- 9 Aralık 2015
- 59
- 21
- 32
Benim doluyor yarın. Pazartesi kontrol var. Bakalım dr ne diyecekben beklemeyi düşünmüyorum.perşembe son günüm.önce suni sancı sonra sezaryen deneyeceğim
Ben de beklemekten yanayım ama bakalım dr ne diyecekBir sıkıntı yoksa bebek tedavisi ve sizde bence beklemelisiniz sonuçta Son adet tarihi üzerinden hesaplama yapiliyo belki sizin ki geç döllenme belki erken bunu net bilemiyorlar size 42. Hafta deniyordur ama belki de 41 ya da 40 dir benim ki geç döllenme ve suan açılmam yok beklemekten başka bişi yapamıyorum
peki sen ne istiyorsun canım?Benim doluyor yarın. Pazartesi kontrol var. Bakalım dr ne diyecek
Beklemek istiyorum açıkcası ben de eşim de beklenen tarihten 1hafta-10 gün sonra doğmuşuz normal doğumla ama takip etmek lazım tabipeki sen ne istiyorsun canım?
Beklemek de iyi fikir canım.Ben şu kakasını yeme olayı ve suyun bitmesi gibi risklerden korkuyorum.En iyisi kendiliğinden gelmesiBeklemek istiyorum açıkcası ben de eşim de beklenen tarihten 1hafta-10 gün sonra doğmuşuz normal doğumla ama takip etmek lazım tabi
Can'ım ne güzel bi belirti var sende, ben yeni geldim doktordan biz de bi aksiyon yokGunaydin kizlarrrrr bu sabah 6 gibi gittim lavaboya galba nisan geldi ama emin degilim kan yoktu ama akintimada benzemezdi cok acayip bisidi butun gecede agrilarim oldu uyumadan oncede bi ara baya agriliydi sancilarim oleden sonra yine nst ye baglanicam belki hastaneye yatisimda yapilabilir benim icin duga edin nolur kizlar cok korkuyorum ben
Riskleri var işteBeklemek de iyi fikir canım.Ben şu kakasını yeme olayı ve suyun bitmesi gibi risklerden korkuyorum.En iyisi kendiliğinden gelmesi
İnşallah hayırlısyla sağ salim gelirler canımRiskleri var iştedediğim gibi bakalım dr ne diyecek bekleyelim derse bekleriz
hadi bakalım inşallah doğumdur canımKızlar sancılarım başladı:) 10dkda bir 35-40 saniye sürüyo. Dua edin bana haberdar edicem sizleri
Bu sefer doğum sancısı canım cunki farklı hissediyorum böyle karın ağrısı olamazhadi bakalım inşallah doğumdur canım
inşallah darısı bana canım ya,suni veya sezaryen yolu görünecek yoksaBu sefer doğum sancısı canım cunki farklı hissediyorum böyle karın ağrısı olamaz
Tatlım benim bi anda başladı. Suan cok kötü geliyo geldikçe . Gözümden yaş geldi düşün. Seninde olacak hiç merak etme senle hemen hemen aynı sorunları yaşadık biz cunki agrılarımız falan hep aynıydıinşallah darısı bana canım ya,suni veya sezaryen yolu görünecek yoksaRabbim sana da kolaylık versin inşallah
canım daha dün burda yazdım bıktım dayanamıyorum diye bugun sancılarım başladı rahat tut içini cunki kendini yırtsanda istediği zaman geliyo sıpalarKızlar. Gün geçtikçe her şey daha da zor olmaya başladı ya. Doğmuyo doğacak gibi de değil sanki. Belirti yok ki hiç. Benim dayanma gücüm kalmadı artık. Bedenim yorgun elim ayağım tutmuyo. Arada ağlama geliyo. Kimseye de yansıtmıyorum herkese iyiyim diyorum. Ama çok zordayım artık. Burada gününü alıp doğum yapamayanlar var elbet. Hatta bana kızıyolar belki ama napayım elimde değil. Ben de şimdiden tükendim herhalde. 38+4 üm bugün ):
Herkes de aynı süt sıkıntısı yalnız değilsin canım emin ol. Özel hayatımda da yeni dogum yapan arkadaşlar var, onlar da süt derdinde. Normal doğum ya da sezeryan da farketmiyor. Ben normal doğum yaptim yine de süt sıkıntısı yaşıyorum.Bende aynı durumdayım . Bugün 8. Gün doğum yapalı. Süt için yapmadığım şey kalmadı. Çok az geliyor. Bebek çekip de az geldiğini anlayınca ağlamaya başlıyor. Memeyi bırakıyor. Sağınca da çok az çıkıyor. Arkasından sürekli mama veriyorum
Şuan yukarda bekleyelim suyu iyi diyor canım vakum riski fln derse sezeryan isterim bakalım belki biranda dönerç
Canım benim ablamın bebeği doğum sırasında yan gelmişti vakumla müdahele etmişti doktoru ama öncesindemi öyleydi yoksa doğum anında mı yan döndü bilmiyorum . Tamda net bilmiyorum ama doktorun ne dedi peki
Sağlıkla al kucağına canım benim güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sancılarım başladı:) 10dkda bir 35-40 saniye sürüyo. Dua edin bana haberdar edicem sizleri