maşallah canım sen normal mi doğurmuştun peki
Evet canim normal dogum yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım sen normal mi doğurmuştun peki
elinde ezip bir parça damağına sürsen yeter canım inşallah şifa bulur minik kuzubasaktanesi Buldum canım buldum allah razı olsun senden . Biraz sertti suda yumuşattım kabuklarını cıkardım emdi agzında yeter mi ki baya baya yemesi mi lazım yoksa ? Miktarını bilemedim korktum bide şekerli diye . Yarın bi olsun bi iyi olsun dile benden ne dilersen canım .
amın canım cok sagol allah razı olsun...canım benim bebikim 52 cm idi aslında toparlak görünmüyor ama asıl problem kafası büyük dedi benim doktorum. koca kafalı diye oğlumla dalga geçtim ama minicik. bazen diyorum bu karnıma naasıl sığmış bazen de bunu çıkaramazmıydım sanki diyorum. haakkında hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun inş
Aynen doktor benimkinede öyle söyledi , ama orantılı bence hatta minicik geliyor bana.canım benim bebikim 52 cm idi aslında toparlak görünmüyor ama asıl problem kafası büyük dedi benim doktorum. koca kafalı diye oğlumla dalga geçtim ama minicik. bazen diyorum bu karnıma naasıl sığmış bazen de bunu çıkaramazmıydım sanki diyorum. haakkında hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun inş
Benim de 39+4 hicbi belirti yok gelecegine dair Bi sonraki randevum 40+3 te Hareketleride yavasladi sigamiyo artik karnima insallah bi an once gelirlerMerhabalar kızlar 40+1 hala gelmedi bebişim dün sabah kalp atışı çok düzensiz çıkmıştı akşamı tekrar gidip nts girdim iyi çıktıherşey çok şükür evimize döndük bakalım pzrtsi tekrar randevumuz var
Benimde 40+3 de randevum var 40+5 dede gidicez eğer doğum olmazsa yatış yaparız dedi dr'm bakalım ne yapıcazBenim de 39+4 hicbi belirti yok gelecegine dair Bi sonraki randevum 40+3 te Hareketleride yavasladi sigamiyo artik karnima insallah bi an once gelirler
Suni sancıdan korkmuyorum kendisi gelsin istiyorum bende ama gelmezse yapıcak bişey yoksuni sancıyla doğum olacak galiba bu gidişle son anda gelmezlerse artık...
Benim oğlum gün geçtikçe daha çok huysuzlaniyor. Gündüz uykusu yok. Bütün günüm onu uyutmak ile geçiyor ama nafile. Hem emmek istiyor. 5 dk emiyor uyuya kalıyor kucagimda ayrılınca uyanıyor. Sonra 15 d sonra tekrar emmek istiyor. Geceleri çok huzursuz. Bir saat uyudugunu hatırlamıyorum. Dün akşam mama vereyim dedim. Mama yi istemedi huysuzlandi ağzına verirken sonra memeyi verdim agzina sustu. Çoğu zaman gazini cikartamiyorum. Gazi olup olmadığını da anlamıyorum. Çok sık altını kirletiyor. Ona rahatsız olup uyanıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık artık resmen hayat bize kabus oldu. Bu arada bigün 16 günlük oldu. Msji okuyan tecrübeli bi anne varsa önerilerini beklerimEvet bu arada unutmuşum gaz problemimiz de var malesef.
Gecmis olsun ve gozun aydin Kiyamam bebegine strese girmis kakasini yapmis Sonucta dogumda onlarda buyuk travma yasiyor huysuz olmasi normal Bildigim kadariyla kolik bebeklerde 3.aydan sonra baslarmis Bi de senin dogumun cati kemigin yuzunden zor olmus olabilir cunku herkes bu kadar zorlanmiyor Cati muayenesinde gozukmemismiydi böyle olduğu? Bir de epidurali cok az doz mu verdiler ise yaramamis?Normalde epiduralin 15 dk da etki edip seni rahatlatmasi gerekirdi Sonucta gecmis bitmis bebegin saglikli olsun gerisi onemli degil unutulurBaya uzun olmuş kusura bakmayın kızlar içimi dökmek istedim.
Merhaba kızlar 22 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım. 21 mart saat 4-5 gibi düzenli sancılarim gelmeye başladı. 23.30 da hastaneye yatışım yapıldı. 4-5 cm açıklığı varmış yapılan muayenede çatı kemiğim biraz yukarı doğruymuş sanırım ( sanırım diyorum doğum süresince içinde olduğum durum sancılarım uykusuzluk beynim durmuştu) önce onun normale döndürülmesi gerekiyormuş. 6-7 cm de sancılar dayanılmaz olunca epidural istedim ancak tutmadı. Tüm acıları en üst seviyede yaşadım.
Sabah doktorum gelince kemiği indirme çabaları başladı. Sancım geldikçe ıkınacaktım onlarda parmakla indirecekti. Çok acı verici bişeydi kaç saat uğraşıp hatırlamıyorum. Sıcak su banyoları, yürüyüş, pilates.. o kadar yoruldum,yıprandım ki ne dediğini anlayamaz haldeydim. En son ben yapamayinca direnince ya da beceremeyince dr Sezeryana almak zorunda kalırız dedi. Bu kadar uğraşıp acı çekip son anda Sezeryana dönmek istemedim. Gücümü toplamaya çalıştım artık sancı gelince sesim çıkmıyordu.
Öğle Arasına çıktıklarında ikinma hissi gelmeye başladı. Çok şiddetliydi her geldiğinde nefes alıp uzun uzun ıkınacaktım çalıştım. Geldiklerinde hazır olmak daha fazla ćekmek istemiyordum. Geldiklerinde baya iyi durumda başlayalım dediler. Sancım geldikçe ikindim bebek 3.730 gr olduğu için en son nokta o kemikten inmekte zorlanıyormus. Karnima bastırarak bir kaç ikinmanin daha sonunda bebeğim geldi. O an kabus bitmiş gibiydi. Bebeğimi kucağıma verdiler şoktan dokunmadin bile. Poposunda kaka da vardı. Yüzü morarmış zorlanmış bebeğim dikişlerim baya var bebek iri olduğundan 15- 20 dk dikiş sürdü. Çoğunu hissettim
Bebegi kucağına alınca gerçekten unutuyor insan ama benim mi bu kadar zor oldu herkesin mi öyle? Benim mi canım tatlı bilemedim. O kemik yüzünden bu kadar zor oldu sanırım.
Bebeğimle eve geldik. Sürekli ağlıyor susturamiyoruz meme istiyor sinirleniyor fazla uyumuyor gazı var. Kolik mi acaba yarın ilk kontrolümuz var. Çok yıprandım elimden bir şey gelmiyor ben de onunla Ağlıyorum artık doğum yorgunluğunun ustune uykusuz geceler fazla dinlenememek sinirlerimi yipratti. lohusa depresyonun girdim sanırım
Çatıyla ilgili bi sorun yoktu Dr çatı iyi normal doğuma uygun demişti. Son gittiğim Dr çatı biraz yukarıda o düzeltilir doğumda demişti ve öyle oldu. Zorlandığım kısım oydu doğum kısmı o kadar zor olmadı. Epidural yapan sirtinda ödem var dedi. O yüzden mi tutmadı yapan mi iyi yapamadi bilmiyorum . Hepsini unuturumda bebeğimin sürekli ağlamasi bi sıkıntısının olması beni üzüyor. Sürekli ağlama, emzirme, pış pışlama, 15 dk yarim saat en fazla 1.5 saat uyku döngüsünde geçiyor. Sakin olduğu zamanlar çok az. Altını feryat figan değiştiriyoruz. Ilk gün iyiydi eve gelince başladı.Gecmis olsun ve gozun aydin Kiyamam bebegine strese girmis kakasini yapmis Sonucta dogumda onlarda buyuk travma yasiyor huysuz olmasi normal Bildigim kadariyla kolik bebeklerde 3.aydan sonra baslarmis Bi de senin dogumun cati kemigin yuzunden zor olmus olabilir cunku herkes bu kadar zorlanmiyor Cati muayenesinde gozukmemismiydi böyle olduğu? Bir de epidurali cok az doz mu verdiler ise yaramamis?Normalde epiduralin 15 dk da etki edip seni rahatlatmasi gerekirdi Sonucta gecmis bitmis bebegin saglikli olsun gerisi onemli degil unutulur
Ben henuz dogum yapmadim tecrubem yok ama okudugum kitapta bebekle surekli konusulmasi gerektigi yaziyor Mesela altini degistirirken simdi altini degistiricez demeliymisin ve surekli ayni cumleyi kurmaliymissin boylece bu tekrar bebegin beyninde yer edermis korkmazmis Bi de su video var aglayan bebegi sakinlestirmek icin bi profesorund buldugu yontemÇatıyla ilgili bi sorun yoktu Dr çatı iyi normal doğuma uygun demişti. Son gittiğim Dr çatı biraz yukarıda o düzeltilir doğumda demişti ve öyle oldu. Zorlandığım kısım oydu doğum kısmı o kadar zor olmadı. Epidural yapan sirtinda ödem var dedi. O yüzden mi tutmadı yapan mi iyi yapamadi bilmiyorum . Hepsini unuturumda bebeğimin sürekli ağlamasi bi sıkıntısının olması beni üzüyor. Sürekli ağlama, emzirme, pış pışlama, 15 dk yarim saat en fazla 1.5 saat uyku döngüsünde geçiyor. Sakin olduğu zamanlar çok az. Altını feryat figan değiştiriyoruz. Ilk gün iyiydi eve gelince başladı.
Baya uzun olmuş kusura bakmayın kızlar içimi dökmek istedim.
Merhaba kızlar 22 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım. 21 mart saat 4-5 gibi düzenli sancılarim gelmeye başladı. 23.30 da hastaneye yatışım yapıldı. 4-5 cm açıklığı varmış yapılan muayenede çatı kemiğim biraz yukarı doğruymuş sanırım ( sanırım diyorum doğum süresince içinde olduğum durum sancılarım uykusuzluk beynim durmuştu) önce onun normale döndürülmesi gerekiyormuş. 6-7 cm de sancılar dayanılmaz olunca epidural istedim ancak tutmadı. Tüm acıları en üst seviyede yaşadım.
Sabah doktorum gelince kemiği indirme çabaları başladı. Sancım geldikçe ıkınacaktım onlarda parmakla indirecekti. Çok acı verici bişeydi kaç saat uğraşıp hatırlamıyorum. Sıcak su banyoları, yürüyüş, pilates.. o kadar yoruldum,yıprandım ki ne dediğini anlayamaz haldeydim. En son ben yapamayinca direnince ya da beceremeyince dr Sezeryana almak zorunda kalırız dedi. Bu kadar uğraşıp acı çekip son anda Sezeryana dönmek istemedim. Gücümü toplamaya çalıştım artık sancı gelince sesim çıkmıyordu.
Öğle Arasına çıktıklarında ikinma hissi gelmeye başladı. Çok şiddetliydi her geldiğinde nefes alıp uzun uzun ıkınacaktım çalıştım. Geldiklerinde hazır olmak daha fazla ćekmek istemiyordum. Geldiklerinde baya iyi durumda başlayalım dediler. Sancım geldikçe ikindim bebek 3.730 gr olduğu için en son nokta o kemikten inmekte zorlanıyormus. Karnima bastırarak bir kaç ikinmanin daha sonunda bebeğim geldi. O an kabus bitmiş gibiydi. Bebeğimi kucağıma verdiler şoktan dokunmadin bile. Poposunda kaka da vardı. Yüzü morarmış zorlanmış bebeğim dikişlerim baya var bebek iri olduğundan 15- 20 dk dikiş sürdü. Çoğunu hissettim
Bebegi kucağına alınca gerçekten unutuyor insan ama benim mi bu kadar zor oldu herkesin mi öyle? Benim mi canım tatlı bilemedim. O kemik yüzünden bu kadar zor oldu sanırım.
Bebeğimle eve geldik. Sürekli ağlıyor susturamiyoruz meme istiyor sinirleniyor fazla uyumuyor gazı var. Kolik mi acaba yarın ilk kontrolümuz var. Çok yıprandım elimden bir şey gelmiyor ben de onunla Ağlıyorum artık doğum yorgunluğunun ustune uykusuz geceler fazla dinlenememek sinirlerimi yipratti. lohusa depresyonun girdim sanırım
Çatıyla ilgili bi sorun yoktu Dr çatı iyi normal doğuma uygun demişti. Son gittiğim Dr çatı biraz yukarıda o düzeltilir doğumda demişti ve öyle oldu. Zorlandığım kısım oydu doğum kısmı o kadar zor olmadı. Epidural yapan sirtinda ödem var dedi. O yüzden mi tutmadı yapan mi iyi yapamadi bilmiyorum . Hepsini unuturumda bebeğimin sürekli ağlamasi bi sıkıntısının olması beni üzüyor. Sürekli ağlama, emzirme, pış pışlama, 15 dk yarim saat en fazla 1.5 saat uyku döngüsünde geçiyor. Sakin olduğu zamanlar çok az. Altını feryat figan değiştiriyoruz. Ilk gün iyiydi eve gelince başladı.
Ah canım bir bilebilsem düzeni nasıl oturtabileceğimizi hepinizle paylaşıcam inan ki bende alt üst olmuş durumdayım uykusuzluk bir yandan yorgunluk bir yandan. Kendim de çok rahatsızım tam iyileşemedim çok dağıldım resmen.uyku düzesizliği bizde de var geceleri çok sık uyanıyor.gündüz daha çok uyuyor emerken uyuya kalıyor. düzeni ne zaman oturur bilmiyorum.tüm nazı babasına galiba. dikişlerimden gece sürekli kalkamıyorum acıyor. eşim kalkıp bana veriyor kızımı. düzeni oturtmak için ne yapmalı ??
Ben henuz dogum yapmadim tecrubem yok ama okudugum kitapta bebekle surekli konusulmasi gerektigi yaziyor Mesela altini degistirirken simdi altini degistiricez demeliymisin ve surekli ayni cumleyi kurmaliymissin boylece bu tekrar bebegin beyninde yer edermis korkmazmis Bi de su video var aglayan bebegi sakinlestirmek icin bi profesorund buldugu yontem