2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım ya o kadar haklsin ki . Bir de ben bırak emzirme sonrasin daki halsizligi normal ooructa iptal olan bi insanım kimisi rahat gecirigeçirir hep ozenmisimdir ben iftara yakın komik ama açlıktan baygınlık tan aglagimi bilirim. . eşimle konuştum o da razı değil tutmama bi de şimdi yavrular hareketli arkalarndan tüm gün kostur bi de iftar hazırla derken ki k.valde de gitcek zatem ramazan da. İyice zor olacak. Dinen tam bilmiom hamile lere de izin var mı acaba

Canım doktoruna güveniyorsan kullan tabi ilaçları ama bana fazla gibi geldi bir anda antibiyotikler reflü ilaçları falan.. Oğlum iki kere ateşli hastalık geçirdi, kusmalar vs.. Hiç birinde antibiyotik kullanmadık. Virüs kaynaklı hastalıklarda antibiyotikler işe yaramaz diye biliyorum.

Dediğim gibi sen doktoruna güveniyorsan kullan tabi ilaçlarını, ihmal etme.

Kızlar bugün izin günüm. Tüm gün 8den beri yavrumla zaman geciryim tek başına onunla ilgilenmek .hele ki ayaklandi herseyi istio ve karistiro. Bi dk durmaz. Durma di. Ve çok ağladı .inat etti istediği olmadıkça ağladı. Uykusu geldi biliorum ama o ona da inat etti. Tabi tum sinirlrim yiprandı. Evde hiç bı is yapilmio zoraki bi kaç şey yaptım o da zaten burnumdan geldi desem yeridir. Diyecegim o ki. Bi tek benim kuzu mu böyle inat hareketli .. ve bişiy ı yapmasınİ istemio sak nasıl davranma liyz. Elinden almasam ya da engel olmasam cok tehlikeli alınca dunyalari yikio ve unutmuo kanmio başka şeye. .

Bazen ama çok nadir geldi tabi aklıma nerden bulasacam ikinciye die ama bu yavrular imz ne güzel bi nimet bize ve onlara yetebileçek fiziksel güçte iken yapiveriyim ikinciyı dedim senjn mantiklâ. Sonra hemen tabi nerden bulastim fikri cikio aklımdan . Dediğin gibi 35 36 olunca alır gezeruz bebelerle. Minnak hallerı daha engel sosyal hayata. İkisi bir buyur. Arkadaş olur. Senin de güzel haberinı duyalım o zaman insalalh

Sağol cevabin için canım.
Bu Dok.ilk defa gittim :) bilmiyorum nasıl bir doktor.
Bizim kız maalesef antibiyotik lik olmuş baya öksürüyor ve sırtını , göğsünu dinledi.bronsit dedi mecbur anti.kullanacakmis.
Amma ve lakin ben reflü teşhisinde kararsızım ya.vermekten korkut ilaçlar i.dedigin gibi çok ilaçlar.ufff napicam bilmiyorum

Evet tabı kız ise havalara uçarim. İsterim öncelikle sağlık olsun da

Canım istediği olmayınca ağlaması çok normal. Sen net bir şekilde sınır koymalisin. Eğer bunu yapmazsan ileride çok sorun yaşarsınız. Sanal ortamda meslekî şeyler konuşmayı etik bulmuyorum ama dediğim önemli. Duramadim işte :)

Canım sadece bir gece olsa sıkıntı değil derdim ama sürekli olması sıkıntı bence. Sen yinede bir doktora götür derim ben.

Muhtemelen hepsi aynı canım. Ne isterse yaptırıyor bizimki. Yapmayınca sinirleniyor kafa atıyor yine yapmazsam ısırmaya kalkıyor. Çok sinirli sinir sahibi olmasın diye istediğini yapmaya çalışıyorum ama oda sakıncalı. Böyle gidiyoruz bakalım sonumuz hayır olsun

Neden etik olmasın ki burdan birbirimize Akil verdgimiz iyi oluo kitaplar da yazıo aslında bu dediğin ama uygulaması çok farkli ya. Deneyimleri paylasmak örneklerı uyarlamak adına burası güEzel bi paylaşım alanı en basitinden. Banyo ya da balkon kapısı açık olsun pat orda bitiverio gidip kucağıma alınca allaaammmm böyle aglama ciprinma yok. Kararlı olmalıyım die. Ağladı die bırakmıyor m. Ama işte ...

Aynen k.valide gozlerini dikio banà her istedginj yapiosun veriosun Die.. mesela az önce kadin hamur yapio bizimki kaptı oklavayi oturdu hamurların üstüne . Elini atmasa zaten oyy. O değil k.v. nin kapısını kapadım hani gitmesin die. Kapısına vurup ağlamalar. Falan.allahm ya hayırlsı bakem

Ben M miumao ya katılıyorum canım. Virüs için antibiyotik gereksiz. Benim doktor mikrobun oranına bakar. Tahlil şart yani. Reflunun de en tipik belirtileri kusma, çok geğirme ve bazı gıdalardan sonra bebeğin huzursuz olması.

Dediğine katılıyorum çok iyi bir paylaşım alanı. Ben psikologum canım. Dedigin benim alanıma giriyor ve burdan mümkün değil tam anlamıyla mesligimi uygulamak.

İşte orda kucağına almamalisin mesela. O zaman nüfuz etmiş oluyorsun ve davranışı pekistiriyosun. Hayır annecim buraya su sebeple gelmemelisin demelisin. Bunu ikinizin iletişim dili ile yapmalısın.

Dediğine katılıyorum çok iyi bir paylaşım alanı. Ben psikologum canım. Dedigin benim alanıma giriyor ve burdan mümkün değil tam anlamıyla mesligimi uygulamak.
Aa ne güzel meslek ben de ogretmenm guyà eğitim bilimleri bilioruz. Valla yeri gelio cahil cahil davrandgm oldu. . Ufacık bebemle inatlasmisim mesela güya kararli olmalıyım.

İnşallah canım :) hatırlarsan yazmıştım sana şüpheli bir durumumda, gebe değilmişim. Ne üzüldüm ne sevindim. Zamanı değilmiş olmamış dedim. Zamanı gelseydi bütün önlemlere rağmen olurdu zaten.

İstersen antibiyotiklerine başla ama güvendiğin bir doktora daha götür?

Bizimki de öyle. Daha tam da ayaklanamadı ama devamlı destekle yürümek ve tabi ki kurcalamak istiyor. Eşimle gülüyoruz ilk insan ayağa kalktı, ellerini kullanmanın tadına vardı diye :))) Allahtan bizimkisini kandırmak kolay, inatçı değil. Prize mi gidiyor, önce hayır uyarıları, inat mı ediyor aaa kuşa bak diye doğru pencereye :)) ya da kucağa alıp ışık açıp kapatıyoruz. Kameralı diyafonun düğmelerini kurcalıyoruz. Hiç mi kanmadı, o zaman en büyük eğlencemiz mutfak eşyalarını karıştırmak. Doğru mutfağa gidip zararsız eşyaları kurcalıyoruz..

Hepsi mi böyle bilmiyorum ama çekmece dolap karıştırmaya bayılıyor ve inanılmaz keyif alıyor. Bazı dolaplara koruma koydum, bazılarını bıraktım özgürce karıştırsın diye :)

Aynen benim kızım:)dış kapı ,banyo , balkon kapısına öyle bir emekleyere k gidiyrki alınca ayaklarını yerleri vurup vurup nasıl ağlıyor.heleki babası giderken peşine bir ağlaması var sanırsın canı yanıyor:)) kendini parçalıyor resmen.dikkatini başka şeylere vermeye çalışıyorum ama sürekli de dikkatini dağıtmak iyi değilmiş.tv bir pedegog anlatmıştı.dikkat dağınıklığı na neden oluyormuş.Senin oğlan da benim kız gibi bunlarivbiraz inattan yapıyor galiba.ona hangi oyuncagi verirsen ver abladinin elindekini alabilmek için sürekli bir mücadele halinde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…