- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #57.201
işte en önemli şey şu kızım beni görünce kimseyi istemiyor bana çok düşkün o düşkünlüğünü azaltamıyorum. Ve benim gebeliğim doğumum sıkıntılı diye ikinci de çocuk varken kızımdan ilgim düşer diye korkuyorumCanım bu biraz da şartlarımız ve tecrübelerimizle ilgili diye düşünüyorum. Mesela benim doğumum, emzirme sürecim vs.. çok rahat geçti. Zorlanmadım o konularda fazla. Oğlumun gazı vs her bebekte olabileceği kadardı. Aşırı bir durumumuz olmadı hiç. Zaman ilerledi ek gıda uyku düzeni filan hep rahat geçişler yaşadık. Tabi ikinci bebeğin huyunu suyunu bilemeyiz, bebek işi piyango sonuçta.
Diğer taraftan oğlum 2,5 aylıkken işe geri döndüm. Bakıcı bakıyor oğluma. Aynı bakıcıyla devam ediyoruz. Şansıma çok iyi bir bakıcı denk geldi. Oğlum onu gördüğü zaman bacaklarına sarılıyor, yanaklarını öpüyor. O konuda da içim çok rahat.
21. haftanın içindeyim. Yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım. Oğlumu yıkayamıyorum mesela. Ya da kucakta hoppidi hoppidi gezdirip oynatamıyorum. Ama yine de yemeği, altı üstü, başka oyunlardı derken ilgimi eksik etmiyorum. Memeden kesmedim hala. Bazen çok eziyetli gelse de hala emziriyorum. Memeye ihtiyacı var gibi geliyor çünkü.. ya da benim oğluma ihtiyacım var, o kısmı hala çözemedim :)
Eşim çok yardımcı bana. Gece kalktığı zaman oğlumu yatağından o alıp getirir mesela ben kucağıma almayayım diye. Ya da o yıkar, bazen o uyutur.. Çok yorgunsam o yedirir..
O yüzden ikinci çocuk benin gözümde büyümüyor hiç. Ama üçüncü dersen, benim de gözüm yemiyor. Çocuk varken gebelik o kadar da kolay değil.
Ya bide kizimin tam göz pınarında ihtihap var rahatsız etmiyordu galiba çünkü hiç ellemiyo ama silince geçiyo bi saat sonra gene doluyo akşam aynısıyla götürcem doktora ama göze mi götüriyim çocuk doktorunamı bilemedim