Evlat sahibi olmaktan daha güzel bir şey varsa o da iki evlat sahibi olmak
Hele ikisi de bebek ya daha yeminle tadından yenmiyor sevmelere doyamıyorum (büyük olan, yanı kızım beni çok yoruyor oğlumu çok çok da sevme fırsatı bulamıyorum ama duygu olarak sevmeyi kastettim)
Ama zor mu tabi ki aşırı zor ikisi de süt kuzusu olunca sanırım bu kadar zor, kızım çok emmezdi artık sürekli meme istiyor oğlana da sürekli süt sağmam gerekiyor zorlanıyorum biraz
Geceleri de sırayla ya da aynı anda uyanıyorlar sürekli mesela oğlana süt sağıyorum ya da dolaptan çıkarıp ılıtıyorum, içiriyorum, uyutuyorum, malzemeleri yıkıyorum başımı yastığa koyuyorum saat 5 diyelim sonra kızım uyanıyor emmek için saate bir bakıyorum 5.10
böyle böyle işte geçiyor günler
Aynı anda uyandılar mı süt sağarken kızımı emziriyoeum ve emzirmeye devam ederken oğluma biberon veriyorum filan
Eşim yoğun çalışıyor annem bizimle, o da yemekti bulaşıktı çamaşırdı derken Zaten kızım da bana yapışık başkasına gitmiyor çocuklarla daha çok ben ilgileniyorum
Ama büyük olan kızımla ilgilenmekten oğlumla öyle aşırı ilgilenemiyorum o garibim de küvözde kendi kendine durmaya alışmış galiba öyle bakıyor yattığı yerden hiç kucak istemiyor içim acıyor yavruma