- 18 Temmuz 2016
- 992
- 805
- 33
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #56.981
Senin için çok zor canım Allah sabır versin. Ama bak biberonu tutabilmiş buda bir takım şeylerin iyiye doğru gittiğini gösteriyor sanki.Teşekkür ederim Canlar allah razı olsun oğlum için medela yarık damak biberonu kullanıyoruz onu bile zor tutuyor 50ml içmesi 1.5 saati buluyor o kadar yazığım geliyor ki yavruma bu beyninde de ne olduğu 2 yaşa kadar tam anlaşılmazmış korkuyorum ne çıkacak acaba hayatımızı nasıl etkileyecek oğlumda bazı refleksler yok ya da refleksleri zayıf mesela Moro refleksi işte emme refleksi de yoktu sonda ile besliyorduk hatta ben de yaptım onu çok içim acıdı midesine hortum indirdimöğrenmek zorundaymışım Çünkğ ama biberonu tuttu şükür kurtuldum oğlumun midesine hortum indirmekten
Doğum yaptığımdan beri yaşadığım hayata inanamıyorum
canım çok geçmiş olsun bişey sorucam detaylı ultrasona girmişmiydin. Rabbim acil şifa versin inşallah sanada dayanma gücü kızına da çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar oğlum 21 gün yoğunbakımda kaldı ve çıktı sonunda şükür tabi burda bitmedi daha ameliyat olacak yarık damak için ve oğlum bir kaç kere yopunbakımda Nöbet geçirmiş epilepsi ya da başka bir beyinsel sıkıntı olabilirmiş o nedenle bir doktora gittik başka doktora da gideceğiz ama kızım çok hasta bağırsak enfeksiyonu geçiriyor o nedenle gidemiyoruz şimdilik epilepsi ilacı ile oğlumun nöbet geçirmesini engellemeye çalışıyorz
Kızlar oyun hamuru alan var mı
babam yiğenime yapardı hep :) bak unutmuşum sen hatırlattın mantıklı. peki neler oynuyorsunuzKendim yapıyorum ben. Normal hamura ispanak kayinca yeşil, havuç katinca turuncu ....gibi renklendirebilirsin. Birazcık yağ da eklersen yapışmaz. İyi kıvamını alırsa yağa da gerek kalmaz.
Biz şuan legolarla ve kamyon la oynuyoruz onun dışında pek oyuncaklar işimiz olmuyor yastık anne baba at oluyor yada evin içinde koşturmaca felan oyuncak yeni ise ilk ilgisi geçene kadar sonra kitap yada kalemler çoğunluk oyunumuzbabam yiğenime yapardı hep :) bak unutmuşum sen hatırlattın mantıklı. peki neler oynuyorsunuz
Biz şuan legolarla ve kamyon la oynuyoruz onun dışında pek oyuncaklar işimiz olmuyor yastık anne baba at oluyor yada evin içinde koşturmaca felan oyuncak yeni ise ilk ilgisi geçene kadar sonra kitap yada kalemler çoğunluk oyunumuz
herhangi bişeyedemi tepki vermiyo17 aylık oğlum ismine birkaç haftadır bakmıyor..ne yapmalıyım.
Ayyyyyyy dün akşam çok heyecanlandım ben tuvalete girdim çıktım kızım da ısrarla girmek istedi bende kırmadım bezini çıkardım terligini koyudum girdi oturdu kalktı iki kere tamam bitti çıkalım dedim üçüncüye oturdu çiş çiş dedi ve çişini yaptı sonra çıktı acaba eğitimin vakti gelmismidirpcfl bu konudaki fikrini alabilirmiyim yoksa her istediğinde bu şekilde bezini açip oturtup çıkınca tekrar bez bağlamak mı
Canım zaten şu sıralar minciklamak istiyor. Sonra minik minik koparıyor. Ben hamur ile ilgili bi şey yapacaksam yanına oturtuyorum o da yapıyor. Genelde beni taklit ediyor :) hem de işimi rahat yapıyorum.babam yiğenime yapardı hep :) bak unutmuşum sen hatırlattın mantıklı. peki neler oynuyorsunuz
Bende kış çıksın diye bekliyordum da öncede bahsetmistim evde yalnızken tuvalette girdiğimde kapıyi açık bırakırdim o da kardinna oturur çiş derdi düğün ben döndürüp çıkarmak istedim ve. O ısrar etti bende yaptım bitince bezini tekrar bağladım acaba tekrar bez baglamasamiydimbirde eğitim için sadece akşamları devam edebilirimbenim kızımda bazen söylüyo ama ben hiç götürmedim kış diye işime gelmiyo :) vakti gelmiş olabilir sen devam et bence
Oynuyo o var isme tepki yokherhangi bişeyedemi tepki vermiyo
Önce bir tanıtım yap canım. Tuvalet nedir oradaki araç gereçleri ne yaparız vs gibi. Sonra cisi anlat ki ilk yaptığında korkmasın. Hiç görmedi ya bazıları korkuyor bazıları da bir parçası gitti diye üzülüyor. Hatta hiç unutmam biri çocuğunu içine kapandı diye getirdi, meğer çocuk kaka için üzülüp depresyona girmiş. Tuvalet alışkanlığı cok önemli.Ayyyyyyy dün akşam çok heyecanlandım ben tuvalete girdim çıktım kızım da ısrarla girmek istedi bende kırmadım bezini çıkardım terligini koyudum girdi oturdu kalktı iki kere tamam bitti çıkalım dedim üçüncüye oturdu çiş çiş dedi ve çişini yaptı sonra çıktı acaba eğitimin vakti gelmismidirpcfl bu konudaki fikrini alabilirmiyim yoksa her istediğinde bu şekilde bezini açip oturtup çıkınca tekrar bez bağlamak mı
Normalde bakıyor muydu? Başka değişik bir tepkisi var mı? Oyun oynarken izle canım. Hırçın mi her zamanki gibi mi? Uykusu iştahı nasıl? Çalışan anne misin? Kim bakıyor oğluna?17 aylık oğlum ismine birkaç haftadır bakmıyor..ne yapmalıyım.
Ev deyim şu aralar formasyon alıyorum 2 gün anneannede bakılıyor..orda tv hep açık..doktor tv izletme dedi otizme yönelir dedi korktum..Normalde bakıyor muydu? Başka değişik bir tepkisi var mı? Oyun oynarken izle canım. Hırçın mi her zamanki gibi mi? Uykusu iştahı nasıl? Çalışan anne misin? Kim bakıyor oğluna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?