2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

varislerden korkma canım.benim de vajinal varis oluşmuştu hemde fındık kadar şişiyorlardı. hiç sıkıntı olmaz demişti dr um. varisleri doğumda hissetmedim bile. zorlamadı varisler beni.

Merhabalar kızlar dün gece sancılar beni hiç uyutmadı, bu sabah da Dr gittik bi tane sancım çıktı 125 1cm açılmam vardı bugün kontrol ettiğinde yine 1cm di ilişki, egzersiz, yürüyüş yap sıcak duş al dedi bide rezene iç dedi süt olsun diye bide çiğneme hapı verdi bebekde gaz olmaması için, bu hafta içi gelmezse bebeğim cuma yada pzrtsi yatış yaparız dedi ama sezaryen için değil normal doğum için bebeğimde 3 kilo suyum yeterliymiş, böyle bakalım ne zaman gelicek Prensesim

Bahsettigin cigneme hapi neymis canim merak ettim?

Kizlar bebeklere islak mendil ne kullaniyorsunuz bilmiyorum ama ben buyuk oglumda da unibaby yenidogan kullanmistim bunda da onu kullaniyorum. Eger siz de onu kullaniyorsaniz su an hepsiburada.com da ciddi indirime girmis 24lu koli 89 lira ben iki koli siparis ettim bundan daha ucuzunu gormedim sizin de bilginiz olsun tanesi 3.75e geliyor.

Canım günümüz aynı bende hiç sancı yok nst de de bişe çıkmıyor açılmada yok doktor bana yürüyüş dışında bişe demedi ilişki fln demedi bende korkuyorum çünkü çatı muayenesinden sonra biraz kanama olabilir dedi olmadı ama sonuçta ilişkide onun gibi kanama olursa diye tedirgin oldum bende salı yada çarşamba gidicem henüz yatıştan bahsetmedi ayy aynı gün olanları görünce heycanlanıyorum :) bakalım hangimiz doğrcaz :))

Ben de de durum aynı ne Sancı ne bişey adet sancım ve alt bölgeme batmalar dışında bişey hissetmiyorum hala herseyi kendim yapıyorum eşim hiç 9 aylık hamile gibi değilsin diyor maşallah :) hiç gelmicek herhalde niyeti yok :) kilomuz 3300 oldu kontrol verdi doktorum cuma Gününe hareketlerimiz çok ağırlaştı hafif hafif vuruyor 25 Mart çatı muayenesi yapıcam dedi son güne Bıraktı neden bilmiyorum vardır mi bildiği diye sormadım . Sağlıkla gelsinler inşallah son günler Geçmek bilmiyor

O çayların gerçekten faydası oluyor galiba biraz biraz artar gibi oldu ama yinede yeterli değil. Emzirmek çok zor oluyor az gelince bebek hırslanıp ağlıyor.benim de yemediğim bir şey kalmadı ama gelecek olsa su bile yarar. Biraz da genetik bu durum herhalde

Aynen canım son günler geçmek bilmiyor bende bunaldım artık doğsun istiyorum bu arada sizin bebek kanala girdi mi benim aşağı dönmüş ama kafası yan duruyor girebilcekmi diye endişeliyim benim kızımında kilosunu anlayamıyoruz bi gidiyorum 3120 diyor 1 hafta sonra 3250 sonra birden 3050 oluyor duruşundan dolayı düzgün ölçüm alamıyorum dedi doktorum bakalım 3 kilonun altına düşmez inşallah

Kızlar 18 martta Yağmur'umu dünyaya getirdim. Çok güzel bi duygu. Bekleyenler inşallah sağlıkla kavuşursunuz meleklerinize. 18 martta kızımı sezeryanla dünyaya getirmek için hastaneye gittim. 1 hafta Öncesinden nişanım gelmişti ve 1 cm açılmam vardı. Ama sancı başlamadığı için sezeryana karar vermiştik. Hastaneye Gittiğimde doktorum yine kontrol etti ve 1 cm açılmam artmamıştı. Zaten sancımda yoktu. Ama doktorum ne yaptı ne etti beni suni sancı almam konusunda kandırdı. Sonunda iiki kandırmış diyorumher şey çok güzeldi. Hiç ağrım yokken, bebek kanala girmemişken ve rahim duvarım çok kalınken suni sancı alıp 7 saat ağrıyla kızıma kavuştum hiç korkmayın evet ağrı oluyor acı oluyor ama doktor kızımı kucağıma koyduğu an her şey bitti

Canım aynı senin durumundayım cumaya kadar gelmezse suni sancı verilcek senin adına çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin şimdi senin kucağında meleğinle yaptığın dualar kabul olur bizler için de dua et hayırlısıyla kolayca sağlıkla normal doğumumuzu yapalım dualarını eksik etme

Canım inşallah olur hayırlısıyla:) benim 2 saatte tam 6 cm birden açıldı. Bu fatma anamızın otunu yaptım ona bağlıyırum ben bulabilirsin sende götür tanında. Bide sahabei ikramın isimlerini yazıp sol bacağıma yapıştırdım. Rabbime çok şükür hepsinin faydasını gördüm. Normal doğum için hiç hazır olmadığım halde bunlarla çok şükür kolay oldu.

yarın yatışım olacak hastaneye 40+4 üz. suni sancıyla normal doğum olacak inşallah. doktorum bekleme taraftarı değil mekonyum muhabbetinden dolayı. ben de ısrar edemedim o yüzden bekleyelim diye.

Benim doktorum suni sancıya çok karşı olduğunu söyledi. Özellikle ilk doğumlarda suyun gelmesi dışında tercih etmediğini söyledi. Benim son tarihim 28 mart. 1 nisana kadar bekleyeceğiz bakalım benim ufaklık gelecek mi?
Sonrasında duruma bakacağız..

Aynen Canım bende aynı günde olduklarımızı görünce kim önce Nasıl doğum yapıcak diye merak ediyorum :) ilişki giribilirsin canım bence açılma için çok faydalı 30 haftada bize yasaklamıştı şimdi söyledi bunu, arkadaşım hiç ara vermedi bende ona diyordum zararı olucak felan diye ama kız 8cm açıklıkla doğuma gitti
Bende salı kontrole gidicem, sabah akşam beline sıcak su tut dedi çömelip dedi bide bide balon şişir dedi unutmuştum eşim hatırlattı onuda

Canım geçen çarşamba doğum eğitimi vardı hastanenin orda eğitmen suni sancıdan bahsetti bende korkuyordum ama korkulacak hiç bişey yok bence sezaryandansa suni sancı kesinlikle

Bol su için kesinlikle arttırıyor .2 saatte bir emzirin ...gerçekten önemsemiyoruz unutuyoruz su içmeyi Ams hem çok Faysdalı hemde sütü arttıran en önemli şey ..,çünkü zaten anne sütünün büyük oranı su...

Ufffff ne agri ne sanci var yayarin kontrolum var kzlar n.olur dua edin doguruyim gerci hepimizin nerdeyse gunu bitti ve hic birimizinde pek agri sanci cektigimiz soylenemez hayirlisi olsun nasilsa dogucak bu minikler
Benim gunume daha cok var ama ben agri sanci cekiyorum tabi bosa cekiyorum çünkü hic acilmamda yok Gece uyuyamiyorum uyusam bu sefer sancilarla uyaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…