Gasoline canım kalbin nasıl temiz dün o kadar kötüydüm ki canım çıktı ağlamaktan şimdi sancılar başladı cok şükür . Evde çekiyorum biraz daha sıklaşsın hastaneye gidicem mutlaka haberdar ederim. Ama sadece doğurdum yazıcam başka bişey yazmıcam
Hahha tamam hayirlisiyla saglikla kucagina al da, sadece dogurdum yazar kacarsin :))
Insallah kolayca cok zorlamadan gelir bebis, hayatinin mucizesini kollarina aldiktan sonra da bize yazarsin :)
Kızlar. Gün geçtikçe her şey daha da zor olmaya başladı ya. Doğmuyo doğacak gibi de değil sanki. Belirti yok ki hiç. Benim dayanma gücüm kalmadı artık. Bedenim yorgun elim ayağım tutmuyo. Arada ağlama geliyo. Kimseye de yansıtmıyorum herkese iyiyim diyorum. Ama çok zordayım artık. Burada gününü alıp doğum yapamayanlar var elbet. Hatta bana kızıyolar belki ama napayım elimde değil. Ben de şimdiden tükendim herhalde. 38+4 üm bugün ):
Biliyorum soylemek kolay ama acele etme annesi, daha zamani da varmis, seni epey tedirgin etti kuzucuk ha erken geldi gelebilir derken bu zmaana kadar kaldi sukur, sen de accuk daha sabret annesi hepsi gececek butun bu sıkıntılar buhranlar..az daha sabır..
Kızlar ilk defa bir belirti oldu sanki alt taraftan bıçak batırıyorlarmış gibi hissettim dün çok garipti bugün de oldu neye işaret bu sizce yaşayan var mı aynı şeyi
:)) hamileligimin son 2-3 ayi bıçak batmalariyla geçti.. heralde vucut kendini doguma hazirliyo, bu agri da o hazirliklardan biri..
Kızlar bu sabah kontrolden önce nişan gibi bişey geldi şeffaf doktora da söyledim muayene etti nişana benziyo 3 4 gün içinde doğum başlayabilir olmazsa cuma suni sancı vercek çatın çok müsait inşallah normal olur dedi bebek kanala inmediğinden kızlar ben hepiniz için dua ediyorum lütfen siz de bana dua edin
Saglikla al insallah kucagina, insallah cok zorlamadan gelir kuzucuk :)
Bugün yatışım yapıldı ve hemen Suni sancı verildi yarım saat falan sonra Sezeryana ikna etmeye çalıştı. Ne olduğunu anlayamadım sancı yok bişey yok öyle kolay geldi heralde. Güvenim sarsıldı hastaneden ayrıldım. 2 gündür o kadar kafam allak bullak ki. Her şey yolundaykenbeni doğuma almak istedi. Bebeğin gelmeye niyeti yok suyu iyi ve 1 aydır kanala indi sandığım bebek kanala girmemiş, baş aşağıya ama tam pozisyonunu almamış 3 cm açıklıkta yokmuş 1 2 cm miş. Başka bi Dr gidince öğrendim şimdi evdeyim ve nerde doğum yapacağımı düşünüyorum. Son dk böyle bir şey olması moralimi alt üst etti
Ayy canim benim yaa, son dk kotu olmus hakikaten, ama olsun kuzucuk nasilsa Allah in izniyle saglikla gelecek, ha x dr.un eline dogmus ha y doktorun, o saglikla gelsin de :)) sen artik bundan sonrasna ba bosver o doktorun ne yapmaya calostiginj, olumsuz seyleri dusunup bebisi de kendini de germe, zaten zor zamanlar son zamanlar, bi de onlari dusunme..
Kızlar çok fena sancım var 12 den beri ara ara geliyor ilk 5 dk da bir sonra 10 dk bir 3dk bir 5-7 dk da bir geliyor çok fenaaa sabah kontrolümüz var inş sabaha kadar dayana bilirim belim kasıklarım çok fena
Insallah hayirlisi olur canim, geceyse de sabahsa da saglikla hayirlisiyla kucagina al insallah..