2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Maşallah canim düzeninize .
Aslinda emziriyorsun eger sut icmiyorsa zorlama bence
Onun yerine yogurt peynir kefir daha faydali hem kalsiyumu daha zengin hemde yararli bakterileri
ben yeri geliyor yogurdu iki kase veriyorum gunde maşallah seviyor sutude max iki kez emzirseydim daha gec baslardim sute
Haklisin canim ben de o şekilde telafi etmeye çalışıyorum kefir hemen her gün veriyorum. Yoğurdu da her yemekte yer biz eşimle çok yoğurt yiyoruz masada kovayla durur öyle söyliyim :KK70:

Tebrikler canım :) inşallah sağlıklı bir kızın olur hayırlısı ile...

Ben henüz test yapmadım :))
Canim cok tesekkur ederim :) saglikli olsun da cinsiyeti hic onemli degil. Tabi gonlumden kiz geciyor ne yalan soyleyeyim :)

Bence sen de artik bir test yapmalisin gibi, ne dersin :)

Canim cok tesekkur ederim :) saglikli olsun da cinsiyeti hic onemli degil. Tabi gonlumden kiz geciyor ne yalan soyleyeyim :)

Bence sen de artik bir test yapmalisin gibi, ne dersin :)
Evet, galiba... ya ben iş değiştiriyorum ve ordaki meslektaşim hamile diye beni aldılar :) o yüzden birazda.

Hayırlı ise olsun tabi istiyorum zaten...

Sütü neyle iciriyorsunuz. Bardakla mi pet boru ya da biberon ? Ben bi ikı bardakla denedim içemedi. İçmedi. Alistirma bardagi ile de olmadı.
Biberonla içiriyorum canım bardakla birkaç yudum alıp bırakıyordu. Mamadan alışık zaten bizimki biberona bende öyle devam ettim. Pipetliler bardağı kullanamadı oğlum henüz ama su ve meyve sularını alıştırmabardağı yada bardakla içiyor

2 yıl emzirenler nasıl yapıyor Ya 14 ay oldu dayanamıyorum evladıma kıyamadığımdan dayanmaya çalışıyorum ama zor Ya nasıl emziriyor millet 2 yılo_O
Ben hamile olmasaydim gene birakirdim ya. Çok acıyor ve güçlü cekiyor du. Şükür bugüne artık hiç istemiyor aklına gelmiyor . Şükür :KK66: 2 yıl hakikaten zor olsa gerek

Ben hamile olmasaydim gene birakirdim ya. Çok acıyor ve güçlü cekiyor du. Şükür bugüne artık hiç istemiyor aklına gelmiyor . Şükür :KK66: 2 yıl hakikaten zor olsa gerek

Ne zaman nasıl bıraktırdın :) evet çok acıyor dişler de çıktığından beri çok fena yA

Masallllaaaaahhhh bebeğine de .takvim 1 kilo diyor. Kontrolé gittin mi. Cinsiyet nedir kızın vardi sanırım dimi.

Teşekkür ederim :) bugün gidecektik doktorumuz yokmuş salı gideceğiz inş cinsiyeti erkek evet cimcime bir kızım var :)

Sizin de bellidir cinsiyet ?

Ne zaman nasıl bıraktırdın :) evet çok acıyor dişler de çıktığından beri çok fena yA

Teşekkür ederim :) bugün gidecektik doktorumuz yokmuş salı gideceğiz inş cinsiyeti erkek evet cimcime bir kızım var :)

Sizin de bellidir cinsiyet ?
Memede uyuyarak yatıyordu çok zorladı ama oldu. Bohg dedim ighhg dedim yok bitti dedim zor oldu ama oldu. Zaten. Süt azalmsti. O da daha fazla kiziyor ve acıtıyordu. Bitti şükr. . Cinsiyet erkek canım. Abi kardes buyucek ler İnşalllaaahhh

Memede uyuyarak yatıyordu çok zorladı ama oldu. Bohg dedim ighhg dedim yok bitti dedim zor oldu ama oldu. Zaten. Süt azalmsti. O da daha fazla kiziyor ve acıtıyordu. Bitti şükr. . Cinsiyet erkek canım. Abi kardes buyucek ler İnşalllaaahhh
Meraba canımm nasıl gidiyor hamilelik? Bıraktırmışsın memeyi benimki de memede uyuyor nasıl uyuttun bırakınca

seker000 seker000 Sütten ziyade bebek için memenin psikolojik anlamı var ortalama 18 aylık olana kadar. Meme psikolojide bebek için "ilk nesne" olarak adlandırılıyor. Eğer memeden kesmek mecburi ise bebeğe geçiş nesnesi gerekir. Ornek vereyim, bi çizgi film vardı adı aklıma gelmiyor ama ordaki karakter nereye gitse battaniyesi ile gidiyordu. Onsuz uyuyamiyordu.
Mesela o battaniye geçiş nesnesi. Eğer sizin bebeğinizin böyle bi nesnesi varsa sıkıntı olmaz ama yoksa bi bağ kurun bence bir nesne ile. Ayıcık olur top olur vs...fark etmez.

Zaten 18 aydan sonra ayırmak daha kolaylaşacaktır, eğer psikoloji doğru söylüyorsa :)

Meraba canımm nasıl gidiyor hamilelik? Bıraktırmışsın memeyi benimki de memede uyuyor nasıl uyuttun bırakınca
Ayakta sallamayi denedim ki hiç sevmez ağlar . Video açıyorum tıpkı yemek yedirieken ki gibi. Yavaş yavas kapatıp ninni ye geçiyorm. Meme zamanin da da arabaya atlayıp sokak sokak gezdik gece uykusu için. Gece kalkıp aglayinca su verdim. Meme için ağladı tabi. Ama yapacak bşi yoktu çok zorlanıyordum o çektikce. Diyorum ya şükür bugüne. .
Hamilelik çabuk bitse gitse diyorum Tosun paşa gibi oldum gene ağır vasıta. . Sevmiom bu hallerimı . İdeal kiloma gelip ogluslarimla dağ bayır gezmeye hayalim gelecek yaz bu zmana insallh

seker000 seker000 Sütten ziyade bebek için memenin psikolojik anlamı var ortalama 18 aylık olana kadar. Meme psikolojide bebek için "ilk nesne" olarak adlandırılıyor. Eğer memeden kesmek mecburi ise bebeğe geçiş nesnesi gerekir. Ornek vereyim, bi çizgi film vardı adı aklıma gelmiyor ama ordaki karakter nereye gitse battaniyesi ile gidiyordu. Onsuz uyuyamiyordu.
Mesela o battaniye geçiş nesnesi. Eğer sizin bebeğinizin böyle bi nesnesi varsa sıkıntı olmaz ama yoksa bi bağ kurun bence bir nesne ile. Ayıcık olur top olur vs...fark etmez.

Zaten 18 aydan sonra ayırmak daha kolaylaşacaktır, eğer psikoloji doğru söylüyorsa :)
Psikolojik anlamı olduğuna katılıyorm zaten doyuracak kadar olmadı ben biraktirirken sütüm. . O yüzden de sanırım o da kizdi meme ye ve istemedi
. Bir de ben göğsüm kapalı üstüme yatirarak salladim falan. Yani kucaklama halini terk etmedik . Uzmedim yavrumu. Biraz verip aaa süt bitti deyip göğsüme yatiriyordum .biraz ağlayıp susuyor daliyordu

Anladım canım böyle bi nesne yok herşey meme şuan onun için dediğin gibi kesmeden önce bi nesne bulmak lazım teşekkürler:KK66:

Ayakta sallamayi denedim ki hiç sevmez ağlar . Video açıyorum tıpkı yemek yedirieken ki gibi. Yavaş yavas kapatıp ninni ye geçiyorm. Meme zamanin da da arabaya atlayıp sokak sokak gezdik gece uykusu için. Gece kalkıp aglayinca su verdim. Meme için ağladı tabi. Ama yapacak bşi yoktu çok zorlanıyordum o çektikce. Diyorum ya şükür bugüne. .
Hamilelik çabuk bitse gitse diyorum Tosun paşa gibi oldum gene ağır vasıta. . Sevmiom bu hallerimı . İdeal kiloma gelip ogluslarimla dağ bayır gezmeye hayalim gelecek yaz bu zmana insallh
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..benimki de ayakta sallamayı kabul etmiyor bakalım nasıl olacak hayırlısı..

X