2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar bebeğinizi hastanede kucağınıza ilk aldığınız an bebeğinizde hissettiğiniz kokuyu hatırlıyor musunuz. :) oğlum resmen, petekli bal gibi kokuyordu. şeker kokusu vardı. dün akşam o kokuyu duydum çok ağladım durduramadım kendimi.
Canım dün gece eşimle beraber doğum fotoğraflarına baktık. O bebek kokusu geldi burnuma buram buram.. Ben de tutamadım kendimi ağladım.. Sonra öptüm uyanınca, sevdim, kokladım..

kızlar bebeğinizi hastanede kucağınıza ilk aldığınız an bebeğinizde hissettiğiniz kokuyu hatırlıyor musunuz. :) oğlum resmen, petekli bal gibi kokuyordu. şeker kokusu vardı. dün akşam o kokuyu duydum çok ağladım durduramadım kendimi.

Eheh ne güzel senin için :)

Ben ilk ameliyathanede aldım kucağıma ama istifra etmekle meşguldüm öyle güzel güzel kokular alamadım malesef:-)

kızlar alt değiştirme olayını nasıl hallediyorsunuz. Vallahi çok zorlanıyoruz. ben hadi bir şekilde kıstırıyorum köşeye hiç acımadan, ama kayın validem biraz mıymıy ay yavrum gel yavrum vs.vs. şeklinde davrandığı için altını zar zor 10 dakika anca değiştiriyor. bulduğunuz bir yöntem var mı. benim yöntemimi beğenmiyor. ben iki yastık arasına sıkıştırıyorum koltuğun köşesine ayağa kalkma imkanı hiç kalmıyor.
Ben şarkı söylüyorum canım ancak öyle zaptedebiliyorum. Kırmızı balık, anneni seviyorsan alkışla, sonra çocukken öğrendiğimiz şu buzdolabında ki hapları şeker sanıp hastanelik olan çocuğun şarkısı.. :KK70: arada kendim de uyduruyorum. Şu prima pants nasıl acaba bir ara onu denicem.

Merhaba hanımlar .
Dün kızımın göz kontrolü vardı.ilk kontroldu.dok.yine ameliyat olur geçecek gibi değil gözlükle dedi.ama bir yaşında bile olmadığı için yapmıyorlar mis anestezi altında yapılacak ya.
İşte böyle maalesef ameliyat olacak ama iyi olur mu olmaz mı bilmiyorum:KK43:
İyi olma ihtimali yüksek ki ameliyatta karar kılmışlar canım. İyi olur inşallah içini ferah tut

Evlat kokusu cennet kokusudur diye hadis var canım. Ne güzel bi histi o öyle...
Şimdi başını kokluyorum, miss kokuyor..kendimden geçiyorum inan :)

Ay hadi yaa peki ne zaman yapılacak ameliyat? Kaç yaşında?
Henüz belli değil canım.iki ay sonra kontrol var.bakalim o zaman kesin bir şey söylerler herhalde.sasilik bölümünde hoca varmiso karar verecekmis.turkiyede sayılı ısimlerden biriymiş ne derece doğrudur bilemiyorum.
Ben açıkçası ameliyat ettirmek taraftarı değilim.cunku ameliyat destekleyen doktorlar kadar desteklemeyenlerde çok var.baska bir uzmana daha danisacagz.

çok geçmiş olsun cnm. İnşallah iyi olacaktır. annelerin üzülmesine hiç dayanamıyorum. Benim hep bir göz ile ilgili yaram vardır. kardeşimin doktor hatası nedeni ile bir gözü hiç görmüyor diğer gözünde de görme kaybı var.. kendimi bildim bileli hep kardeşine dikkat et. bak bugün sınav var yardım et. karşıdan karşıya geçerken elini tut. kardeşin şu işi yapıyor git yardım et vs.vs. kendimi bildim bileli 6 yaşımdan beri hatırlıyorum hep eli ayağı oldum. tek göz tabiki yetiyor ama hep içimde istem dışı aman git kardeşine bak napıyor hissi. hayatım hep böyle yardım ile geçti. üniversiteye kadar aynı sınıf aynı sırada geçti hayatımız. Hiç pişman değilim tabiki ama resmen istem dışı o birşey yaparken hemen fırlayıp bakıyorum ne yapıyor. dur ben yaparım elleme bırak diyorum. o da hemen ben kör müyüm görmüyor muyum diye kavga çıkıyo. sonra benim tepem atıyo sen işte böylesin sana iyilik yaramıyo. kavga ediyoruz. sonra yine devam böyle işte :KK43:
Kardeş candır gerçekten.
İyi dileklerin için teşekkürler canım.

Evlat kokusu cennet kokusudur diye hadis var canım. Ne güzel bi histi o öyle...
Şimdi başını kokluyorum, miss kokuyor..kendimden geçiyorum inan :)
Aynen öyle canım ya.
Ben günde kaç milyon kere koklayıp öptüğünü pardon yediğimi:) bilmiyorum sayısını..:)) kafasıni yiycen bir gün:) muhallebi kafalı ya:)

Kızlar üç gündür zor bir durumdayım.buyuk kizimi tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum.ama gel gör ki biz tuvalete giriyoruz küçük kiza birşeyler oluyor .Bir telaşla emekleye emeklemeye hemen banyoya bitiyor:) heleki içeri alma aman Allah'ım nasıl ağlama nasıl kendini parçalıyor resmen.o da gelecekmiş.heryeri elliyor çıkışta üçümüz birden el yıkama durumunda kalıyorum.buyugu de onu p j istemiyor tuvalette.sasirdim kaldım ne yapacağımı.Bir görmeniz lazım benim halimi. İki cocuk arasında az yaş farkı olmasının dezavantajları ndan birisi de bu durum olsa gerek.

Kızlar üç gündür zor bir durumdayım.buyuk kizimi tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum.ama gel gör ki biz tuvalete giriyoruz küçük kiza birşeyler oluyor .Bir telaşla emekleye emeklemeye hemen banyoya bitiyor:) heleki içeri alma aman Allah'ım nasıl ağlama nasıl kendini parçalıyor resmen.o da gelecekmiş.heryeri elliyor çıkışta üçümüz birden el yıkama durumunda kalıyorum.buyugu de onu p j istemiyor tuvalette.sasirdim kaldım ne yapacağımı.Bir görmeniz lazım benim halimi. İki cocuk arasında az yaş farkı olmasının dezavantajları ndan birisi de bu durum olsa gerek.
çok zor çocuk bakmak. anneme diyorum sen de bizle böyle mi uğraştın. bu kadar çok mu sevdin. Arada yaş farkı az olunca kardeşler ikiz gibi büyür herşey aynı anda yapılır. allah hepimize kolaylık versin. annem şimdi oğlumla uğraşırken hep der. Babaannen 4 tane birden toruna nasıl baktı :KK43:

Kızlar bebeklerinizin gündüz anne sütü talebi nasıl? Benim kızım biraktigim sütu hiç içmiyor artık. Gece 4 defa kalkıyorduk 2 gundur 3 defa kalkiyoruz. 15.30 da isten çıkıyorum 4 gibi, bir de 20.00 gibi uyurken emiyor. Yani toplamda maksimum 6 defa.

Kızlar bebeklerinizin gündüz anne sütü talebi nasıl? Benim kızım biraktigim sütu hiç içmiyor artık. Gece 4 defa kalkıyorduk 2 gundur 3 defa kalkiyoruz. 15.30 da isten çıkıyorum 4 gibi, bir de 20.00 gibi uyurken emiyor. Yani toplamda maksimum 6 defa.
Benimki gece 3 4 kez ister ağlayarak . Bi 23.00 bi 01.00 04.00 06.00 sonra öğlen uyumak için 2 kez . Bi dé aksm. Sanırım bizim dé 6 kez. Ve ben sütten kesmek istiom ama hiç oralı değil kuzu

çok zor çocuk bakmak. anneme diyorum sen de bizle böyle mi uğraştın. bu kadar çok mu sevdin. Arada yaş farkı az olunca kardeşler ikiz gibi büyür herşey aynı anda yapılır. allah hepimize kolaylık versin. annem şimdi oğlumla uğraşırken hep der. Babaannen 4 tane birden toruna nasıl baktı :KK43:
Kardesler ikiz gibi arkadaş gibi olsun die ben de ikinci yi yapıverdim. Yipranioken bi kerede yipraniyim dedim bakalim bebis gelince ne yapcem.

Bizimki gündüz iki kere içiyor, uykularından önce. Akşam yatmadan emiyor. Gece de 2 ya da 3 kere.. 5 ya da 6 kez içiyor yani.

Henüz belli değil canım.iki ay sonra kontrol var.bakalim o zaman kesin bir şey söylerler herhalde.sasilik bölümünde hoca varmiso karar verecekmis.turkiyede sayılı ısimlerden biriymiş ne derece doğrudur bilemiyorum.
Ben açıkçası ameliyat ettirmek taraftarı değilim.cunku ameliyat destekleyen doktorlar kadar desteklemeyenlerde çok var.baska bir uzmana daha danisacagz.

Zor ya sağlık işleri Allah yardımcınız olsun canım en doğru kararı alın inşaAllah

Büyüğün kaç aylıktı Canım

Kızlar bebişlerin uykularında problem var mı bugün? Bizimkinin bir rahatsızlığı yok şükür, diş problemi yok, gazlar çıktı, çişini yaptı,altı kuru,karnı tok saat 13.00 de uyandı daha uyumadı. Uğraşıp duruyorum. Dolunaydan mı acaba sizde durumlar nasıl? Merak ettim

X