Bu sanci az mi cokmu canim
Iki tane cikti canim yarin yine cagirdi beni doktor yine nst icinCok degil canim yaklasik 50 birimlik. Keske devamini da gonderseydin baska sanci cikmis mi bu tek mi yoksa
Iki tane cikti canim yarin yine cagirdi beni doktor yine nst icin
Ayyy insalla canim yaaa insalla bu aksam artik siklasir cok istiyorum artik bebisimiDogum icin yeterli degil maalesef. Insallah sıklaşır bi an once kavusursun bebegine canim
Hakikaten ben de anlamadım bak sorcaktım sen benden önce sormuşsun:) kokar ayol valizin içiCanım kuru soğan neden koydun anlamadım onu ben
Ben de varııım. Benim beklenen tarihim 28 mart:)Hehe merak etme ben varim Büyük ihtimal benden once dogurursun benim beklenen tarih 29 u o yuzden rahat ol Ben o tarihe kadar buralarda sana yoldaş olurum :)
Neden bakmadılar açılmaya acaba ya, çünkü kiminin sancısı olmayıp açılması olabiliyorCanim ben doktordan dondum cok sukur bebisim iyiymis nst balandim sancim cikti yarin yine gidicem nst balanmak icin bende gelismeler bunlar acilmam var mi die bakilmadi
Benim 15 dklık nst de 3 kez böyle çıkıyo zaten son 2 defadır ama bunlar ciddi sancılar değil. 100 ü bulması gerekiyorBu sanci az mi cokmu canim
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah. Seninle doğum tarihlerimiz aynıydı hatırlarsan ben de 4 martta doğum yaptım. Hayırlı evlatlar olurlar inşaallah.Herkese merhaba, ancak yazabiliyorum. Oğlumu 9 mart sabah saat 9 da beklenendenden bir gün önce sezeryanla kucağıma aldım. Sezeryan tarihinden bir gün önce sabah aniden suyum geldi ve acilen hastaneye gittik. Çok rahat bir sezeryan geçirdim. İlk bir iki gün biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Oğluşuma bakınca geçiyor onlarda zaten. Darısı bekleyen herkesin başına. İnanın hamileliğin son günlerindeki ağrılar ve sıkıntılar doğumdan sonrakilerden daha zor. Bekleyen anne adayları da hayırla kurtulur inşallah. Şuan tek derdimiz süt. Doymadığı için takviye mama veriyorum ama napalım. İnşallah sütüm de artar. Bu arada eşimde inanılmaz değişti. Geceleri o da benimle birlikte bebeğe bakıyor. Dün gündün 5 defa eve geldi bebeği görmek için. Bana sürekli sevgi dolu sözler söylüyor.resmen yeniden aşık oldu bana. Çok mutluyuz. Darısı olmayanların başına . Hepinize sevgiler
Merhaba kızlar.Bugün kontrole gittim.Bebeğin suyu falan her şey yolunda.Hatta kilo bile almış 3 kilo 49 cm olmuş şükür.Ama sancı falan yok.Geceleri ağrı çok ama gündüzleri bir şey yok.Doktor da yalancı sancıdır diyor.Perşembe günü son günüm,ne yapalım dedim doktoruma.Bana bıraktı.Ya bir kaç gün daha bekle,ya suni sancı verelim,ya da sezaryen dedi.Normal doğum istediğim için suni dedim doktora.Ama arkadaşım suniyi çekti yine gelmeyince sezaryene aldılar.Hadi böyle olursa o zaman arkadaşımın dediği gibi iki doğum yapmış gibi ağrı çekmez miyimKafam karıştı.Beklemek de istemiyorum.Çünkü hareketleri de yavaşladı artık.Bir de tehlikeye atmak istemiyorum kakasını falan yer diye Bir de şu nstye bakar mısınız?
Cnm bende senle aynı durumdaydım doktorum banada aynı teklifi yaptı ya suni sancı ya sezeryan dedi hastaneye yatışa 2gün kala kendi sancım geldi umarım seninde öyle olurMerhaba kızlar.Bugün kontrole gittim.Bebeğin suyu falan her şey yolunda.Hatta kilo bile almış 3 kilo 49 cm olmuş şükür.Ama sancı falan yok.Geceleri ağrı çok ama gündüzleri bir şey yok.Doktor da yalancı sancıdır diyor.Perşembe günü son günüm,ne yapalım dedim doktoruma.Bana bıraktı.Ya bir kaç gün daha bekle,ya suni sancı verelim,ya da sezaryen dedi.Normal doğum istediğim için suni dedim doktora.Ama arkadaşım suniyi çekti yine gelmeyince sezaryene aldılar.Hadi böyle olursa o zaman arkadaşımın dediği gibi iki doğum yapmış gibi ağrı çekmez miyimKafam karıştı.Beklemek de istemiyorum.Çünkü hareketleri de yavaşladı artık.Bir de tehlikeye atmak istemiyorum kakasını falan yer diye Bir de şu nstye bakar mısınız?
Gebelikten önce rahim iltaabını felan sökmek için Soğan kaynatıp suyunu içetdim iyide gelirdiHakikaten ben de anlamadım bak sorcaktım sen benden önce sormuşsun:) kokar ayol valizin içikoymaaaa
Ben de varııım. Benim beklenen tarihim 28 mart:)[/QUOT
Doğumdan sonra öyle bişeymi yapıcak acaba diye akılıma geldiama merak ettim gerçekten ne yapıcağını
Bebeğim genelde uyur halde oluyor teyzesi.Geceleri çok aktif oluyor ama gündüzleri böyle hep.Nst falan demedi doktor,hatta tekrar kontrol de istemedi.Artık doğum bekliyoruz diye galibaBi daha ne zaman nstye gireceksin? Biraz hareketsiz cikmis nstde,bebek uykuda falan da olabilir ama nstye bi daha girmekte fayda var..
İnşallah benim de kendi sancım gelir canım.Suni sancı daha ağır olur diyorlar çünküCnm bende senle aynı durumdaydım doktorum banada aynı teklifi yaptı ya suni sancı ya sezeryan dedi hastaneye yatışa 2gün kala kendi sancım geldi umarım seninde öyle olur
Bebeğim genelde uyur halde oluyor teyzesi.Geceleri çok aktif oluyor ama gündüzleri böyle hep.Nst falan demedi doktor,hatta tekrar kontrol de istemedi.Artık doğum bekliyoruz diye galiba