- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #55.181
B biyologmerve bizim oğlan avent penguen ı bir türlü beceremedi. Bardaktan içiyor. Yakında pipetli ye alıştırmayı deneyeceğim. Dışarda su icirmesi zor oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de hiç terleme olmadı cnm. sıcak da koymadı hiç. annem zaten hep dedi ölcen çıkar şunu gece gündüz taktım hep. kan dolaşımı olmuyo kıçın terlicek habire böyle laflar geldi annemden kayınvalidemden. ama ben hiç terlemedim, sıcaktan pişmedim, sıcak basmaları da olmadı bende. korseyi çıkardığım an banyo yaparken mesela boşluğa düşer gibi hissediyorum kendimi. hala da öyleyim. kilo kalmadı ama çoksıkı bir korse takıyorum bağımlılık yaptı bende. çıkarsam heralde düşerim.O yazın sıcağında nasıl dayandin korseye? Ben taktim, çıldırmak uzereydim, hemen çıkardım. Ee birde lohusa terlemesi ve sıcak basması...
Aventin yeşil eğitici bardağını kullanıyoruz. tamamen senin kastettiğin bardaklara cnm sanırım 1 yaşı beklemek doğru olur. ya da başlanabilir. ama ben suluklara 13. ayını bekliyorum.Kizlar suluk ne kullaniyorsunuz bebislerinize. Nuk cok onerdiler ama benim oglum sevmedi. Avent penguen kullanan varmi.
hala biberondan iciyo suyu kendi icmesine alistirmak istiyorum. Pipetliler cokmu erken olur?
Canım ben 6 aylıktan beri weebaby kullanıyordum. Çantada fln damlatmıyor. Ama benim oğlum ısırıp ucunu açmış dün yenisini almayı düşünüyorumKizlar suluk ne kullaniyorsunuz bebislerinize. Nuk cok onerdiler ama benim oglum sevmedi. Avent penguen kullanan varmi.
hala biberondan iciyo suyu kendi icmesine alistirmak istiyorum. Pipetliler cokmu erken olur?
maşallah bebeğine düzene girecek demekki inşallah. bizim ki 6 aylıktan beri akşam 21,30 gibi emdiği mama ile gece 4 bazen 4,5'a kadar duruyor. genelde 4te ben kendim kalkıp uykusunu bölmeden veriyorum. cuma gecesi hiç mama vermeden denicem.Kizlar dun aksam 9da uyudu oglum. 11de emmek icin kalkti. Sonra sabah 6ya kadar uyanmadan uyudu!! Saskinim, soktayim.. acaba artik duzene mi giriyor uykusu??
Ben malesef korse kullanamadım. Doğumdan sonra iki ay bütün vücudum alerji oldu kıpkırmızı gezdim. Şimdi diyetteyim 6 kilo gitti bile. Sporda yapıyorum ama karnım kaldı. Korse ne kullanıyorsun canım. Geç ama belli olmaz birazda olsa işe yarar belki bu saatten sonrabenim de oğlumun 40ı çıktığında eski kiloma döndüm tabi benmki tamamen korseye bağlı :) spor falan yok. daha hastanede başladım korse takmaya. çok acıttı canımı ama karnım şimdi odun tahtası gibi dümdü, Fakat göbek deliğim bildiğin içine çöktü kocaman bir çukur deliğin içi, kop koyu bir çizgi, deliğin içinde "et beni" dolu en az 6 tane küçük çapta var. onlar bile simsiyah. emzirmeme rağmen göğüs uçlarımın renginde hiç açılma olmadı. hala kahverengi.
Maşallah ne kadar güzel :) sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah :))Selamlar dün oğlum olacağını öğrendim Allah bağışlarsa
Pembelerden sonra sıra mavilerde :)
Selamlar dün oğlum olacağını öğrendim Allah bağışlarsa
Çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniSelamlar dün oğlum olacağını öğrendim Allah bağışlarsa
Ayy hadi allah bagislasin canim :))) hayirli, saglikli bi evlat olsun insallah :)Selamlar dün oğlum olacağını öğrendim Allah bağışlarsa
Maşallah ne kadar güzel :) sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah :))
Cnm tebrik ederim Rabbim saglikla hayirlisi ile kucagina alip gulsima ile mutlu huzurlu bir sekilde buyutmeni nasip etsin ol guzel yaa :) darisi basima
Çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Ayy hadi allah bagislasin canim :))) hayirli, saglikli bi evlat olsun insallah :)
Merhaba ben de haziran annesiyim. Forumu hep takip ediyordum ama hic yazmamistim. yeni uye oldum. Hatta biraz once uye oldum ve hemen size yazmak istedim. Oncelikle acil sifalar diliyorum. Bebeginizin kemik gelisimine belki bir faydasi olur diye basimdan gecen bir olayi sizinle paylasmak istedim. 30 yil once babamin gecirdigi bir is kazasinda alt bacagi kirildi. Ve cok uzun sure yatti. Alciya alindi fakat tutmadi. Bilegi mor ve cok kotu durumdaydi. Doktorlar ayagi kesmeyi bile dusunmusler. Babannemin kemik corbasi tedavisi sayesinde babamin ayagi kurtuldu. Sonuca doktorlar da cok sasirmislar. Boyle bir olay basimizdan gectigi icin bende bebegime ne zaman kemik corbasi yedirebilirim diye internette arastirirken kemik suyunun bir faydasinin olmadigini okudum. Ancak bir blogda benim anlattigim gibi olaylar yasayanlarin yorumlari var kemik suyunu yani ilik suyunu kullananlar ve sonuclari benim yazdigim gibi olumlu olmus. Sadece kiriklar icin degil cocuklarinin kemik gelisimi icin kullananlarda mennun kalmis. Benim yazdigim sadece bir oneri siz yine de arastirin.Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum paylaşımlarınızı takip etmeye çalışıyorum. ben kızımın yürümesine engel oldum kullandigimiz bandajdan dolayı 1 aydır ama maalesef ise yaramadi sol kalçada gelişim problemi var ve kemik gelişimi için yoğurt gibi süt ürünleri kullanmam gerekiyor onada kanda alerji değerlerimiz çok yüksek çıktı şimdi cilt testini bekliyoruz süt ürünleri yerine ne kullanabilirim bilginiz önerimiz varmı böyle bir sorun yaşayan
Hoşgeldiniz,Merhaba ben de haziran annesiyim. Forumu hep takip ediyordum ama hic yazmamistim. yeni uye oldum. Hatta biraz once uye oldum ve hemen size yazmak istedim. Oncelikle acil sifalar diliyorum. Bebeginizin kemik gelisimine belki bir faydasi olur diye basimdan gecen bir olayi sizinle paylasmak istedim. 30 yil once babamin gecirdigi bir is kazasinda alt bacagi kirildi. Ve cok uzun sure yatti. Alciya alindi fakat tutmadi. Bilegi mor ve cok kotu durumdaydi. Doktorlar ayagi kesmeyi bile dusunmusler. Babannemin kemik corbasi tedavisi sayesinde babamin ayagi kurtuldu. Sonuca doktorlar da cok sasirmislar. Boyle bir olay basimizdan gectigi icin bende bebegime ne zaman kemik corbasi yedirebilirim diye internette arastirirken kemik suyunun bir faydasinin olmadigini okudum. Ancak bir blogda benim anlattigim gibi olaylar yasayanlarin yorumlari var kemik suyunu yani ilik suyunu kullananlar ve sonuclari benim yazdigim gibi olumlu olmus. Sadece kiriklar icin degil cocuklarinin kemik gelisimi icin kullananlarda mennun kalmis. Benim yazdigim sadece bir oneri siz yine de arastirin.
Hoşgeldiniz. Kemik suyu bencede faydalı ben her çorbasına kullanıyorum. Ayrıca çorbalarına güzelde tat veriyor malum tuzsuz olunca tadı da olmuyorMerhaba ben de haziran annesiyim. Forumu hep takip ediyordum ama hic yazmamistim. yeni uye oldum. Hatta biraz once uye oldum ve hemen size yazmak istedim. Oncelikle acil sifalar diliyorum. Bebeginizin kemik gelisimine belki bir faydasi olur diye basimdan gecen bir olayi sizinle paylasmak istedim. 30 yil once babamin gecirdigi bir is kazasinda alt bacagi kirildi. Ve cok uzun sure yatti. Alciya alindi fakat tutmadi. Bilegi mor ve cok kotu durumdaydi. Doktorlar ayagi kesmeyi bile dusunmusler. Babannemin kemik corbasi tedavisi sayesinde babamin ayagi kurtuldu. Sonuca doktorlar da cok sasirmislar. Boyle bir olay basimizdan gectigi icin bende bebegime ne zaman kemik corbasi yedirebilirim diye internette arastirirken kemik suyunun bir faydasinin olmadigini okudum. Ancak bir blogda benim anlattigim gibi olaylar yasayanlarin yorumlari var kemik suyunu yani ilik suyunu kullananlar ve sonuclari benim yazdigim gibi olumlu olmus. Sadece kiriklar icin degil cocuklarinin kemik gelisimi icin kullananlarda mennun kalmis. Benim yazdigim sadece bir oneri siz yine de arastirin.
Canım hayırlı olsun Allah bağışlasın bebişini bizimkiler 16 haftadan önce söylemiyor maalesef bende kız istiyorum ama içimdeki his yine erkektir diyo bakalım hayırlısıSelamlar dün oğlum olacağını öğrendim Allah bağışlarsa
korsenin markasını hatırlamıyorum ama bedeninden bir küçük bedeni alman gerekiyor. göğüs altı ile diz kapak arası boyu. sütyen askıları var kaymasın diye. ben xs kullanıyorum oldukça sıkı ama artık o da yetmiyo gibi birşey sıkılığına alıştım dün ilk kez takmadım. zor geldi çok gece taktım yine. bugün işe gelirken yine giymedim, zorlanıyorum çok ama giymemeyi denicem nereye kadar kullancam dedim kendi kendime. annem tam 10 yıl çıkaramamış benm gibi olcaksın gitgide diyo.Ben malesef korse kullanamadım. Doğumdan sonra iki ay bütün vücudum alerji oldu kıpkırmızı gezdim. Şimdi diyetteyim 6 kilo gitti bile. Sporda yapıyorum ama karnım kaldı. Korse ne kullanıyorsun canım. Geç ama belli olmaz birazda olsa işe yarar belki bu saatten sonra
maşallah tebrik ederim. :)Selamlar dün oğlum olacağını öğrendim Allah bağışlarsa
Canım hayırlı olsun Allah bağışlasın bebişini bizimkiler 16 haftadan önce söylemiyor maalesef bende kız istiyorum ama içimdeki his yine erkektir diyo bakalım hayırlısı
korsenin markasını hatırlamıyorum ama bedeninden bir küçük bedeni alman gerekiyor. göğüs altı ile diz kapak arası boyu. sütyen askıları var kaymasın diye. ben xs kullanıyorum oldukça sıkı ama artık o da yetmiyo gibi birşey sıkılığına alıştım dün ilk kez takmadım. zor geldi çok gece taktım yine. bugün işe gelirken yine giymedim, zorlanıyorum çok ama giymemeyi denicem nereye kadar kullancam dedim kendi kendime. annem tam 10 yıl çıkaramamış benm gibi olcaksın gitgide diyo.
maşallah tebrik ederim. :)
10 mu yıl ??!korsenin markasını hatırlamıyorum ama bedeninden bir küçük bedeni alman gerekiyor. göğüs altı ile diz kapak arası boyu. sütyen askıları var kaymasın diye. ben xs kullanıyorum oldukça sıkı ama artık o da yetmiyo gibi birşey sıkılığına alıştım dün ilk kez takmadım. zor geldi çok gece taktım yine. bugün işe gelirken yine giymedim, zorlanıyorum çok ama giymemeyi denicem nereye kadar kullancam dedim kendi kendime. annem tam 10 yıl çıkaramamış benm gibi olcaksın gitgide diyo.
Dediğin gibi alışmışsın canım :)korsenin markasını hatırlamıyorum ama bedeninden bir küçük bedeni alman gerekiyor. göğüs altı ile diz kapak arası boyu. sütyen askıları var kaymasın diye. ben xs kullanıyorum oldukça sıkı ama artık o da yetmiyo gibi birşey sıkılığına alıştım dün ilk kez takmadım. zor geldi çok gece taktım yine. bugün işe gelirken yine giymedim, zorlanıyorum çok ama giymemeyi denicem nereye kadar kullancam dedim kendi kendime. annem tam 10 yıl çıkaramamış benm gibi olcaksın gitgide diyo.
Korseye ben de tahammül edemediğimden çıkardım. Çok kilo verdim ama yumuş yumuş hafif bir alt karın kaldı malesef :) Onu da ancak spor toparlar diyorum ama, ev, iş, çocuk derken ne ara gidebilirim bilmiyorum. Ufaklık büyüsün de biraz.. benim de zamanım gelir nasılsa :)Dediğin gibi alışmışsın canım :)
Sıkıya gelmeyen biri olarak kendimi hayal ettim de içinde ama kullansam iyi olacak çok sağol