2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de beklemekten yanayım ama bakalım dr ne diyecek

Beklemek istiyorum açıkcası ben de eşim de beklenen tarihten 1hafta-10 gün sonra doğmuşuz normal doğumla ama takip etmek lazım tabi
Beklemek de iyi fikir canım.Ben şu kakasını yeme olayı ve suyun bitmesi gibi risklerden korkuyorum.En iyisi kendiliğinden gelmesi

Can'ım ne güzel bi belirti var sende, ben yeni geldim doktordan biz de bi aksiyon yok 2 kez nst ye bağlandım, ne gelen var ne giden sancı namına. Suyu çok iyi çıktı. Pazartesi ve Çarşamba'ya randevumuz var, eğer o Zaman kadar gelmemiş olursa cuma yatışımız yapılıyor. Artık durum ne gerektirirse o yapılacak. Ama pazartesi günü stripleme mi ne bişi yapıcak doktorum, zar sıyırma gibi bişimiş genelde 2 güne doğal yoldan geliyormuş Bebek. Bizim durumlar böyle geldik yine evde yan gelip yatmaya

Kızlar. Gün geçtikçe her şey daha da zor olmaya başladı ya. Doğmuyo doğacak gibi de değil sanki. Belirti yok ki hiç. Benim dayanma gücüm kalmadı artık. Bedenim yorgun elim ayağım tutmuyo. Arada ağlama geliyo. Kimseye de yansıtmıyorum herkese iyiyim diyorum. Ama çok zordayım artık. Burada gününü alıp doğum yapamayanlar var elbet. Hatta bana kızıyolar belki ama napayım elimde değil. Ben de şimdiden tükendim herhalde. 38+4 üm bugün ):

inşallah darısı bana canım ya,suni veya sezaryen yolu görünecek yoksa Rabbim sana da kolaylık versin inşallah
Tatlım benim bi anda başladı. Suan cok kötü geliyo geldikçe . Gözümden yaş geldi düşün. Seninde olacak hiç merak etme senle hemen hemen aynı sorunları yaşadık biz cunki agrılarımız falan hep aynıydı

C
canım daha dün burda yazdım bıktım dayanamıyorum diye bugun sancılarım başladı rahat tut içini cunki kendini yırtsanda istediği zaman geliyo sıpalar

Herkes de aynı süt sıkıntısı yalnız değilsin canım emin ol. Özel hayatımda da yeni dogum yapan arkadaşlar var, onlar da süt derdinde. Normal doğum ya da sezeryan da farketmiyor. Ben normal doğum yaptim yine de süt sıkıntısı yaşıyorum.
Eşim eczanede satılan süt cayindan aldı. Bana biraz iyi geldi. Gerçi süt gelsin diye yemedigim içmedigim şey kalmadı.

Şuan yukarda bekleyelim suyu iyi diyor canım vakum riski fln derse sezeryan isterim bakalım belki biranda döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…