- 1 Ağustos 2013
- 575
- 875
ben de care ariyorum bu duruma kullanmadigim koruyucu ve krem kalmadi. ama kisir dongu emdikce iyilesmesi imkansizMeme ucu catlagina iyi gelen krem bitkisel urunler kullanan var mi 40 gunluk oldu bebegim hala catlakla ilgili sikintilarim var emzirmek cok guzel ama catlaklarla eziyete donusuyor bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
benimki de hastanede yatti canim sarilikGrup ne kadar da sessiz. Bende 30 mart ta doğum yaptım. Suni sancı almak için gittim. Fakat sonra korkup sezeryan oldum. Doktoru beklerken sağ olsun teyzeler gelinlerini anlattılar. Üç
Gündür doğuramadıklarını falan. Sipinal ile sezaryen oldu.
İyiki de böyle olmus. Cok rahat bir doğum oldu.
Yalnız sütüm hala gelmedi oğlum sarılık. Hastane de yatıyor.
Rabbim acil şifalar versin.
e ben de kullaniyorum aventin kalkanini ama hic fayda etmedi banacanım göğüs kalkanı çatlak ve yaralara birebir hemen iyileştiriyor kremlerle zaman kaybetme bence. aventin kalkanını kullanıyorum ben hiç yara vs olmadı akan sütlerde içine birikiyor tavsiye ederim
Dün yatırdık Biz. Orda bırakıp çıktım ya oğlumu içimdeki acıyı anlatamam.benimki de hastanede yatti canim sarilikbugun cikiyoruz sukur. foto terapi gordu bebegim valla daha ogluma kavusmanin keyfine varamadim
Canım allah acil şifalar versin en kısa sürede iyileşir inşallahGrup ne kadar da sessiz. Bende 30 mart ta doğum yaptım. Suni sancı almak için gittim. Fakat sonra korkup sezeryan oldum. Doktoru beklerken sağ olsun teyzeler gelinlerini anlattılar. Üç
Gündür doğuramadıklarını falan. Sipinal ile sezaryen oldu.
İyiki de böyle olmus. Cok rahat bir doğum oldu.
Yalnız sütüm hala gelmedi oğlum sarılık. Hastane de yatıyor.
Rabbim acil şifalar versin.
bende om x dıe bı surup basladık cocugu ıshal yaptı zınco kusma yaptı sap simplex verıom ama pek bı etkı etmedı aynen bende masajlar sıcak halular acı elma yagı cocugum kıpkırmızı ıkı buklum bı tek banyodan sonra rahatlıoKızlar merhaba bizde 33 günlük olduk bugün. Bizimde son iki haftadır gaz problemimiz vardı. Doktorum maflor diye bir ilaç verdi hiç bir işe yaramadı. Günde kaç defa msjlar yaptım ettim ama nafileKıpkırmızı oluyordu uykusunda bile içi gidiyor insanın Gaz için kimyon çayı duydum memnun kalanlar varmış ama denemedim. Nurse harvey's diye bitkisel bir şurup var arkadışımın oğluna bir tek o iyi gelmiş. doktora sordurup kullanmıştık tabi. Dünden beri onu kullanıyoruz ve gaz çıkarmaya başladık bugün çok daha sakiniz sanki. İnş. bebişlerimiz kurtulur bu sancılardan:)
Meme ucu catlagina iyi gelen krem bitkisel urunler kullanan var mi 40 gunluk oldu bebegim hala catlakla ilgili sikintilarim var emzirmek cok guzel ama catlaklarla eziyete donusuyor bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
ılk gebelıgımde yara olmus kanıyordu bebegım kan kusuyordu.bunda daha bılınclı emzırdım her defasında garmastan surdum gogus pedı koydum.bıde annemın hazırladıgı balmumu ve zeytınyagı karısımı var o karısımdan surdum donusumlu olarak.hatta bebegımın poposuna da suruyorum hametanla donusumlu.pişik olmaması ıcın.hafıf atlatıyorum bu defa cok sukur.acık tenlılerde daha agır oluyomus gogus ucu yaraları ebe oyle dedı.ayrıca dogumda sancı cekerken kuru sogan surun yara olmaz ve sut cabuk gelır dedıler yalan valla sutum 4.gun geldı tam anlamıyla,yarada oldu.ama buna sukur tabıı.Bu arada garmastan lansinoh lanolin zeytinyagi bepanthen e vitamini ne kullandiysam gecmedi
cok gecmıs olsun cok acı verıyo allah sıfa versın canım dogumdan beter gercekten10 tane daha normal dogum yapabilirim ama su meme ucu yaralarim olmasa, gerckten dogum daha kolaymis, memelerimin ucunun yarisi adeta yok oldu ve ben bu hale gelene kadar inat ettim, emdikce iyilesir duzelir diye, herkesten duydugum tum kremleri aldim, (garmastan, madecassol, sari kantoron yagi, e vitamini kapsulu, ftio krem, ayva cekirdegi, lahana yapragi, tahin yagi, lansinoh,zeytinyagi) yani bunlarin hepsini yaptim da annemi dinleyip vaktinde dr a gitmedim, bebegimi emzirmk onada banada iskenceye donustu kanamaya baskayinca cocuk sutu cikarmaya baskadi aldigi kiloyu verince dr meme cerrahina yonlendirdi, 2 gun emzirmemi yasakladi sadece sagip vereceksin, ve antibiyotik verdi, iltihap olmus ve 2 tane de krem, o 2 gun korkunc gecti 2 saatte bi sagip sutu verirken moralimin bozuklugu aglamalarim, mama takviyesine baslamam, cevremdekilerin daha da memeyi tutmaz, alisir biberona soylemleri beni cok uzdu aglayip aglayip durdum, 3.gun sabahi yaranin ucu iyilesmeye basladi emzirebilmeye baskadim, ama yinede acilar var, gecer gecer demeyin kizlar ilerletmeden hekime gorunun
bızdede hafıf sarılık var yarın 7.gunumuz.doktor sarılık 7.gun zırve yapar dedı yarın kan vercez sonucuna bakacagız ınsallah onemlı degıldır.
bıde kız bebeklerde vajınadan pembe kırmızı akıntı gelmnesı normal dıye okudum ama yınede basına gelen varmı merak ettım
ve bebegım cok agır uyuyo uyandırmak ıcın yarım saat ugrasıyorum.gece saat kurup kalkıyorum emzırmek ıcın.doktorumuz aclıktan uyudugunu soyledı cok uzuldum.sutum baya gelıyo artık ama bebegım gogusler cok dolgun sert oldugundan emezmıs karnı doymazmıs.sagıyorum gogsumu yumusatıp emzırıyrm.
bıde gozyası kanalları tıkanıkmıs bebegımın gozlerınden sarımsı akıntı gelıyo kuruyo kırpıklerı yapısıyo.masaj yapıyorum acılabılırmıs ozaman.acılmazssa 1 yasında basıt bı amelyat olması gerekıyomus.dun bunları duydukca doktorun yanında agladım sınırlerım bozuldu.
inşallah canım hepimize hayırlı olsun evet bence de deneyimlerimizi paylaşalım burdahayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün bebişin. doğurmayan kimler kaldı, nisan annelerine mi geçti millet. bence sayfayı terketmeyin annişler, bebeklerimiz aynı yaşlarda olacağı için bebekler hakkında bu sayfayı kullanabilirizdoğumlar arttıkça sayfamız tenhalaşmasın
ben de doğum anını dikişleri hiç anlamadım çok rahattı ama şu an dikişlerim acıyor hatta bugun biraz kanama yaptı koltuktan kalkarken zorlandım biraz dikişleri olan arkadaşlar sizde durumlar nasılKizlar ben de epidural anestezi oldum ama hic sizinki gibi olmadi. Epiduralden sonra hic agri olmadi,dikisler atilirken bile hissetmedim. Hatta dikis yerlerimin sızısını bile hissetmedim ertesi gune kadar. Sizin dozu az gelmis olmasin?
ben de doğum anını dikişleri hiç anlamadım çok rahattı ama şu an dikişlerim acıyor hatta bugun biraz kanama yaptı koltuktan kalkarken zorlandım biraz dikişleri olan arkadaşlar sizde durumlar nasıl
sagol canım ınsallah. cabucak gecsın oyle gorunce ıcım parcalanıyo isteBenim bi arkadasimin bebeginde de vardi o tikaniklik. Zamanla gecti canim dert etme sık sık masajini yap yeter
Dikişler ik 10gün ağrıdı benimde 13.gün düştüler ondan sonra bişey kalmadı yanlız kanamam bitmedi şuan 28.gün sizin ne durumda kanamanız ne zaman biticek sıkıldım ped takmaktanBenim dikislerim düştü galiba cunku hic acı kalmadi yaklasik 15 gundur,bebegim 26 gunluk oldu bu arada yani ilk 10 gun agri oldu o kadar
benim de kızımdan kan geldi 8 gün. doktora gittik. annenin hormonlarından dolAyı oluyo dedi. 12 günlük şu an, gelmiyo artıkbızdede hafıf sarılık var yarın 7.gunumuz.doktor sarılık 7.gun zırve yapar dedı yarın kan vercez sonucuna bakacagız ınsallah onemlı degıldır.
bıde kız bebeklerde vajınadan pembe kırmızı akıntı gelmnesı normal dıye okudum ama yınede basına gelen varmı merak ettım
ve bebegım cok agır uyuyo uyandırmak ıcın yarım saat ugrasıyorum.gece saat kurup kalkıyorum emzırmek ıcın.doktorumuz aclıktan uyudugunu soyledı cok uzuldum.sutum baya gelıyo artık ama bebegım gogusler cok dolgun sert oldugundan emezmıs karnı doymazmıs.sagıyorum gogsumu yumusatıp emzırıyrm.
bıde gozyası kanalları tıkanıkmıs bebegımın gozlerınden sarımsı akıntı gelıyo kuruyo kırpıklerı yapısıyo.masaj yapıyorum acılabılırmıs ozaman.acılmazssa 1 yasında basıt bı amelyat olması gerekıyomus.dun bunları duydukca doktorun yanında agladım sınırlerım bozuldu.
sagol canım cevabın ıcın evet nette falanda oyle yazıyo içim rahatladı tesekkurederım.benim de kızımdan kan geldi 8 gün. doktora gittik. annenin hormonlarından dolAyı oluyo dedi. 12 günlük şu an, gelmiyo artık