- 30 Mart 2015
- 566
- 483
Can'ım darısı bize inşallah. Nasıl acaba bu sancı adet sancısı gibi mi. Ben cok merak ediyorum. Anlayacak mıyım onu da bilmiyorum.Kızlar sancılarım başladı:) 10dkda bir 35-40 saniye sürüyo. Dua edin bana haberdar edicem sizleri
Nasıl biseymiş acaba o stripleme. Benim doktor hiç bahsetmedi.Can'ım ne güzel bi belirti var sende, ben yeni geldim doktordan biz de bi aksiyon yok2 kez nst ye bağlandım, ne gelen var ne giden sancı namına. Suyu çok iyi çıktı. Pazartesi ve Çarşamba'ya randevumuz var, eğer o Zaman kadar gelmemiş olursa cuma yatışımız yapılıyor. Artık durum ne gerektirirse o yapılacak. Ama pazartesi günü stripleme mi ne bişi yapıcak doktorum, zar sıyırma gibi bişimiş genelde 2 güne doğal yoldan geliyormuş Bebek. Bizim durumlar böyle geldik yine evde yan gelip yatmaya
Endiselenme cok ciddi bi durum olsaydi hemen sezeryana alirlardi Benimkininde geçen kalp atislari yavasladi ogleden sonra tekrar girdim nst ye bu sefer düzelmişti Sen yine de diger doktoruna danis ve tekrar gir nst yeKizlar acilll yardim edin edin simdi doktordan geldim nst ye baglandim bebeginbkalp atislari yavaslamis pazartesi sezeryan olucam oyle dedi doktorum birazdan obur doktorumada gidicem nolur bisiler soyleyin aranizda boyle kalp atisi icin bisiler bilen varmi cok korkuyorum ben bebisime bisi olucak die
Senle beklenen tarihimiz ayni Dediklerinin aynisi bende de var cok sikintidayim Gece uyku yok gunduz ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum Deliricem artikKızlar. Gün geçtikçe her şey daha da zor olmaya başladı ya. Doğmuyo doğacak gibi de değil sanki. Belirti yok ki hiç. Benim dayanma gücüm kalmadı artık. Bedenim yorgun elim ayağım tutmuyo. Arada ağlama geliyo. Kimseye de yansıtmıyorum herkese iyiyim diyorum. Ama çok zordayım artık. Burada gününü alıp doğum yapamayanlar var elbet. Hatta bana kızıyolar belki ama napayım elimde değil. Ben de şimdiden tükendim herhalde. 38+4 üm bugün ):
Canım sakin ol, bugün benim girdiğim ilk nstde öyle çıktı, doktorum sadece beğenmedim bu nstyi bi daha gir önce bi tatlı ye bi saate gel dedi ve herşey normale döndü. Diğer doktorunu gör hemen ve tatlı ye git.Kizlar acilll yardim edin edin simdi doktordan geldim nst ye baglandim bebeginbkalp atislari yavaslamis pazartesi sezeryan olucam oyle dedi doktorum birazdan obur doktorumada gidicem nolur bisiler soyleyin aranizda boyle kalp atisi icin bisiler bilen varmi cok korkuyorum ben bebisime bisi olucak die
Her gün kontrol olursunuz sizde içiniz rahat etmezseBen de beklemekten yanayım ama bakalım dr ne diyecek
Canım sen kaynanandan cekıyorsun ondan o kadar dolmussunCanım cok istedim hemen sana yazayım diye ama doğum okdu diyeceksin diye cok korktum. Cunki artık ne dayanacak gücüm nede vücudumun hali kaldı. Delirmek üzereyim bide gerizekalı bir kaynanayla ugrasıyorum. Psikolojim iyice bozuldu. Bende gittim doktora ogün bi önceki nst yanlış çıkmış meger hiç aancı cıkmadı.bizimkide kanala inmemiş. Banada aynı şeyleri söyledi bi hafta içinde tekrar gel dedi. Pazartesi günüm son zaten . Bekliyorum yani ama cok zor artık. Ağlamaktan bitap düştüm. Bfun yine ağrılarım var biaz daha şiddetli can yakıcı ama anlayamıyorum işte yalancı mı gerçekmi .. Ruhum daralıyo duvarları yumruklayasım var artık . isyan etmek istemiyorum allahım affetsin içimi biliyo ama cidden birisi doğurdum dediği an kafayı yiyorum. Okuyanlarda beni anlasın kızmasın nolur . Dayanacak gücüm kalmadı off ne dolmuşum
Canımmm cok sevındım sag salım al bebişini kucagına darısı basımıza.guzel haberlerını beklıyırum ayrıntılı anlat ALLAH yardmcın olsun canm benmKızlar sancılarım başladı:) 10dkda bir 35-40 saniye sürüyo. Dua edin bana haberdar edicem sizleri
Bu sefer doğum sancısı canım cunki farklı hissediyorum böyle karın ağrısı olamaz
Allah yardımcın olsun canım benim.İnşallah dediğin gibi olur canım.Ben de kurtulmak istiyorum sağ salim bebekle beraberTatlım benim bi anda başladı. Suan cok kötü geliyo geldikçe . Gözümden yaş geldi düşün. Seninde olacak hiç merak etme senle hemen hemen aynı sorunları yaşadık biz cunki agrılarımız falan hep aynıydı
doktora sordum bebek baskı yapıyormuş canım.burdaki arkadaşlar da yavaş yavaş açılma oluyordur dediKızlar ilk defa bir belirti oldu sanki alt taraftan bıçak batırıyorlarmış gibi hissettim dün çok garipti bugün de oldu neye işaret bu sizce yaşayan var mı aynı şeyi
Nst nin bu bölümünde 70i görmüşsün canım, az değil ama doğum sancısı çekerken 100leri görüyodum sürekli ben, ayrıca da doğumdan yaklaşık 1 ay önce nstye girmeye baslamistim 4 kez falan girdim hepsinde de 50-60-70-80 ler cikiyodu, bunlar
Nst nin bu bölümünde 70i görmüşsün canım, az değil ama doğum sancısı çekerken 100leri görüyodum sürekli ben, ayrıca da doğumdan yaklaşık 1 ay önce nstye girmeye baslamistim 4 kez falan girdim hepsinde de 50-60-70-80 ler cikiyodu, bunlar sanirim.hazirlik kasilmalari..
Insallah saglikla al canim kucagina, Allah yardimcin olsun :)
Karar vermek gercekten zor, Allah in izniyle en dogru karari yine sen vereceksin hayirlisi hangisiyse o olsun insallah :)
Nst de ilk cikan 100 cihaz takilirken cikmis sanirim gercek degil o, zaten sonrasi cok stabil 30-50 arasi genel olarak, hic yoktan iyidir sanirim :)
Gecemiz onceki gecelerle ayni gecti cok sukur ekstra bi zorluk olmadi, suanda oldugu gibi oglum gunduz emiyo ve uyuyo, gece 2den sonra sabah 9-10a kadar sadece ve surekli emmek istiyo, o yuzden gece uykusu yok bana..
Kiyamam kuzuyaa, Rabbim şifa versin..
Seni anliyorum aslinda, kimseye bisey demedim belli etmedim sadece aglayabiliyodum cunku cok yorulmustum, Allah ın gücüne gitmesin nankörlük olmasin diye hic dile de getirmemistim ama hem fiziksel hem psikolojik olarak cok zorluyodu artik.. sen de sabrek canim benim az daha sabir, sonrasi inanilmaz ve herseye deger olacak.. sadece az daha sabir, zaman da cabucak gececek unutacaksin bunlari da :*
canım suni sancıdan sonra açılma mı olmadı,sancıyı hissetmedin mi?Günün ne zaman doluyordu?Moralini bozmamaya çalış bebiş için.İnşallah her şey yoluna girerBugün yatışım yapıldı ve hemen Suni sancı verildi yarım saat falan sonra Sezeryana ikna etmeye çalıştı. Ne olduğunu anlayamadım sancı yok bişey yok öyle kolay geldi heralde. Güvenim sarsıldı hastaneden ayrıldım. 2 gündür o kadar kafam allak bullak ki. Her şey yolundaykenbeni doğuma almak istedi. Bebeğin gelmeye niyeti yok suyu iyi ve 1 aydır kanala indi sandığım bebek kanala girmemiş, baş aşağıya ama tam pozisyonunu almamış 3 cm açıklıkta yokmuş 1 2 cm miş. Başka bi Dr gidince öğrendim şimdi evdeyim ve nerde doğum yapacağımı düşünüyorum. Son dk böyle bir şey olması moralimi alt üst etti
Günüm doldu 40+6. Suniyi hissetmedim sonra dozu arttırdı açılma olmadı zaten bebek kanalda değilmiş suniyi öylesine yaptı heralde planı beni Sezeryana almakmış. Daha Bismillah demeden Sezeryana alıyım dedi.canım suni sancıdan sonra açılma mı olmadı,sancıyı hissetmedin mi?Günün ne zaman doluyordu?Moralini bozmamaya çalış bebiş için.İnşallah her şey yoluna girer
son ihtimal sezaryen istiyorum ben de canım.özele mi gidiyorsun,başka doktora da sor istersenGünüm doldu 40+6. Suniyi hissetmedim sonra dozu arttırdı açılma olmadı zaten bebek kanalda değilmiş suniyi öylesine yaptı heralde planı beni Sezeryana almakmış. Daha Bismillah demeden Sezeryana alıyım dedi.
Aaa gününü doldurup doğsun bebecik niye sabırsızlanıp kendini strese sokuyosun kiKızlar. Gün geçtikçe her şey daha da zor olmaya başladı ya. Doğmuyo doğacak gibi de değil sanki. Belirti yok ki hiç. Benim dayanma gücüm kalmadı artık. Bedenim yorgun elim ayağım tutmuyo. Arada ağlama geliyo. Kimseye de yansıtmıyorum herkese iyiyim diyorum. Ama çok zordayım artık. Burada gününü alıp doğum yapamayanlar var elbet. Hatta bana kızıyolar belki ama napayım elimde değil. Ben de şimdiden tükendim herhalde. 38+4 üm bugün ):
Ben çok yaşadım ara ara onu bişey olmadı. Rahim doğuma hazırlanıyo sanırım. Doktorum da sorduğumda normal dmişti.Kızlar ilk defa bir belirti oldu sanki alt taraftan bıçak batırıyorlarmış gibi hissettim dün çok garipti bugün de oldu neye işaret bu sizce yaşayan var mı aynı şeyi
Aynen canım ben de son çare istiyorum. Daha hiç bir doğum belirtisi olmayan birini doğuma ya zorlamak niye? Allah korusun bi risk olur ya da suyun gelir sancılarınla gidersin suni de daha sonra verilir son çare Sezeryan düşünülür. Özele gidiyordum. Başka bi Dr Aydan Biri ye gittim. O da erken olduğunu şu anda anne ve bebekte doğum başlangıcı olmadığı herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Tabi yine 2 güne bir kontrole gitmemi söyledi. Devlet Hastanesini düşünüyorum artık pazartesi giderim eğer öncesinde kendi sancım duyum olursa daha erken giderim. SenIn günün doldu mu canımson ihtimal sezaryen istiyorum ben de canım.özele mi gidiyorsun,başka doktora da sor istersen
aynen canım,çok haklısın.bir de onu dene için rahat olsun.benim de beş günüm kaldı canımAynen canım ben de son çare istiyorum. Daha hiç bir doğum belirtisi olmayan birini doğuma ya zorlamak niye? Allah korusun bi risk olur ya da suyun gelir sancılarınla gidersin suni de daha sonra verilir son çare Sezeryan düşünülür. Özele gidiyordum. Başka bi Dr Aydan Biri ye gittim. O da erken olduğunu şu anda anne ve bebekte doğum başlangıcı olmadığı herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Tabi yine 2 güne bir kontrole gitmemi söyledi. Devlet Hastanesini düşünüyorum artık pazartesi giderim eğer öncesinde kendi sancım duyum olursa daha erken giderim. SenIn günün doldu mu canım