Nst nin bu bölümünde 70i görmüşsün canım, az değil ama doğum sancısı çekerken 100leri görüyodum sürekli ben, ayrıca da doğumdan yaklaşık 1 ay önce nstye girmeye baslamistim 4 kez falan girdim hepsinde de 50-60-70-80 ler cikiyodu, bunlar sanirim.hazirlik kasilmalari..
Insallah saglikla al canim kucagina, Allah yardimcin olsun :)
Karar vermek gercekten zor, Allah in izniyle en dogru karari yine sen vereceksin hayirlisi hangisiyse o olsun insallah :)
Nst de ilk cikan 100 cihaz takilirken cikmis sanirim gercek degil o, zaten sonrasi cok stabil 30-50 arasi genel olarak, hic yoktan iyidir sanirim :)
Gecemiz onceki gecelerle ayni gecti cok sukur ekstra bi zorluk olmadi, suanda oldugu gibi oglum gunduz emiyo ve uyuyo, gece 2den sonra sabah 9-10a kadar sadece ve surekli emmek istiyo, o yuzden gece uykusu yok bana..
Kiyamam kuzuyaa, Rabbim şifa versin..
Seni anliyorum aslinda, kimseye bisey demedim belli etmedim sadece aglayabiliyodum cunku cok yorulmustum, Allah ın gücüne gitmesin nankörlük olmasin diye hic dile de getirmemistim ama hem fiziksel hem psikolojik olarak cok zorluyodu artik.. sen de sabrek canim benim az daha sabir, sonrasi inanilmaz ve herseye deger olacak.. sadece az daha sabir, zaman da cabucak gececek unutacaksin bunlari da :*