2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Gece emmesini kesme olayı çok zor ya zaten uyuması için arabayla bir saat geziyoruz bir de sütten keseyim dersem mazota para yetmez herhalde tam uyumadan önce çorba filan içirmeyi denedin mi

Belliki bezden rahatsız oluyor ama niye onu bilemedim. Alıştırma külodu al canım. kakasını yaptıktan sonra bir iki saat onunla dursun bezden çok farkları yok ama daha iyi hava aldırır poposuna. Ben yaz gelince alacağım bizde bezi pek sevmiyoruz. Biraz özgür hissetsin kendini diye kullanacağım

Zaten o bizim yatakta degil ben onun yataginda yatiyorum:)
Montessori yer yatagi var.
ama resmen ikimizin yatagi oldu beni ele gecirdi:) :)

Gece emmesini kesme olayı çok zor ya zaten uyuması için arabayla bir saat geziyoruz bir de sütten keseyim dersem mazota para yetmez herhalde tam uyumadan önce çorba filan içirmeyi denedin mi

Denedim.cnm denemezmiyim.
bi aksam corba verdim
burdan bir ark yazmisti muz verdim.
ari mama aldim onla muhallebi bile denedim.
yok anacim yok aclik degil aliskanlik kesinlikle kesin kanaat getirdim.

Bir yandan kaliteli uyku icin kesmem lazim diyorum.bir yandan da eski gunlerimiz aklima geliyor emsin diye verdigimiz cabalarimiz.
ana yuregi iste ne yaparsan yap aklinin kosesinde acabalar oluyor :) :)

Kızlar dün bebeme keşkek blender dan gecrip yatmadan yedirdim. Yavrum bütün gece ağlayarak uyandı . Arada karnını ovdum pirt yaptı ama sabaha kadar huzrsuzdu. Aksmında parka goturmustum ayakları buz gibi olmuştu .gelince banyo yaptrp yedirip yatirdim . Sebebi gerçekten gaz miydi . Yoksa yorgunluk açlık vs. Miydi. Gece emmesi yapmak istemiyirm vermedim ondan mı ki bilmiomm

Külot bezlerden kullanın, hayat kurtarıyor

ay dikkat et bizimki poşetle oynarken ısırdı ve dilinde kalmış o da ben de hiç fark etmedim. taki ağzının kenarında şeffaf parça görene kadar dişlerini gıcırtatıyor. yapma diye ben bağırdığımda yumruklarını sıkarak dişlerini gıcırdatıyor. ben deniyorum yapamıyorum o nasıl beceriyor anlamıyorum.

L llally canım külot bez denedin mi ayaktayken filan giydiriyorum ben
külot bez denedim sanki pipisini hep ıslak bıraktı. primanın almıştım. bir paket bitince eski bez şekline döndüm. tekrar denicem bu paket bitince. aklı erdikçe farklı farklı şeyler yapıyo ya

bizimki de keşkeği seviyor. bilemiyorumki cnm belki yediği yapmıştır, üşütmüş olabilir, diş ağzrısı kulak ağrısı herşey olabilir aslında. üşüttüğünü sanmıyorum cnm onlar dayanıklı inanki bu konuda. herşey olabilir. bizimki bu gece boyunca kulaklarını yoldu durdu. uyuyor ama o kulaklar yara içinde dişler kulağa vurdu diyorum ben.

Merhaba hanımlar .
Dün kızımın göz kontrolü vardı.ilk kontroldu.dok.yine ameliyat olur geçecek gibi değil gözlükle dedi.ama bir yaşında bile olmadığı için yapmıyorlar mis anestezi altında yapılacak ya.
İşte böyle maalesef ameliyat olacak ama iyi olur mu olmaz mı bilmiyorum

çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun cnm. İnşallah iyi olacaktır. annelerin üzülmesine hiç dayanamıyorum. Benim hep bir göz ile ilgili yaram vardır. kardeşimin doktor hatası nedeni ile bir gözü hiç görmüyor diğer gözünde de görme kaybı var.. kendimi bildim bileli hep kardeşine dikkat et. bak bugün sınav var yardım et. karşıdan karşıya geçerken elini tut. kardeşin şu işi yapıyor git yardım et vs.vs. kendimi bildim bileli 6 yaşımdan beri hatırlıyorum hep eli ayağı oldum. tek göz tabiki yetiyor ama hep içimde istem dışı aman git kardeşine bak napıyor hissi. hayatım hep böyle yardım ile geçti. üniversiteye kadar aynı sınıf aynı sırada geçti hayatımız. Hiç pişman değilim tabiki ama resmen istem dışı o birşey yaparken hemen fırlayıp bakıyorum ne yapıyor. dur ben yaparım elleme bırak diyorum. o da hemen ben kör müyüm görmüyor muyum diye kavga çıkıyo. sonra benim tepem atıyo sen işte böylesin sana iyilik yaramıyo. kavga ediyoruz. sonra yine devam böyle işte

kızlar bebeğinizi hastanede kucağınıza ilk aldığınız an bebeğinizde hissettiğiniz kokuyu hatırlıyor musunuz. :) oğlum resmen, petekli bal gibi kokuyordu. şeker kokusu vardı. dün akşam o kokuyu duydum çok ağladım durduramadım kendimi.

Ay hadi yaa peki ne zaman yapılacak ameliyat? Kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…