2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sancılarım başladı:) 10dkda bir 35-40 saniye sürüyo. Dua edin bana haberdar edicem sizleri
Can'ım darısı bize inşallah. Nasıl acaba bu sancı adet sancısı gibi mi. Ben cok merak ediyorum. Anlayacak mıyım onu da bilmiyorum.
Nasıl biseymiş acaba o stripleme. Benim doktor hiç bahsetmedi.

Kizlar acilll yardim edin edin simdi doktordan geldim nst ye baglandim bebeginbkalp atislari yavaslamis pazartesi sezeryan olucam oyle dedi doktorum birazdan obur doktorumada gidicem nolur bisiler soyleyin aranizda boyle kalp atisi icin bisiler bilen varmi cok korkuyorum ben bebisime bisi olucak die

Endiselenme cok ciddi bi durum olsaydi hemen sezeryana alirlardi Benimkininde geçen kalp atislari yavasladi ogleden sonra tekrar girdim nst ye bu sefer düzelmişti Sen yine de diger doktoruna danis ve tekrar gir nst ye

Senle beklenen tarihimiz ayni Dediklerinin aynisi bende de var cok sikintidayim Gece uyku yok gunduz ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum Deliricem artik az daha sabir diyorum

Canım sakin ol, bugün benim girdiğim ilk nstde öyle çıktı, doktorum sadece beğenmedim bu nstyi bi daha gir önce bi tatlı ye bi saate gel dedi ve herşey normale döndü. Diğer doktorunu gör hemen ve tatlı ye git.

Canım sen kaynanandan cekıyorsun ondan o kadar dolmussun ewıne gonder dıyecem ama o da olmaz.gelmeseymış daha ıyıymiş.benm kı ne arar ne sorar cok sukur:) sancın cok mu?umarım bizde tez zamanda bebeklerımıze kavusuruz.kv de boş durmasın iş yaptr pasta yaptr sussun:)

Kızlar bu sabah kontrolden önce nişan gibi bişey geldi şeffaf doktora da söyledim muayene etti nişana benziyo 3 4 gün içinde doğum başlayabilir olmazsa cuma suni sancı vercek çatın çok müsait inşallah normal olur dedi bebek kanala inmediğinden kızlar ben hepiniz için dua ediyorum lütfen siz de bana dua edin

Allah yardımcın olsun canım benim.İnşallah dediğin gibi olur canım.Ben de kurtulmak istiyorum sağ salim bebekle beraber

Kızlar ilk defa bir belirti oldu sanki alt taraftan bıçak batırıyorlarmış gibi hissettim dün çok garipti bugün de oldu neye işaret bu sizce yaşayan var mı aynı şeyi
doktora sordum bebek baskı yapıyormuş canım.burdaki arkadaşlar da yavaş yavaş açılma oluyordur dedi

Bugün yatışım yapıldı ve hemen Suni sancı verildi yarım saat falan sonra Sezeryana ikna etmeye çalıştı. Ne olduğunu anlayamadım sancı yok bişey yok öyle kolay geldi heralde. Güvenim sarsıldı hastaneden ayrıldım. 2 gündür o kadar kafam allak bullak ki. Her şey yolundaykenbeni doğuma almak istedi. Bebeğin gelmeye niyeti yok suyu iyi ve 1 aydır kanala indi sandığım bebek kanala girmemiş, baş aşağıya ama tam pozisyonunu almamış 3 cm açıklıkta yokmuş 1 2 cm miş. Başka bi Dr gidince öğrendim şimdi evdeyim ve nerde doğum yapacağımı düşünüyorum. Son dk böyle bir şey olması moralimi alt üst etti

canım suni sancıdan sonra açılma mı olmadı,sancıyı hissetmedin mi?Günün ne zaman doluyordu?Moralini bozmamaya çalış bebiş için.İnşallah her şey yoluna girer

canım suni sancıdan sonra açılma mı olmadı,sancıyı hissetmedin mi?Günün ne zaman doluyordu?Moralini bozmamaya çalış bebiş için.İnşallah her şey yoluna girer
Günüm doldu 40+6. Suniyi hissetmedim sonra dozu arttırdı açılma olmadı zaten bebek kanalda değilmiş suniyi öylesine yaptı heralde planı beni Sezeryana almakmış. Daha Bismillah demeden Sezeryana alıyım dedi.

son ihtimal sezaryen istiyorum ben de canım.özele mi gidiyorsun,başka doktora da sor istersen

Aaa gününü doldurup doğsun bebecik niye sabırsızlanıp kendini strese sokuyosun ki Ben de 38. Haftayı bitirmek üzereyim. Hiç acelem yok valla :) 28 mart son günüm o gün gelsin bebişim:)

Kızlar ilk defa bir belirti oldu sanki alt taraftan bıçak batırıyorlarmış gibi hissettim dün çok garipti bugün de oldu neye işaret bu sizce yaşayan var mı aynı şeyi
Ben çok yaşadım ara ara onu bişey olmadı. Rahim doğuma hazırlanıyo sanırım. Doktorum da sorduğumda normal dmişti.

son ihtimal sezaryen istiyorum ben de canım.özele mi gidiyorsun,başka doktora da sor istersen
Aynen canım ben de son çare istiyorum. Daha hiç bir doğum belirtisi olmayan birini doğuma ya zorlamak niye? Allah korusun bi risk olur ya da suyun gelir sancılarınla gidersin suni de daha sonra verilir son çare Sezeryan düşünülür. Özele gidiyordum. Başka bi Dr Aydan Biri ye gittim. O da erken olduğunu şu anda anne ve bebekte doğum başlangıcı olmadığı herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Tabi yine 2 güne bir kontrole gitmemi söyledi. Devlet Hastanesini düşünüyorum artık pazartesi giderim eğer öncesinde kendi sancım duyum olursa daha erken giderim. SenIn günün doldu mu canım

aynen canım,çok haklısın.bir de onu dene için rahat olsun.benim de beş günüm kaldı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…