- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #55.461
Selam kızlar.
Kızım bir kaç gündür hafif öksürüyordu dünden beri biraz çoğaldı,burun akıntısı da olunca kalktık bu sabah dok.goturduk.bronsiloit dedi.antibiyotik,zyrec şurup verdi.ayrica reflü dedi?!İki tane ilaçta onun için verdi.
Ben kesin olarak reflü müdür, nasıl anlatacağız deyince.tam bilimsel olarak tanısını midesine hortum salınıyor ya onu anlattı mide ph ölçümü yapılıyor diye.ama bunu yaptır demedi yani anlattı sadece.
Neyse benim rica m burda bir arkadaşın bebeği refluydu sanırım.nasil teşhis konuldu ve belirtileri neydi.cok kararsız in ilaçlarını başlamakta yoksa bir uzmana daha götüreceğim sanırım.bizim ki hatirlarsaniz yemek sorunumuz vardı.oguruyor (azaldı) herşeyi yediremiyorun falan.hizli yazdım bölük bölük ld galiba ama cimcime durmuyor rahatsız.
Cevap verirseniz sevinirim.
Cnm benim oglum refluydu.cocuk gastroentolojiye gittik.ama endiskopi falan yapilmadi zaten belirtiler onu gosteriyordu
. Gunde 8 kez kusuyordu.buyuk insan gibi gegiriyordu. Bogazi tahris oluyordu yavrumun kusmaktan
gicik ypiyordu .Allah dan kilo aliminda bir problem yoktu. Yenidogan reflusuydu buyudukce mide kapakciyi gelisir dediler ki cok sukur gecti. Ama 5 ay boyunca her beslemeden sonra ki emmelerde dahil gaviskon kullandik. Cok sukur gecti hamd olsun Rabbim e. simdi cok kucakta kalip midesi sıkısirsa o zaman kusuyor.
Seninde diger teshis olabilir tabi doktordur ama reflu ile ilgili daha once hic sikayetiniz oldumuki direk reflu dedi.
Cocuk doktorlarida bunlari ezberlemisler alerji ve reflu cagin yeni hastaliklari evet ama herkese ayni teshis kimi duysam