Maşallah cok güzel. Kilo vermemiş. Bizimki hasta oldu 300 Gr, koşmaya başladı 300 Gr derken zayıfladı. 14 aylık iken 11.650 Gr, 82 cm idi. Biraz kilo aldı gibi :) O kadar oldu mu ya, bi bakmışsın doğmuş sağlıkla inşallah. Zaman cok hızlı geçiyor!
Canım bizimki şu sıralar kalem kağıt kitap meraklısı. Babasını çalışma odasında bırakmıyor. Koltuğa kendi oturuyor eline alıyor kalem kitap babası gibi okuyor gibi ağzını kimildatip sayfa çeviriyor, karalama yapıyor :) yemeklerini tamamen kendi yiyor. Top oynuyor cok seviyor. Çiçeklere merak sardı koparmiyor öğrendi artık. Hikâye anlatırken drama gibi anlatıyorum benimle taklit ediyor. Aaa en önemlisi tat ayırmaya başladı. Lezzetli bulduğu şeyleri yiyor. Damak tadı oluşmuş yani. Çikolata veriyorum denemek için yemiyor tüu yapıyor :) böyle işte...
Benim iş saatiim uzadı o yüzden benden ayrılmak istemiyor. Gece hep yanımda olmak istiyor. Gideceğim diye uyumuyor. Gündüz uyuyor. Cok etkilendi güzel gözlü kızım
bizde saat başı aynı dediğin gibi uyaniyoruz! Cok zorlanıyorum sen iyi dayaniyosun...
Bir de benimle iş yapıyor onu unuttum bak. Sofrayı hazırlarken çamaşır aşarken gırgır yaparken vs hep o da yapıyor :)