- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #56.501
Yani ayaklanmaya basladiktan oncesi ve sonrasi olarak degisti benim dusuncelerim.. allahtan yurumeye baslamadan once hamile kalmisim yoksa ertelerdim cok net yani, cesaret edemezdim. Kismet iste, hayirlisi buymus demek.Aslında ben de öyle düşünüyordum da şimdi cesaret edemiyorum. Kızımi o kadar özlüyorum ki ikinci olsa yetemem hissi var. Annelik işte :) hala olsa mi ki de demiyor değilim...
Krese başlayınca olsun diyorum ama kısmet. Aynen o duygular işte...Yani ayaklanmaya basladiktan oncesi ve sonrasi olarak degisti benim dusuncelerim.. allahtan yurumeye baslamadan once hamile kalmisim yoksa ertelerdim cok net yani, cesaret edemezdim. Kismet iste, hayirlisi buymus demek.
PembeLokum anliyor bence :) kızın cok şanslı arkadaşsiz kalmayacak aynı şekilde okulun da...
M miumao Ayyy ne günlerdi. Gazlı bebek cok zor cok...
Allah hayırlı ve kolay bir doğum süreci nasip etsin canım:)az kalmış.Dediğin gibi anlıyordur belki de çünkü biz farklı bir ilde doktora gitmemize rağmen (1.5-2 saatlik yol) hep kızımı da götürdük hep anlattık kardeşi görmeye geldik diye hep o Da baktı ultrason ekranına filan Doğumda da sonrasında da hiç sakınmayacağım ben Zaten kız çocuğu farklı oluyor öyle sert davranmıyor hiçbir çocuğa bebeğe
Cinsiyetleri farklı ya umarım iyi anlaşırlar
Allah hayırlı ve kolay bir doğum süreci nasip etsin canım:)az kalmış.
Ben hamileyken alıştırmak açısından karnım i elltip kardeş, bebek vs diyordum.baktim bizim kız habire vurmaya başladı karnima vazgecmistim bende söylemekten:) hastaneden eve gelince bir oyuncak almıştık büyüğe kardeş getirdi dedik.
Cinsiyet farklı olması belki anlaşmaları noktasında daha iyi olur.İkiside kız olunca daha fena.bizimkiler sürekli kavga ediyorlar artık:))
Kızlar, bugün ofiste acayip bir durgunluk var, ben de sıkıntıdan topikte baya gerilere kadar gittim :) Yeni doğum yaptığımız, lohusa olduğumuz, emzirme ve gaz krizleri yaşadığımız zamanlara.. Zaman tüneli gibi yemin ederim, şimdi gülümsüyorum okurken ama o zaman sinir krizleri geçiriyormuşuz :)
Zaman nasıl da hızlı akıp gidiyor öyle..
Dedigin gibi zor bebekle cok zor. Benim oglumun da zaman zaman zor donemleri oldu ama genel anlamda rahat bir bebekti. Ona ragmen ben de sizin gibi dusunuyorum zaman zaman, bir daha hic keyifle uyuyamayacagim ya da esimle basbasa aksam disari cikmayacagim gibi geliyor. Ikinci birazda kazayla oldu diyebilirim. En azindan izdirabim 3 sene daha sonra birazcik da olsa rahatlarim diye dusunuyorum.Merhabalar.bende 2017 haziran annesinin. Oğlum 4 ayına girmek üzere. Hamileyken ikinciyi ara vermeden en fazla iki yaş farkla dogururum diyordum. Malum yaş 34 olunca. Ancak çok zor bir doğum ve çok zor büyüyen bir bebeğim var.gazindan çektim halada bitmiş değil. Hamakta sallayarak uyutuyorum ona bilebilir çığlık atıyor. Gündüz yarımşar saat gece bir saat arayla uyanan, kucakci. .ikinciyi eşimden çok istiyor ama Allah aşkına söyleyin nedir bu işin sırrı. Bir çocukla bu haldeyken insan iki çocuğa nsl bakar.ozellikle sıkıntılı bebek varsa tabi. Hayattan bezdim, çocuksuz hallerimi o kadar özlüyorum kiii. Yatarken hep gözümün önüne geliyor.haftasonu 9lara kadar hiç mi yatamiycam? 6 aylığına evsizim, misafirim annemde,eşimde iş dolayısıyla aylardır Ankara'da. İşimi bile özledim. Ondan mıdır bu halim
Siz nasil yapabildiniz ikinciyi?bı akıl verin lütfen.
Merhabalar.bende 2017 haziran annesinin. Oğlum 4 ayına girmek üzere. Hamileyken ikinciyi ara vermeden en fazla iki yaş farkla dogururum diyordum. Malum yaş 34 olunca. Ancak çok zor bir doğum ve çok zor büyüyen bir bebeğim var.gazindan çektim halada bitmiş değil. Hamakta sallayarak uyutuyorum ona bilebilir çığlık atıyor. Gündüz yarımşar saat gece bir saat arayla uyanan, kucakci. .ikinciyi eşimden çok istiyor ama Allah aşkına söyleyin nedir bu işin sırrı. Bir çocukla bu haldeyken insan iki çocuğa nsl bakar.ozellikle sıkıntılı bebek varsa tabi. Hayattan bezdim, çocuksuz hallerimi o kadar özlüyorum kiii. Yatarken hep gözümün önüne geliyor.haftasonu 9lara kadar hiç mi yatamiycam? 6 aylığına evsizim, misafirim annemde,eşimde iş dolayısıyla aylardır Ankara'da. İşimi bile özledim. Ondan mıdır bu halim
Ben de cevap vermeden edemeyeceğim. Ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki benim kızım da 6 aylık olana kadar inanılmaz gazlı idi ve uyumuyordu. Babası da ben de cok yorulduk. Yapmadigimiz kalmadi. Hız bir şey çare olmadı. Ne zaman hareketlenir o zaman rahatliyorlar.Merhabalar.bende 2017 haziran annesinin. Oğlum 4 ayına girmek üzere. Hamileyken ikinciyi ara vermeden en fazla iki yaş farkla dogururum diyordum. Malum yaş 34 olunca. Ancak çok zor bir doğum ve çok zor büyüyen bir bebeğim var.gazindan çektim halada bitmiş değil. Hamakta sallayarak uyutuyorum ona bilebilir çığlık atıyor. Gündüz yarımşar saat gece bir saat arayla uyanan, kucakci. .ikinciyi eşimden çok istiyor ama Allah aşkına söyleyin nedir bu işin sırrı. Bir çocukla bu haldeyken insan iki çocuğa nsl bakar.ozellikle sıkıntılı bebek varsa tabi. Hayattan bezdim, çocuksuz hallerimi o kadar özlüyorum kiii. Yatarken hep gözümün önüne geliyor.haftasonu 9lara kadar hiç mi yatamiycam? 6 aylığına evsizim, misafirim annemde,eşimde iş dolayısıyla aylardır Ankara'da. İşimi bile özledim. Ondan mıdır bu halim
Sanà katılıyorm . Arkadaşın bi beklenti içine girmesinden oluo. Aynı onun gibi düşünüyorm. Careyi de senin gibi düşünmekte buldum artık ben bi anneyim. Bekar değil ya da sadece eşimle değilim öğlene kadar uyuyan makyajsiz dışarı çıkmayan ben ... geri de kaldı . Ama suna da inanıyorum ki. Bu ogluş da kilolarimi verdim 58 oldum tam yeni kıyafetler daha rahat hayat derken 2. Fikri sardı beni çünkü şimdi yapmazsam sonra hiç cesaret edemezdim. Benim de dogumuma az kaldı . 2.ylé nasıl olacak stresi sardı . Tek tesellim bugünler geçecek 3 yaşında biri diğeri 4 yaşında iken en azından konuşarak yapmak istediklerini anlicam vs. .Merhaba.canim öncelikle şunu diyeyim ki şuan böyle düşünmen normal.en zor donemlerin hele ki uyku problemi olunca bebisin.Allah kolaylık versin.emin ol ki geçecek bu düşüncelerin.bebegin uykusu düzene girsin biraz büyüsün.suan sen bebekli hayata o da dunyaya alisma surecindesinz.karnindan ciktiktan sonra bebekler hep kendilerini annesini n kucağında güvende hissetmek isterler.baglanma süreci.
Ben iki cocukluyum.biri 3 diğeri de işte topikdeki arkadaşlar la ayni 16 aylık.isin sırrı nedir demişsin :) işin sırrı yok aslında sa.ben soyle diyorum kendime artık eski yaşantın hiç olmayacak ,bitti.Sen artık annesin.bunu kabul etmek bütün mesele.
Siz ikinciyi düşünerek kendinizi çokstrese sokmuş gibisiniz:) nacizane fikrim şuan ikinciyi aklınızdan tamamen çıkarın.siz kendinizi toparladiktan sonra ikinciyi istiyit.musunuz o zaman karar verin.
Merhabalar.bende 2017 haziran annesinin. Oğlum 4 ayına girmek üzere. Hamileyken ikinciyi ara vermeden en fazla iki yaş farkla dogururum diyordum. Malum yaş 34 olunca. Ancak çok zor bir doğum ve çok zor büyüyen bir bebeğim var.gazindan çektim halada bitmiş değil. Hamakta sallayarak uyutuyorum ona bilebilir çığlık atıyor. Gündüz yarımşar saat gece bir saat arayla uyanan, kucakci. .ikinciyi eşimden çok istiyor ama Allah aşkına söyleyin nedir bu işin sırrı. Bir çocukla bu haldeyken insan iki çocuğa nsl bakar.ozellikle sıkıntılı bebek varsa tabi. Hayattan bezdim, çocuksuz hallerimi o kadar özlüyorum kiii. Yatarken hep gözümün önüne geliyor.haftasonu 9lara kadar hiç mi yatamiycam? 6 aylığına evsizim, misafirim annemde,eşimde iş dolayısıyla aylardır Ankara'da. İşimi bile özledim. Ondan mıdır bu halim
Bizede de durum ayni. Baktim dun azilardan biri patlamis.Kızlar bebeklerinizin kaç dişi var. Bizim hala 8. Memeden ayrılmama gene başladı. Baktım azılar davul gibi. Patlamadilar 2 haftadır...
Maşallah. Darısı sizin diğer azı ve bize...Bizede de durum ayni. Baktim dun azilardan biri patlamis.
İki altta 4 ustte toplam 6 adet bizde aynı durumdayız 2 3 haftadır aşılar ve köpek dişler çıkacak modunda bekliyoruz el sürekli ağızdaKızlar bebeklerinizin kaç dişi var. Bizim hala 8. Memeden ayrılmama gene başladı. Baktım azılar davul gibi. Patlamadilar 2 haftadır...
Bizim 10 tane canım. Azılar patladı ama bu ara yeni diş çıkarıyor sanırım eli hep ağzındaKızlar bebeklerinizin kaç dişi var. Bizim hala 8. Memeden ayrılmama gene başladı. Baktım azılar davul gibi. Patlamadilar 2 haftadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?