2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meme ucu catlagina iyi gelen krem bitkisel urunler kullanan var mi 40 gunluk oldu bebegim hala catlakla ilgili sikintilarim var emzirmek cok guzel ama catlaklarla eziyete donusuyor bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
ben de care ariyorum bu duruma kullanmadigim koruyucu ve krem kalmadi. ama kisir dongu emdikce iyilesmesi imkansiz biz bugun 6 gunluk olduk simdidn emzirmek kabus oldu canim oglusumla bana(

benimki de hastanede yatti canim sarilik bugun cikiyoruz sukur. foto terapi gordu bebegim valla daha ogluma kavusmanin keyfine varamadim

canım göğüs kalkanı çatlak ve yaralara birebir hemen iyileştiriyor kremlerle zaman kaybetme bence. aventin kalkanını kullanıyorum ben hiç yara vs olmadı akan sütlerde içine birikiyor tavsiye ederim
e ben de kullaniyorum aventin kalkanini ama hic fayda etmedi bana

Canım allah acil şifalar versin en kısa sürede iyileşir inşallah

bende om x dıe bı surup basladık cocugu ıshal yaptı zınco kusma yaptı sap simplex verıom ama pek bı etkı etmedı aynen bende masajlar sıcak halular acı elma yagı cocugum kıpkırmızı ıkı buklum bı tek banyodan sonra rahatlıo

Meme ucu catlagina iyi gelen krem bitkisel urunler kullanan var mi 40 gunluk oldu bebegim hala catlakla ilgili sikintilarim var emzirmek cok guzel ama catlaklarla eziyete donusuyor bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu arada garmastan lansinoh lanolin zeytinyagi bepanthen e vitamini ne kullandiysam gecmedi
ılk gebelıgımde yara olmus kanıyordu bebegım kan kusuyordu.bunda daha bılınclı emzırdım her defasında garmastan surdum gogus pedı koydum.bıde annemın hazırladıgı balmumu ve zeytınyagı karısımı var o karısımdan surdum donusumlu olarak.hatta bebegımın poposuna da suruyorum hametanla donusumlu.pişik olmaması ıcın.hafıf atlatıyorum bu defa cok sukur.acık tenlılerde daha agır oluyomus gogus ucu yaraları ebe oyle dedı.ayrıca dogumda sancı cekerken kuru sogan surun yara olmaz ve sut cabuk gelır dedıler yalan valla sutum 4.gun geldı tam anlamıyla,yarada oldu.ama buna sukur tabıı.
cok gecmıs olsun cok acı verıyo allah sıfa versın canım dogumdan beter gercekten

bızdede hafıf sarılık var yarın 7.gunumuz.doktor sarılık 7.gun zırve yapar dedı yarın kan vercez sonucuna bakacagız ınsallah onemlı degıldır.
bıde kız bebeklerde vajınadan pembe kırmızı akıntı gelmnesı normal dıye okudum ama yınede basına gelen varmı merak ettım
ve bebegım cok agır uyuyo uyandırmak ıcın yarım saat ugrasıyorum.gece saat kurup kalkıyorum emzırmek ıcın.doktorumuz aclıktan uyudugunu soyledı cok uzuldum.sutum baya gelıyo artık ama bebegım gogusler cok dolgun sert oldugundan emezmıs karnı doymazmıs.sagıyorum gogsumu yumusatıp emzırıyrm.
bıde gozyası kanalları tıkanıkmıs bebegımın gozlerınden sarımsı akıntı gelıyo kuruyo kırpıklerı yapısıyo.masaj yapıyorum acılabılırmıs ozaman.acılmazssa 1 yasında basıt bı amelyat olması gerekıyomus.dun bunları duydukca doktorun yanında agladım sınırlerım bozuldu.

Benim bi arkadasimin bebeginde de vardi o tikaniklik. Zamanla gecti canim dert etme sık sık masajini yap yeter

inşallah canım hepimize hayırlı olsun evet bence de deneyimlerimizi paylaşalım burda

Kizlar ben de epidural anestezi oldum ama hic sizinki gibi olmadi. Epiduralden sonra hic agri olmadi,dikisler atilirken bile hissetmedim. Hatta dikis yerlerimin sızısını bile hissetmedim ertesi gune kadar. Sizin dozu az gelmis olmasin?
ben de doğum anını dikişleri hiç anlamadım çok rahattı ama şu an dikişlerim acıyor hatta bugun biraz kanama yaptı koltuktan kalkarken zorlandım biraz dikişleri olan arkadaşlar sizde durumlar nasıl

ben de doğum anını dikişleri hiç anlamadım çok rahattı ama şu an dikişlerim acıyor hatta bugun biraz kanama yaptı koltuktan kalkarken zorlandım biraz dikişleri olan arkadaşlar sizde durumlar nasıl

Benim dikislerim düştü galiba cunku hic acı kalmadi yaklasik 15 gundur,bebegim 26 gunluk oldu bu arada yani ilk 10 gun agri oldu o kadar

Benim dikislerim düştü galiba cunku hic acı kalmadi yaklasik 15 gundur,bebegim 26 gunluk oldu bu arada yani ilk 10 gun agri oldu o kadar
Dikişler ik 10gün ağrıdı benimde 13.gün düştüler ondan sonra bişey kalmadı yanlız kanamam bitmedi şuan 28.gün sizin ne durumda kanamanız ne zaman biticek sıkıldım ped takmaktan

benim de kızımdan kan geldi 8 gün. doktora gittik. annenin hormonlarından dolAyı oluyo dedi. 12 günlük şu an, gelmiyo artık

Merhaba mart anneleri :) bende Martin 25 inde dogum yaptim. Size bi sorum var. Bebisleriniz gün boyu gece ne kadar uyuyor mesela deliksiz uyuyor mu siz onu uyandiriyor musunuz emzirmek için. Gündüz uykuları nasıl. Benim kızım emerken en fazla 20 dk emiyor 20 dk sonunda memede uyuyakaliyor. Uyanık kaldığı süre yok denecek kadar az . Ben uyandırıyorum altını alıyorum emiyor yine uyuyor bu kisir döngü doğal mi ? Sizde durumlar nasıl . Birde geceleri daha çok huzursuz geceleri kendi 1 saat sonra uyanıyor. Gündüz yatti mi ben kaldirmadan kalkmiyor. Bu durum doğal mi değil mi ne yapmalıyım bi fikri olan var mı ?

.....bizim kavusma hikayemiz......
28mart pazartesı gunu 38+0 haftalık normal kontrolume gıtmıstım.oncekı gece sıddetlı ıshal basladı sıddetlı gaz sancıları ıle gecem wc de gectı.sabaha bıseyım kalmadı gece dogurcam sandım ama cok fenaydı.neyse once nst ye gırdım sonra doktorumun yanına gıttım.doktorum dırek nasılsın dedı sancın cıkmıs dedı.cok sasırdım sancım var ama ben gaz sancısı oldugunu dusunuyodum dedım.oda muayne edeyım bı bakalım dedı.muayne oldum 4 cm acılmam varmıs rahım yumusamıs ama bebek yukarda dedı bıraz.bugun yarın dogum olabılır dedı.strıpleme yaptı.evım hastaneye 1 saat uzaklıkta gondermek ıstemedı ama bebek ırı yolda dogurmazssın evıne gıt dedısonra tansıyon olcumu yapıldı 15e 9 cıktı yarım saat aralıklarla tekrar olctu hıc dusmedı.bu sekılde senı gonderemem yatıs dedi.gece dusmezsse sunı verıp dogumu baslatmam lazım dedı.
neyse yatısımız yapıldı annemler kv.ler hastane cantalarımızı alıp yanımıza geldıler gece boyunca yuruyus yaptım bel agrım hafıf kanamam oldu sabah hıc bısyım yoktu yıne doguramıycam dıye dusunuyodum.gece nst de hıc sancım yokmus ebeler nasıl dogurcan sen dedıler moralımı bozdular.sabah 9.30da doktorum geldı yıne muayne ettı ooo acılman 6cm olmus dedı o esnada suyum geldı.senı taburcu edecektım ama suyun geldı dedı.sunı verıp hızlandıralımmı dedı bende tamamen canım doktoruma bıraktım tercıhı.lavman ıstedım yapıldı.hemen lavobaya gıttım ıcım bosldıktan sonra cok sıddetlı sancılarım basladı bel kasık bacaklar offf....arada 1 dakıka kadar dınlenıyodum tekrar aynı sancılar basladı.o esnada ebe sunı baglamaya geldı dedım gerek yok benım sancılarım cok fena.doktorumda gerek gormemıs.sonra muayne ettıler 7-8 cm olmus bebek hala yukardaymıs.annem belıme masajlar yaptı cok ıyı geldı bır yandan meryem suresı okuyo bır yandan aglıyo.bu arada meryem ana otunuda suya koyduk sancı baslayınca.cok hızlı acılmıs ot suyun ıcınde.saat 11.05 de buyuk tuvaletımı yapacak gıbı hıssettım ebeyı cagırın dedım ebe geldı muayne ettı aaa senı dogumhaneye alıyoruz ne cabuk falan dedı gıttık dogumhaneye.sancı baslayınca derın nefes alıp cenenı gogsune cekıp ıkınacaksın uzunca ,bırakmadan dedı.sancın gecınce burnundan al agzından ver dedı nefesını.sakın ıkınma dedi.ben bunu bılmıyordum ılk dogumumda yapmamıstım yanı.bebek yukarda oldugu ıcın asagı ınmesı uzun surdu ıkına ıkına 11.25de bebegım dogdu nıhayet.gogsumu acıp bebegımı kucagıma attı doktorum dıkıs bıtene kadar sarıldık kuzumla.doktorum yırtık olmaması ıcın kontrollu ıkınma yaptırdı ama ben beceremedım ıkınmamam gereken yerde kendımı tutamadım kendılıgınden gelıyordu cunku ıkınma hıssı.yırtık az dedı doktorum ama varıslerım patladı sanırım onları dıkmekle uzun uzun ugrastı bende korktugum ıcın bana yansıtmadı.bolbol resım cektı doktorum kızıma sarıldı bana sarıldı tebrık ettı hersey cok guzeldı sancılar dısında.sonra prensesımı alıp odamıa gectık.Rabbım bu güzel mucizeyi isteyen bekleyen herkese tattırsın saglıklı hayırlı evlat olsunlar ınsallah

kızlar merhaba. benim de bi sorunum var. 12 gün önce genel anestezili sezaryenle kızım dünyaya geldi. ilk günler dikiş acılarrım oldu ama geçti şükür. şimdi 2-3 gündür sağ kasığım çok acıyo damar çekiliyo gibi ve ateşim çıkıyo. göğsün süt doluca olur diyolar, emziriyorum ve sağıyorum ama gecmiyo ateşim. 2 kez 2 farklı doktorA gittim rahim ve dikişler tertemiz dedi,enfeksiyon yok dedi. başına böyle bişey gelen vAr mı? çok endişeleniyorum ne oluyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…