- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #55.381
Kızlar bebişlerin uykularında problem var mı bugün? Bizimkinin bir rahatsızlığı yok şükür, diş problemi yok, gazlar çıktı, çişini yaptı,altı kuru,karnı tok saat 13.00 de uyandı daha uyumadı. Uğraşıp duruyorum. Dolunaydan mı acaba sizde durumlar nasıl? Merak ettim
Bizim de her zman ki gibi zorladi ama yattı şükürKızlar bebişlerin uykularında problem var mı bugün? Bizimkinin bir rahatsızlığı yok şükür, diş problemi yok, gazlar çıktı, çişini yaptı,altı kuru,karnı tok saat 13.00 de uyandı daha uyumadı. Uğraşıp duruyorum. Dolunaydan mı acaba sizde durumlar nasıl? Merak ettim
Bizim de her zman ki gibi zorladi ama yattı şükür
O zaman bizde problem var ama ne çözemedim bir türlüYok canım her zamanki gibi bizde durum
O zaman bizde problem var ama ne çözemedim bir türlü
Haklısın canım parmaklarında oynatıyor bizi yaramazlarYa Canım bu bebeklerin bir günü diğer gününü tutmuyor ki :) ben her şeye normaldir deyip yaklaşıyorum artık bebektir ne olsa yeridir :)
Sabah kalkınca versem kesin emer ama k.vakti zaten pek yiyesi olmuyor bu yüzden vermiyorum.K.valtidan sonra öğlen uykusuna geçerken emer (emerek uyuuor).Kızlar bebeklerinizin gündüz anne sütü talebi nasıl? Benim kızım biraktigim sütu hiç içmiyor artık. Gece 4 defa kalkıyorduk 2 gundur 3 defa kalkiyoruz. 15.30 da isten çıkıyorum 4 gibi, bir de 20.00 gibi uyurken emiyor. Yani toplamda maksimum 6 defa.
31 aylık aralarında 20 ay var canım.Büyüğün kaç aylıktı Canım
Yok canım her zaman ki gibi hatta daha erkenden uyudu.Kızlar bebişlerin uykularında problem var mı bugün? Bizimkinin bir rahatsızlığı yok şükür, diş problemi yok, gazlar çıktı, çişini yaptı,altı kuru,karnı tok saat 13.00 de uyandı daha uyumadı. Uğraşıp duruyorum. Dolunaydan mı acaba sizde durumlar nasıl? Merak ettim
İnşallah canım sağol.Zor ya sağlık işleri Allah yardımcınız olsun canım en doğru kararı alın inşaAllah
31 aylık aralarında 20 ay var canım.
Ya kızlar annelik gerçekten sınırsız fedakarlık demek ...İki haftadir yirmilik dişim mahvetti beni.bogazima bezeler oluştu falan.Antibiyotik.kullandim gittim bugun çektirdim ama ufak operasyon oldu tabi . Dikişler attı çok ağrım var emziriyoruz diye zaten belli ağrı kesiler içiyoruz.pekde gecirmiyr.kafami yere egemiyorum ağrısından ama işte biri sürekli tuvalete götür ,evin içinde gölgesi gibi takip et kacirmasin diye.ufagi pek sakın değildir sağolsun:)hep tutup yuruteceksin sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor yoksa hep ağlıyor.zaten ablasının yanında tek birakamiyorum mutlaka başına birşey getiriyor. O da zavallim kendini savunamiyor ağlayıp duruyor.mutfakta yemek yapmak mucize benim için .
Aayy neyse bunları şikayet için yazmadım azıcık içimi dökmek istedim:))
İnşallah canım sağol.
Senin gebelik nasıl gidiyor? Bulantılarin ne durumda?
Allah yardımcın olsun canım. Zor gerçekten bir tanesi beni akşama kadar yoruyor iki taneyle seni düşünemiyorum. Geçmiş olsun bu aradaYa kızlar annelik gerçekten sınırsız fedakarlık demek ...İki haftadir yirmilik dişim mahvetti beni.bogazima bezeler oluştu falan.Antibiyotik.kullandim gittim bugun çektirdim ama ufak operasyon oldu tabi . Dikişler attı çok ağrım var emziriyoruz diye zaten belli ağrı kesiler içiyoruz.pekde gecirmiyr.kafami yere egemiyorum ağrısından ama işte biri sürekli tuvalete götür ,evin içinde gölgesi gibi takip et kacirmasin diye.ufagi pek sakın değildir sağolsun:)hep tutup yuruteceksin sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor yoksa hep ağlıyor.zaten ablasının yanında tek birakamiyorum mutlaka başına birşey getiriyor. O da zavallim kendini savunamiyor ağlayıp duruyor.mutfakta yemek yapmak mucize benim için .
Benimki de düzende canım. Arada oluyor böyle. Bazen 4 gibi kalkıyor 1 saat oyun oynuyoruz sonra tekrar uyuyor :) mesela bu gece de bakindi durdu, biraz fırsat bulsa uyumayacakti. Ben oralı olmayınca uyudu.Kızlar bebişlerin uykularında problem var mı bugün? Bizimkinin bir rahatsızlığı yok şükür, diş problemi yok, gazlar çıktı, çişini yaptı,altı kuru,karnı tok saat 13.00 de uyandı daha uyumadı. Uğraşıp duruyorum. Dolunaydan mı acaba sizde durumlar nasıl? Merak ettim
Oh ne güzel içini dokmussun. En sevdiğim şey :) Gayet başarılı bir annesin bence. İki çocuk ile çok zor ve tuvalet alışkanlığı...Ya kızlar annelik gerçekten sınırsız fedakarlık demek ...İki haftadir yirmilik dişim mahvetti beni.bogazima bezeler oluştu falan.Antibiyotik.kullandim gittim bugun çektirdim ama ufak operasyon oldu tabi . Dikişler attı çok ağrım var emziriyoruz diye zaten belli ağrı kesiler içiyoruz.pekde gecirmiyr.kafami yere egemiyorum ağrısından ama işte biri sürekli tuvalete götür ,evin içinde gölgesi gibi takip et kacirmasin diye.ufagi pek sakın değildir sağolsun:)hep tutup yuruteceksin sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor yoksa hep ağlıyor.zaten ablasının yanında tek birakamiyorum mutlaka başına birşey getiriyor. O da zavallim kendini savunamiyor ağlayıp duruyor.mutfakta yemek yapmak mucize benim için .
Bizimki 24 saatte toplam 4 kere emiyor canım. Sabah uyanınca, 2 defa gündüz uykularina geçerken (pusette uyuduysa uyanınca) ve gece yatmadan. 1 ay öncesine kadar gündüz hem uyumadan hem uyanınca emziriyordum fakat ek gıdayı hiç almıyordu acıkmıyordu. Şimdi daha iştahlı. Yine de günde 3 öğünden fazla yemiyor ara öğün yok bizde :) onun yerine süt.Kızlar bebeklerinizin gündüz anne sütü talebi nasıl? Benim kızım biraktigim sütu hiç içmiyor artık. Gece 4 defa kalkıyorduk 2 gundur 3 defa kalkiyoruz. 15.30 da isten çıkıyorum 4 gibi, bir de 20.00 gibi uyurken emiyor. Yani toplamda maksimum 6 defa.
Bizimki 24 saatte toplam 4 kere emiyor canım. Sabah uyanınca, 2 defa gündüz uykularina geçerken (pusette uyuduysa uyanınca) ve gece yatmadan. 1 ay öncesine kadar gündüz hem uyumadan hem uyanınca emziriyordum fakat ek gıdayı hiç almıyordu acıkmıyordu. Şimdi daha iştahlı. Yine de günde 3 öğünden fazla yemiyor ara öğün yok bizde :) onun yerine süt.
Geçmiş olsun canım o yirmilik diş çilesini çok iyi anlarımYa kızlar annelik gerçekten sınırsız fedakarlık demek ...İki haftadir yirmilik dişim mahvetti beni.bogazima bezeler oluştu falan.Antibiyotik.kullandim gittim bugun çektirdim ama ufak operasyon oldu tabi . Dikişler attı çok ağrım var emziriyoruz diye zaten belli ağrı kesiler içiyoruz.pekde gecirmiyr.kafami yere egemiyorum ağrısından ama işte biri sürekli tuvalete götür ,evin içinde gölgesi gibi takip et kacirmasin diye.ufagi pek sakın değildir sağolsun:)hep tutup yuruteceksin sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor yoksa hep ağlıyor.zaten ablasının yanında tek birakamiyorum mutlaka başına birşey getiriyor. O da zavallim kendini savunamiyor ağlayıp duruyor.mutfakta yemek yapmak mucize benim için .
Maşallah canım bebeğe göre değişir canım kendine güveni gelsin bırakır elleride. Benimki aylardır tutunup yürüyor. Elini bıraksa on adıma kadar atıyor ama tek eliyle tutunup yada elimizden tutup dolaşmak kolayına geliyor bırakmaya korkuyor. Görsen odaların kapısından kendisi istemedikçe girmiyor inatçı keçi. Peşinde koşar durursun artıkKızım tutunarak yürüyor. Peşinden gitmek zorundayız çünkü her an dengesini kaybedebiliyor. Bu durum zormus ya...peşinde dolanmak çok yorucu. Şuanda 10.5 aylık. Kızlar sizce ne zaman yürür ? Bu arada tutunmadan 3-4 adım atıyor.