2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aydan biri çok bilgili ve deneyimli riskli gebelik uzmanı Can'ım, ben detaylıda ona gitmiştim, kendisi gittiğim hastanenin de sahibi. Ona güvenebilirsin

Hastaneden ayrilmakla cok iyi yapmissin Kendi sancini beklemek en doğrusu 41+da dogan bebekler daha hizli geliyomus Seninki tabi insallah o kadar bekletmez ama suyu iyiyse dursun bence zorlamanın anlami yok Bende senin yaptigini yapardim

Aydan biri çok bilgili ve deneyimli riskli gebelik uzmanı Can'ım, ben detaylıda ona gitmiştim, kendisi gittiğim hastanenin de sahibi. Ona güvenebilirsin
Evet canım ben de ona çok güveniyorum. Çok ilgili ve bilgili bir doktor daha önce de gitmiştim. Yardimci olacak bize içim rahat etti.

Hastaneden ayrilmakla cok iyi yapmissin Kendi sancini beklemek en doğrusu 41+da dogan bebekler daha hizli geliyomus Seninki tabi insallah o kadar bekletmez ama suyu iyiyse dursun bence zorlamanın anlami yok Bende senin yaptigini yapardim
Evet canım suyu iyi keyfi yerinde sıkıntı olsa tabi her şey kabul ama keyfi olarak alınmak istenmesi canımı sıktı bebeğim de etkilendi bi yere toplandı ve çok hareketlendi

hazırlansın bakalım günlerimiz yakın seninle sende başka belirtiler falan var mı ;-)
Bende ilk kez dün adet sancısı şeklinde bir ağrı başladı. Bütün akşam yatana kadar o hafif adet görecekmişim de daha gelmemiş olan ağrı vardır ya aynen onu çektim. Sabah uyandığımda bişeyim yoktu:) şunada da yok mesela. oturduğum yerden kalkarken alttan bıçak saplanması şeklinde o sızıyı ben de yaşıyorum. Onun dışında bebek baskı yaptığı için altta sinirlere baskı yapıyormuş onu da arada sızı şeklinde hissediyorum. Ama çok sıkıntım yok şükür.

Ne sanslisin o agrilar bende bayagidir oluyo bi gece acile bile gittik Bu ara geceleri uykudan uyandiriyor ama yalanci sancilar Hala hic acilmam yokmus Annem dediki bebek gelmesen 15 gun once boyle sancilar cok olurmus Bi iyi yani var dogum sancisinin nasul bisey oldugunu anlamamizi sagliyor Ben im nst ye bagliyken oldu ve 100 u uldu sanci degeri

anladım canım benim de dün o his oldu sanki adet olacakmışım hissi halimize çok şükür ne diyelim hayırlısı olsun inşallah

Biz 24 martta tam 1 aylık olucaz.. zaman ne çabuk geçiyor. .bizimki emio kusuyo burnundada 1 2 gubdur peynir kesigi gibi gelmeye basladi...siz bayanlar ne durumdasiniz.

Kızlar çok fena sancım var 12 den beri ara ara geliyor ilk 5 dk da bir sonra 10 dk bir 3dk bir 5-7 dk da bir geliyor çok fenaaa sabah kontrolümüz var inş sabaha kadar dayana bilirim belim kasıklarım çok fena

Hahha tamam hayirlisiyla saglikla kucagina al da, sadece dogurdum yazar kacarsin :))
Insallah kolayca cok zorlamadan gelir bebis, hayatinin mucizesini kollarina aldiktan sonra da bize yazarsin :)

Biliyorum soylemek kolay ama acele etme annesi, daha zamani da varmis, seni epey tedirgin etti kuzucuk ha erken geldi gelebilir derken bu zmaana kadar kaldi sukur, sen de accuk daha sabret annesi hepsi gececek butun bu sıkıntılar buhranlar..az daha sabır..

Kızlar ilk defa bir belirti oldu sanki alt taraftan bıçak batırıyorlarmış gibi hissettim dün çok garipti bugün de oldu neye işaret bu sizce yaşayan var mı aynı şeyi
:)) hamileligimin son 2-3 ayi bıçak batmalariyla geçti.. heralde vucut kendini doguma hazirliyo, bu agri da o hazirliklardan biri..

Saglikla al insallah kucagina, insallah cok zorlamadan gelir kuzucuk :)

Ayy canim benim yaa, son dk kotu olmus hakikaten, ama olsun kuzucuk nasilsa Allah in izniyle saglikla gelecek, ha x dr.un eline dogmus ha y doktorun, o saglikla gelsin de :)) sen artik bundan sonrasna ba bosver o doktorun ne yapmaya calostiginj, olumsuz seyleri dusunup bebisi de kendini de germe, zaten zor zamanlar son zamanlar, bi de onlari dusunme..

Kızlar çok fena sancım var 12 den beri ara ara geliyor ilk 5 dk da bir sonra 10 dk bir 3dk bir 5-7 dk da bir geliyor çok fenaaa sabah kontrolümüz var inş sabaha kadar dayana bilirim belim kasıklarım çok fena
Insallah hayirlisi olur canim, geceyse de sabahsa da saglikla hayirlisiyla kucagina al insallah..

Senin daha var sanirim Beklenen tarihin 11 Nisan Benim annemin ilk bebegi 2 hafta erken dogmus ben 2.olarak 40+ da dogmusum Senin durumunu tam bilmiyorum ama belki bebis gününü bekler
canım zamanım var evet ama rısklı gebelık oldugu ıcın ılkınde 38.haftada sunıyle dogum yapmıstım.bundada oyle yapar dıye umuyodum ,kendı sancını beklıycz dıyor sunı vermıycem dedı doktorum.kızımında kılosu baya onde gıdıyor oyuzden endıselıyım cok beklersek dogumda sıkıntı cıkarır dıye aklıma hersey gelıyo ıste.off...allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın

ıyıde sunı sancı hemen etkı etmez kı.benımde dozu cok yuksektı ona ragmen takıldıktan 1 saat sonra cok hafıf adet agrıları hıssettım acılmam 6cm olduktan sonrada sıddetlendı sancılar.doktorunu degıstırmekle ck ıyı yapmıssın hayırlısı olsun canım ınsallah saglıkla kolaylıkla kavusursun

oyyyy dun kontrolum vardı korkular tavan yapmıs farkında degılım sanırım tansıyonum yuksek cıktı.uyku tutmuyor kendımı dusunmekten alamıyorum elımde degıl.varıslerım vardı ondan korkuyodum doktorum rahatlatmıstı benı.sımdıde bazı gunler kongrede olacakmıs yurt ıcı yurt dısı ....otarıhlerde dogurrsam dıye korkmaya basladım pofffff....cok streslı yaa

Biz 24 martta tam 1 aylık olucaz.. zaman ne çabuk geçiyor. .bizimki emio kusuyo burnundada 1 2 gubdur peynir kesigi gibi gelmeye basladi...siz bayanlar ne durumdasiniz.
Benim bebegimde cok kusuyor dogdugundan beri.10gunlukken doktora sormustum onemli degil normal demisti ama 32 gunluk olduk neredeyse her emmeden sonra kusuyor.bazen direk sut gibi bazen kesik peynir gibi.gunde enaz 2 kere ust degisiyoruz.pazartesi doktor kontrolumuz var yine sorucam bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…