2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hakikaten ben de anlamadım bak sorcaktım sen benden önce sormuşsun:) kokar ayol valizin içikoymaaaa
kuru soğanı sancı çekerken göğüslere sürmek için koymustur muhtemelen.namada tavsıye etmıslerdı.hem süt hemen bolbol gelıyomus hem de göğüsler yara olmuyomus.unutmazssam bende koyayım da sancı esnasında surmek kımın aklına gelır acaba

yarın kontrolum var bu hafta gecmedı resmen heyecandan meraktan.normal sartlarda haftaya dogurcaktım yanı ılk gebelıgıme bakarsak oyle olacaktı...neyse kızım benı uzmezde fazla dombılılesmeden kolaylıkla saglıkla gelır inşallah.ama mart bebişleri coğunlukla memnun yerınden havalar ısınmadan gelmek ıstemıyolar anlasılan

Senin daha var sanirim Beklenen tarihin 11 Nisan Benim annemin ilk bebegi 2 hafta erken dogmus ben 2.olarak 40+ da dogmusum Senin durumunu tam bilmiyorum ama belki bebis gününü bekler

inşallah iyi geçmiştir geceniz benim de annem yanımda ama hep ben ilgleniyorum bebekle gece gündüz annem evin işlErini hallediyor. bugün benim oğlum da aşırı gazlıydı sancıdan kıvrandıkça ben kötü oldum kimyon rezene fayda etmedi doktora götürdük o bir toz verdi bakalım inşallah bir daha sancılanmaz yavrum

Bn kontrole gıttım oğlumun bası aşagıda tabı kanala gırmemiş kanala gırmesı için sancı cekmen lazm dedı.haftaya tekrar gel dedı o kadar.umarım bzde evde sancı cekıpte ufak tefek hastaneye gttıgımızde dogum baslar

Ne yaptın canım?

Bişe sorcam cnm bebeğinin kafası aşağıda dik mi duruyor benimkide aşağıda ama yan duruyor yüzü yukarı bakıyor korkuyorum bu şekilde düzelmez giremez kanala diye

Ne yaptın canım?

Canım cok istedim hemen sana yazayım diye ama doğum okdu diyeceksin diye cok korktum. Cunki artık ne dayanacak gücüm nede vücudumun hali kaldı. Delirmek üzereyim bide gerizekalı bir kaynanayla ugrasıyorum. Psikolojim iyice bozuldu. Bende gittim doktora ogün bi önceki nst yanlış çıkmış meger hiç aancı cıkmadı.bizimkide kanala inmemiş. Banada aynı şeyleri söyledi bi hafta içinde tekrar gel dedi. Pazartesi günüm son zaten . Bekliyorum yani ama cok zor artık . Ağlamaktan bitap düştüm. Bfun yine ağrılarım var biaz daha şiddetli can yakıcı ama anlayamıyorum işte yalancı mı gerçekmi .. Ruhum daralıyo duvarları yumruklayasım var artık . isyan etmek istemiyorum allahım affetsin içimi biliyo ama cidden birisi doğurdum dediği an kafayı yiyorum. Okuyanlarda beni anlasın kızmasın nolur . Dayanacak gücüm kalmadı off ne dolmuşum

ç
Bişe sorcam cnm bebeğinin kafası aşağıda dik mi duruyor benimkide aşağıda ama yan duruyor yüzü yukarı bakıyor korkuyorum bu şekilde düzelmez giremez kanala diye
Canım benim ablamın bebeği doğum sırasında yan gelmişti vakumla müdahele etmişti doktoru ama öncesindemi öyleydi yoksa doğum anında mı yan döndü bilmiyorum . Tamda net bilmiyorum ama doktorun ne dedi peki

Bu sanci az mi cokmu canim
Nst nin bu bölümünde 70i görmüşsün canım, az değil ama doğum sancısı çekerken 100leri görüyodum sürekli ben, ayrıca da doğumdan yaklaşık 1 ay önce nstye girmeye baslamistim 4 kez falan girdim hepsinde de 50-60-70-80 ler cikiyodu, bunlar sanirim.hazirlik kasilmalari..

Insallah saglikla al canim kucagina, Allah yardimcin olsun :)

Karar vermek gercekten zor, Allah in izniyle en dogru karari yine sen vereceksin hayirlisi hangisiyse o olsun insallah :)
Nst de ilk cikan 100 cihaz takilirken cikmis sanirim gercek degil o, zaten sonrasi cok stabil 30-50 arasi genel olarak, hic yoktan iyidir sanirim :)

Gecemiz onceki gecelerle ayni gecti cok sukur ekstra bi zorluk olmadi, suanda oldugu gibi oglum gunduz emiyo ve uyuyo, gece 2den sonra sabah 9-10a kadar sadece ve surekli emmek istiyo, o yuzden gece uykusu yok bana..
Kiyamam kuzuyaa, Rabbim şifa versin..

Seni anliyorum aslinda, kimseye bisey demedim belli etmedim sadece aglayabiliyodum cunku cok yorulmustum, Allah ın gücüne gitmesin nankörlük olmasin diye hic dile de getirmemistim ama hem fiziksel hem psikolojik olarak cok zorluyodu artik.. sen de sabrek canim benim az daha sabir, sonrasi inanilmaz ve herseye deger olacak.. sadece az daha sabir, zaman da cabucak gececek unutacaksin bunlari da :*

Herkese günaydınnn doğum yapanlara hayırlı olsun, yapmayanlarda en kısa sürede sağlıklı bi şelilde kucaklarına alırlar inşallah Doğum yapmayanlar tabi sabırsızlanıyo anlıyorum ama tadını çıkarın biraz :) ben doğuma kadar çalıştım hamileliğin keyfini heyecanını tam çıkaramadım

Gunaydin kizlarrrrr bu sabah 6 gibi gittim lavaboya galba nisan geldi ama emin degilim kan yoktu ama akintimada benzemezdi cok acayip bisidi butun gecede agrilarim oldu uyumadan oncede bi ara baya agriliydi sancilarim oleden sonra yine nst ye baglanicam belki hastaneye yatisimda yapilabilir benim icin duga edin nolur kizlar cok korkuyorum ben

Hayırlısı olsun bebeğini düşün korkma canım herşey güzel olucak sakin olmaya çalış sağ sağlim kucağına alırsın inşallah korkma

Canim hayirlisi olsun ne guzel geliyo iste bebisinAgrisiz sizisiz tek nefesde sag saglim alirsin ins. Kucagina of benimde gunum bitti nerdeyse hic tik yok bende dogmayi unuttu sanirim kizim

Amin canım inşallah perşembeye kalmadan kendi gelir,yoksa her yolu deneyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…