2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yürüyünce daha zor diyor çevremdekilerin
Aylardır mi! Sabredecegiz o vakit ne yapalım...

Hayırlı Olsun canım sürpriz oldu herhalde :) tahmini Doğum tarihin çok ilginç olmuş bakalım 2017 annesi mi olacaksın 2018 mi ilk doğumun nasıldı :)

Merhaba canım hamileliğin hayırlı olsun allah herseyini ilkinden daha kolay versin inşallah :) gerçi ben hamile değilim yanlış etiketledin sanırım ne deniyordu allah isteyenlere versin

Bugun ayni soruyu sormak icin girdim foruma biliyor musun :)) oglum 3-4 gundur tutunup ayaha kalkiyor ama siralamaya baslamadi henuz. Merakla takip ediyorum ne zaman cesarey edecek yurumeye diye.

Bugun ayni soruyu sormak icin girdim foruma biliyor musun :)) oglum 3-4 gundur tutunup ayaha kalkiyor ama siralamaya baslamadi henuz. Merakla takip ediyorum ne zaman cesarey edecek yurumeye diye.
Kızım yaklaşık bir aydır sıralıyor canım. Aslında isterse yürür ama cesareti yok. Tutunarak yürüyor ya arkasına bakıyor ki ben var miyim :) benimki bu işte uzman oldu; duvarlardan tutunarak bile yürüyor. Aylardır böyle olan varmış...

kızlar oğlum artık tamamen yürüme işini düzene soktu. duvara kapıya heryere tutunup ayağa kalkıyor ve peşimizden hiç düşmeden yürüyor. öyle 10 adım falan değil bildiğiniz tüm evi hiç düğmeden geziyor.
10 aylıkken ilk adımlara başladı, bir kaç günde 8 -9 adıma çıktı. şimdi tam 10,5 aylık. dün parkta çocukların peşinde dolaştı hiç düşmedi. net topuklarına basarak yürüyor. evdeki yürüteci bu sabah işe gelirken çöpün yanına bıraktık :)

Canimmm . Hayırlı olsun. Maşallah ikinci bebeleri miz é

Kızlar aranzda. Devam sütü veren var mı. Yani biz hiç mama kullanmadik . Ben emzirme işini yavaş yavas birakiyim istedim biberona yaptım verdim hero baby 1 yaş sonrası süt ü ama sevmedi icmedi. . Sonradan alsiir mi ne yapsam. ?

Aptamil ver . Onu tum bebekler seviyor. Ama 1 yas sonrasi icin erken bence daha yeni 11 ayliklar
ben aptamil 3 numara kullaniyorum. Mama +emzirme seklinde gittim hep bugune kadar.sutum yetmiyodu ama yinede birakmadim verdim hep gece hep memede.
yatmadan once 180 cc iciyor gunde

Canım ben hipp organik 2 numara veriyorum. O da sütümün yetmediği zamanlarda. Bazen toplantılar yüzünden sağamadığım oluyor, o zaman mecbur mama veriyorum. Benim sütümü içtiği kadar iştahlı içmiyormuş ama yine de içiyor işte.

12 ünü kaldı 12 ay bitmesine . 3 numara bu. Olur heralde . İçsin valla . Suluk ile denicem bakalım. Özellikle geceleri veriyim diorum. Benim sütün ona iyi gelmedgini bi de mini bebege zarar verir die okuduktan sonra içim hiç rahat değil. . Bakalım yavaş yavas biraktrmaya calisiyim bu sütle .

Hımm öyle mı. Marka farkı önemli galiba. Bunu ne yapsam. Acaba kahvaltısına muhallebi sine falan katip bitirsem. Hani krep falan yapiyim süt gibi olur mu ki.

Üstünde 12 ay sonrası dio da bizim 12 bitmesine 12 gün kaldı . Bişi olur mu ki . Kilosu da az kuzumun. Belki kilo yapr. 9600 gr 78 boy çıktı . Nasl sence

Sen tabi ki benden daha iyi arastirmissindir evlatlarin icin en iyisini ama mini bebege zarar gelmez diye biliyorum. Onemli olan senin iki bebege de yetebilmek icin kaliteli beslenmen. Sadece gebeligin 3.ayindan sonra sut kolostruma donmeye baslayinca emen bebek ishal olabiliyormus ama kolostrumdan da tekrar faydalandigi icin zarari yokmus.

Kismetse 2-3 aya bebis calismalarina baslamak istiyorum ama oglumu da memeden kesmek istemiyorum o birakana kadar. O yuzden oyle bir arastirmistim.

Yok canım aslında çok araştırmadm kulaktan dolma benimki. 3. Ayım biteck yavrum benim yuzumden ishal olursa çok üzülürüm.. minisinde organları vs. Gelismez dien var . Bi de ramazan gelio oruç tutmak ıstıyorum ama emince kuzum çok bitkin ve halsiz kalıorum. Aslında iştahım çok açık hersey ı yiyorum ama ne bilim. Aman napiyim İçmese ben de memeye tam gaz devam

Ben vermeyi düşünmüyorum. Benim sütum maşallah çok bol. Lakin kızım içmiyor. Her gün belki diyerek 3 aydır sagiyorum lakin ilk ay az içen kız son bir aydır hiç içmiyor. Uyumadan önce biboran ile oynuyormus o zaman bi 20cc içiyor kalan süt her gün çöp!

vorones ayrıca canım oruç noktasını tekrar dusun derim. Hem emzirme hem gebelik hem oruc bence özel bi durum. Minik içeride senden gelecek her şeye muhtaç... Kolaylık dini, dinimiz :)

Kızı olan anneler, kız bebekler büyüdükçe ne kadar tatlı oluyormus ya... ben tavırlarına, yapıp ettiklerine resmen bitiyorum ya :) Cok cilveliler. Hele babasına...aman Allahım :))

Canım annesi sensin sen bilirsin. Ama kulaktan dolma değil birkaç doktora danışarak ver kararlarını neticede hamilesin ve hala sana ihtiyacı olan bir bebiş daha var.
Zarar kısmı bebiş senin depolarından besleniyor, eee birde emziriyorsun depolar tam dolmuyor bu sebeple belki olabilir mantık yürütürsek. Ama oruç tutarsan gün boyu boş mide ile emzirmekten daha büyük zarar verirsin üçünüzede. Tabiki karar senin.
Devam sütü aptamil al ben 3 kullanıyorum ama yaşına girdiyse bebeğin aptamil 4 al gece uykuda vermeyi dene en azından gece tok tutar emmez belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…