10 tane daha normal dogum yapabilirim ama su meme ucu yaralarim olmasa, gerckten dogum daha kolaymis, memelerimin ucunun yarisi adeta yok oldu ve ben bu hale gelene kadar inat ettim, emdikce iyilesir duzelir diye, herkesten duydugum tum kremleri aldim, (garmastan, madecassol, sari kantoron yagi, e vitamini kapsulu, ftio krem, ayva cekirdegi, lahana yapragi, tahin yagi, lansinoh,zeytinyagi) yani bunlarin hepsini yaptim da annemi dinleyip vaktinde dr a gitmedim, bebegimi emzirmk onada banada iskenceye donustu kanamaya baskayinca cocuk sutu cikarmaya baskadi aldigi kiloyu verince dr meme cerrahina yonlendirdi, 2 gun emzirmemi yasakladi sadece sagip vereceksin, ve antibiyotik verdi, iltihap olmus ve 2 tane de krem, o 2 gun korkunc gecti 2 saatte bi sagip sutu verirken moralimin bozuklugu aglamalarim, mama takviyesine baslamam, cevremdekilerin daha da memeyi tutmaz, alisir biberona soylemleri beni cok uzdu aglayip aglayip durdum, 3.gun sabahi yaranin ucu iyilesmeye basladi emzirebilmeye baskadim, ama yinede acilar var, gecer gecer demeyin kizlar ilerletmeden hekime gorunun