2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Eşime bıraktım ismi o da Ali Kemal düşünüyor canım

Bizim bidik 2 gundur siralamaya basladi. Bi yerlere tutunup ayaga kalkip minik minik geziniyor tutunarak. Artik ne zaman dengesini kurar da yurur merakla bekliyorum.
Bir aydır bekliyoruz canım. Bu kısmı çok zor. Hep yürümek istiyor ve bazen elleri birakabiliyor yani her an tetikte olmak zorundayiz.

Bir aydır bekliyoruz canım. Bu kısmı çok zor. Hep yürümek istiyor ve bazen elleri birakabiliyor yani her an tetikte olmak zorundayiz.
Evet canim hem dengesini kendi bulsun diye tutmuyorum hem de her an tetikte dusmesini bekliyorum. Ama çok tatlı görünüyor. Dengesini bulmaya çalışırken anne yardım et der gibi bir bakışı var gözüme, böyle alıp mıncıklayasım geliyor :))

Ben yürürken hep arkasında tetikte olduğum için yüzünü göremiyorum, fakat eşim yürütürken farkettim. Çok mutlu yürürken çok heyecanlı. Fakat dengesini kaybedip sendelediginde yüzündeki ifade birden değişiyor. Endişe ve panik :) o korkusu yüzüne öyle bir yansıyor ki kıyamam ya içime işliyor resmen. İnşallah bir an önce profesyonellesir bebeklerimiz :)

Sabahtan beni yurutun diye mizmizlaniyor :) dediğin gibi benim kız da çok mutlu oluyor. Güzel gözlü kızımın gözleri parlıyor :)

İnşallah canım teşekkür ederim
Perşembe yada cuma günü yaptırmayı düşünüyorum
Karma aşı ya bu, 3 ayrı aşı şeklinde birer hafta ara ile yaptırmak yan etkileri azaltıyormus. Bir yaş aşısı biraz tehlikeliymis. Oteki hafta kızımın doktoruna menenjit aşısı için gideceğiz. 1 temmuz doğumlu benim kızım. Bakalım ne diyecek bizim doktor...

Kizlar ben iki gundur yumurta beyazina basladim azar azar.

Cunku 1 yas asisindan once baslamasi gerek dedi hemsire alerjisi varmi yokmu ona gore asi yapilacakmis saglik ocaginda.

Birde mama kullanan arkadaslar 1 yas.sonrasi mamaya devammi?

Bizim doktor gunluk.inek sutu onerdi ne yapsam bilemedim. Bir ark da mamayi.birakti 1 yas sonrasi.

Valla canim, ben doktordan onayi aldigim gibi mamayi birakacagim, sutle devam edecegim. Neden bilmiyorum ama mama vermek hic icime sinmiyor ama sutum artik yetmedigi icin mecbur veriyorum.

Yumurta beyazi konusunda da beklemedeyim.. 1 temmuzda kontrolumuz ve asilarimiz var. Gitmeden once bir kan tahlili istedi doktorumuz onu yaptiracagim, o kadar.

Benimde icime.gunluk sut sindi sanki ..sonucta mamada formul ne.bilim. benimde sutum iyice azaldi mamayi gunde iki kez veriyorum bir sabah bir aksam seklinde
hatta bazen gece bile istiyo eskiden sadece beni emer uyurdu demekki yetmiyo.

Asi konusundada hemsire uyardi mutlaka baslasin beyaza diye
Alerjisi cikarsa biz yapmicaz asilarini hastaneye yonlendiricem dedi. 1 yas asisinin icinde yumurta aki varmis o yuzden

Canım ben bir ay oldum başlayalı yumurta akına. Küçük küçük denedim sonra yarıma çıktım. Şükür alerji olmadı. İşingaribi benim yumurta yemeyen oğlum şimdi hergün 1 yumurta beyazını tabağına koyuyorum ve bitiriyor. Sarı hala sıkıntılı öğürüyor ama bir yolunu bulup yediriyorum fark ettirmeden.
Doktor kontrolünü bu ay geciktireceğim biraz kan alıp tahlillerini yapacak çünkü. Aşısınıolup atlatsın öyle gideceğim o yüzden süt konusu şimdilik beklemede. Ama maması birden değilde yavaş yavaş bırakmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum
Sütle dönüşümlü gitmeyi düşünüyorum tabi bu benim fikrim doktornasıl derse öyle yaparım.

canım merhaba bebekelerinde durum nedir nekadar gerilik vardı nezman başladı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…