2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Bence hemen goturmelisin...
 
Cok geçmiş olsun canım. İyi yapmışsın götürerek...
 
Geçmiş olsun canım. Aslında ilaç tavsiyesini pek doğru bulmuyorum ama ishal olduğu zaman beslenmeye ek olarak reflor şase veriyorum ben, doktorumuzun önerisiyle. Temelinde ekmek mayası olan bir takviye. Çabuk toparlıyor oğlumun bağırsaklarını. Belki adını doktoruna sorup o da onaylarsa kullanabilirsin sen de.
 
Dr da reflor verdi birde midesi için bir damla verdi bunlar fayda etmezse antibiyotik baslicaz
 
Aman canım iyi nşallah düzelir ilaçla hemen.
Alerji durumunuzda olunca birşey dokunmuş olabilir diye düşündüm bende
 
Aman canım iyi nşallah düzelir ilaçla hemen.
Alerji durumunuzda olunca birşey dokunmuş olabilir diye düşündüm bende
Adını ilk dozu tıp fakültesinde gözetim altında yapıları bı problem yaşamadık ikinci dozu aile hekiminize yapabilir dedikleri için burda yaptırdım asi günü gecesi olunca ya asi yada tavuklu çorba dokundu çünkü ateş öksürük hiçbir şey yok
 
Kızlar ben kızımın uykusunu teke düşürdüm. Böyle de erken uyuyor ama geç kalkıyor. 10 da uyutayim dedim dayanamıyor. Uyu uyu diye pesimden ayrılmıyor tatlı fistigim... Ben az görmüş oluyorum ama en azından keyifli oluyor.
 
cok tesekkur ederim cevabim icin bizimde demirimiz dusuk.. atlattik hastanede bir gun yatarak o donemi. dikkate alicam canim cok sagol :)
 
Cok geçmis olsun.
 
Maşallah canım hep öyle gitsin inş. Bende erken uyusun istiyorum ama uyumuyor. Bazen öğlen ikide uyanıyor gece 12 ye kadar uyumuyor düşün. Okadar saat nasıl uykusuz kalıyor anlamadım
 
Canım bu hafta 3 gün boyunca 11'e kadar uyumadı bizimki. Baktım olmayacak biz de öğlen uykusunu teke düşürdük. 12-12:30 gibi yatıp 15:00 - 15:30 arası kalkıyor. Saat 8 buçukta yatmaya gidiyoruz. 9 gibi uyumuş oluyor. Memede uyutuyorum.

İki gün önce saat 9da yatıp sabah 3:30 kadar uyudu.. Dün gece yine 9da yatıp sabah 05:30 kadar uyudu.. ama bu sefer komple uyandı :)))) çocuk resmen tamam sizin istediğiniz saatte uyuyorum ama kendi istediğim saatte kalkıcam dedi :)) Sabah 6ya kadar filan memede oyaladım belki uykuya geri dalar diye ama yok. Dalmadı.. :)
 
Bizi oynatıyor bu yumurcaklar resmen. Benimki bu aralar gece 12_1 de uyuyor sabah 10-11 e kadar. Bende bu sabah 8.30 da uyandırdım. 12.30 gibi uyutacağım akşam erken uyumasını (hiç değilse 10) sağlamaya çalışıyorum bakalım başarabilecek miyim
 
Tek uykuya geçtiğimiz ilk günlerde bizimki de sabahları çok erken uyaniyordu. Zamanla düzeldi. O dönemde her türlü karışıklık normal :)
 
Bence de ilk zamanlar karışık olması normal. Benimki gece en az 4 defa uyanıyor. Ben 18 aylık aşıdan sonra ayırmayı dusunuyorum. Umarım uygulayabilirim. Aksam yemeğini yemiyor çünkü. Hiç kilo almıyor. Hem 19 aylık olacak, yeterli bence.
 
Istahtan yana problem yasamiyoruz sukur ama ben gunduz hic emzirmiyorum nerdeyse. Ama aksamlari uyuturken yarim saati var memede. Gece uyanirsa da meme veriyorum. Nedense tamamen kesmeye kendimi hazir hissetmiyorum.
 
Istahtan yana problem yasamiyoruz sukur ama ben gunduz hic emzirmiyorum nerdeyse. Ama aksamlari uyuturken yarim saati var memede. Gece uyanirsa da meme veriyorum. Nedense tamamen kesmeye kendimi hazir hissetmiyorum.
O moddayim ben, kızım sinyali versin hemen ayiracagim. Aynen canım benimki de gündüz anne sütü almıyor. Gelince en az yarım saat bırakmıyor beni... Gece uyanmak cok zorluyor beni. Artık anne sütune ihtiyacı da yok. Sütten ayirayim sonra tuvalet alışkanlığı için yogunlasacagim. Sinyali versin hemen ona başlayacağım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…