2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğin kakasını yediği Nasıl belli oluyor, bugün kontrolümüz vardı kal atışı bi kaç defa düşük çıktı Bebek kakasını yemiş olabilir dedi iki defa nst girdim ikisindede ara ara düşük çıktı yatış dedi hemen suni denicez olmazsa sezeryan dedi bende çok endişelendim korktum morelim çok bozuk yada akşam tekrar gel nts yine gir ona göre bakıp yatışa alalım dedi, bilgisi olan lütfen bişeyler yazabilir mi

:rolleyes:Kizlaaaaaaaaaaaar ben dogurdum :21: bebismi:KK51:40+1 dogdu En Büyük TÜRKİYE 23 mart sabah 8:45 de :KK200::nazar: kucagina aldim normal dogum yaptim :KK36: ikimizde saglikliyiz bi tek gogus uclarim maffoldu kanadi resmen ona ragmen emzirmeye dewam ediyorm:cry: agbakaaaaaaaaaar lo ama olsun karni doysun dogum hakkinda pek bsey yazmadim kizlar onuda kiasaca yaziyim :KK9:22sinde duzensiz agrilarum olmaya basladi aksama dogru biras daha artnaya basladi kasılma tarznda kizlar belimden kasiklara dogru baski tarzinda aksam birascik gahve bi leke geldi burayada yazdim hatta:KK6: ama agrim cok olmadigi hemn gitmedim doktora birasda korku vardi tabi:KK8: tedirgin oldum elim ayagima dolasti ewin icinde yurudum sol tarafima yattim esim oturuyodu tabi bebek gelirse diye gece 1 de tuvelete gitmek icin kalktim bu arada agrilarim 15 dk bir gelmeye baslamisdi avuc ici kadr bi akinti seklinde kahve rengi bi leke daha geldi ben bsey olmas diye iceri girdim bi kac adim sonra suyum geldiiiii:rolleyes: cok fazla ama bi bez koydum annm cantalarimi cikardi hemn arabaya atlayip hasraneye gittik dogum haneye indirdiler iki santim acikligin var sabaha kadr dogurmassin dedi ebe 10 15 dk sonra agrilarim cok artti :KK42: sekiz saat sanci sonrasi bebegime kavutum Allaha sukür rabbim olmaya versin hepinizin duacisiyim darisi sizlere kizlar sanci sirasinda insan o bebegun hic dogmuycagini ve o sancinin hic bitmiycegini dusunuyo bol bol dua edin sonunda cok buyuk bi mutluluk var :KK39: kizlar rabbim yar ve yardimciniz olsun:KK200::KK200::nazar::nazar:

Annelerim yine ben:) dert babası oldum resmen.. hiç bitmiyolar. Egecim sarılık olmuş dün 17iydi değeri. Doktor emzir yaron bakalım dedi .kilo kaybida vardi bugun gittik 40gram almisiz ama 18 küsür olmus yarib tekrar gldlcez helak oldun onca yasanilandan sonra tekrar hastaneye tasinmaktan ne uyku kaldi ne huzur .yavrum öyle uyuyo kaldirmak icin 10 dk ugrasıyoruz emiyo sütte yeterli şükür . Ama yattığı zaman ölü gibi lastik gibi elimde ordan oraya çeviriyorö halsizlikten ölüyo. Dua edin nolur dayanacak gücüm kalmadı artık. Bi taraftan agrılarım bi taraftan bebeğim bi taraftan psikolojim çöktüm artık
damağına bir parça hurma sürmeyi dener misiniz normalde ilk doğduğunda yapmak sünnet ama biri sarılık olunca yapmış ertesi gün değerler düşmüğş doktoru şaşırmış ne yaptın da böyle oldu diye Allah şifa versin küçük kuzuya.

Selam kızlar bebişimden buraya bakamaz oldum herkescikler iyidir inşallah günler Nasıl geçiyor anlamıyorum
Doğumu gerçekleşenler güle güle büyütsünler doğurmayanlar da bir avazda doğursunlar inşallah
Ay takvimimde gitmiş :KK43:

:rolleyes:Kizlaaaaaaaaaaaar ben dogurdum :21: bebismi:KK51:40+1 dogdu En Büyük TÜRKİYE 23 mart sabah 8:45 de :KK200::nazar: kucagina aldim normal dogum yaptim :KK36: ikimizde saglikliyiz bi tek gogus uclarim maffoldu kanadi resmen ona ragmen emzirmeye dewam ediyorm:cry: agbakaaaaaaaaaar lo ama olsun karni doysun dogum hakkinda pek bsey yazmadim kizlar onuda kiasaca yaziyim :KK9:22sinde duzensiz agrilarum olmaya basladi aksama dogru biras daha artnaya basladi kasılma tarznda kizlar belimden kasiklara dogru baski tarzinda aksam birascik gahve bi leke geldi burayada yazdim hatta:KK6: ama agrim cok olmadigi hemn gitmedim doktora birasda korku vardi tabi:KK8: tedirgin oldum elim ayagima dolasti ewin icinde yurudum sol tarafima yattim esim oturuyodu tabi bebek gelirse diye gece 1 de tuvelete gitmek icin kalktim bu arada agrilarim 15 dk bir gelmeye baslamisdi avuc ici kadr bi akinti seklinde kahve rengi bi leke daha geldi ben bsey olmas diye iceri girdim bi kac adim sonra suyum geldiiiii:rolleyes: cok fazla ama bi bez koydum annm cantalarimi cikardi hemn arabaya atlayip hasraneye gittik dogum haneye indirdiler iki santim acikligin var sabaha kadr dogurmassin dedi ebe 10 15 dk sonra agrilarim cok artti :KK42: sekiz saat sanci sonrasi bebegime kavutum Allaha sukür rabbim olmaya versin hepinizin duacisiyim darisi sizlere kizlar sanci sirasinda insan o bebegun hic dogmuycagini ve o sancinin hic bitmiycegini dusunuyo bol bol dua edin sonunda cok buyuk bi mutluluk var :KK39: kizlar rabbim yar ve yardimciniz olsun:KK200::KK200::nazar::nazar:
Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun. Benimde gogus uclarim cok aciyordu ilk gunlerde yara olmaya baslamisti. Mustela gogus kremi suruyordum etki etmedi. Lansinoh aldi esim onu surdum 2. Surmeye hemen iyilesti allaha sukur simdi hicbir sorun yok.
Seninki biraz daha ilerlemis sanirim doktorum bana dahada kotu olursa diye bi krem daha yazmisti antibiyotikli olanlardan onlar yaralari daha cabuk iyilestiriyo ama cok sukur onu kullanmama gerek kalmadi.

[QUOTEfatal, post: 45774662, member: 209314"]Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun. Benimde gogus uclarim cok aciyordu ilk gunlerde yara olmaya baslamisti. Mustela gogus kremi suruyordum etki etmedi. Lansinoh aldi esim onu surdum 2. Surmeye hemen iyilesti allaha sukur simdi hicbir sorun yok.
Seninki biraz daha ilerlemis sanirim doktorum bana dahada kotu olursa diye bi krem daha yazmisti antibiyotikli olanlardan onlar yaralari daha cabuk iyilestiriyo ama cok sukur onu kullanmama gerek kalmadi.[/QUOTE]
Allah razi olsuncanm benm krm kullaniyrm ewet braz yumusadi ama senn deginidw kullanicam saol tatlim benim:KK19:

Kızlar bebeğin kakasını yediği Nasıl belli oluyor, bugün kontrolümüz vardı kal atışı bi kaç defa düşük çıktı Bebek kakasını yemiş olabilir dedi iki defa nst girdim ikisindede ara ara düşük çıktı yatış dedi hemen suni denicez olmazsa sezeryan dedi bende çok endişelendim korktum morelim çok bozuk yada akşam tekrar gel nts yine gir ona göre bakıp yatışa alalım dedi, bilgisi olan lütfen bişeyler yazabilir mi
Bebek kakasi gozukuyosa amniyon sivisinda belki ondan demistir doktorun diycem ama bu dedigini hic duymadim Benimde gecen kalp atisi bikac kere dusmustu ama ben ac karnina girdim nst ye o etkiledi herhalde Sonra duzeldi Doktoruna ayrintili sor bence suni sanci almadan önce

Bakarım açılma varsa suni deneriz hic yoksa sezeryanla alırız dedi bugün.suniden de korkuyorum aslinda.açılma olmuyo yine sonuç sezeryan oluyor diye..

benımde takvimim bıtecek haftaya persembeye kadar doktorum bekleyelım dedi...hayırlısı ile saglıkla doğsunlarda acısı sancısı bır şekilde gelip gecıyor...o ilk bakış ılk tanışma anını dusundukçe artık gel dıyorum kızıma..hurma yıyorum bolca... ....

Kizlar bende yakinda dogurucam sanırım. :KK17:Dün gece 2 den beri sancilarim vardi sabaha kadar bekledim 10 dakikada 1 e düsünce sabah doktora gittim 1,5-2 cm acikligin var dedi evde cekmek daha iyi diye eve gönderdi 5 dakikada 1e düsünce gel dedi ilk 4 cm uzun sürebiliyomus 4 saatte olabilir 4 günde dedi. Eve gelince nisanimda geldi. Sancilarimda hala 10 dakikada 1. Uykusuzluktan iyice yorgun düstüm. Sanki dogurmaya hic hazir degilim kizlar korkuyorum da:110: nasil dogurucam ben :KK51:

damağına bir parça hurma sürmeyi dener misiniz normalde ilk doğduğunda yapmak sünnet ama biri sarılık olunca yapmış ertesi gün değerler düşmüğş doktoru şaşırmış ne yaptın da böyle oldu diye Allah şifa versin küçük kuzuya.
Bildiğimiz medine hurması dimi ? Ay nerden bulsam bu saatte . Herşeyi denerim canım yeterki iyi olsun . Bi görsen halini yavrumun içim acıyo

X