2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bizçmde öyleydi 9 aydan itibaren binmedi yürüteçe biz koyduk o ağladı sonra baktık pıtır pıtır yürüyo

Ay bizim bi saatimiz yok ne zaman olursa :)

Kizlar suluk ne kullaniyorsunuz bebislerinize. Nuk cok onerdiler ama benim oglum sevmedi. Avent penguen kullanan varmi.
hala biberondan iciyo suyu kendi icmesine alistirmak istiyorum. Pipetliler cokmu erken olur?

9 200 gr canim kaburgalri neyin pek belirgin boyuna göre az. Boyu uzun demişti doktor . Valla yoğurtsuz yediremyorum. İnşalllaaahhh sıkıntı si yoktur

O yazın sıcağında nasıl dayandin korseye? Ben taktim, çıldırmak uzereydim, hemen çıkardım. Ee birde lohusa terlemesi ve sıcak basması...

Kizlar suluk ne kullaniyorsunuz bebislerinize. Nuk cok onerdiler ama benim oglum sevmedi. Avent penguen kullanan varmi.
hala biberondan iciyo suyu kendi icmesine alistirmak istiyorum. Pipetliler cokmu erken olur?
Benimki neavita marka bi suluk var eczanede ya ondan ya da bardaktan içiyor, psikolojisine göre :) özellikle diş kaşıma dönemi sulugu tercih ediyor...

9 200 gr canim kaburgalri neyin pek belirgin boyuna göre az. Boyu uzun demişti doktor . Valla yoğurtsuz yediremyorum. İnşalllaaahhh sıkıntı si yoktur
Maşallah canım bence iyi ama vardır doktorun bir bildiği. Biz 8.500 g boyda 74 cm. Ama yapısı öyle demek her bebek tombiş olmuyor işte. Tek zararı gaz ve şişkinlik olur canım. Uykusu nasıl bilmiyorum ama sık uyanıyorsa ondan olabilir. Eline vermeyi dene birşeyleri alışır belki o zaman. İnce bir elma dilimi, bebe bisküvisi yada havuç olabilir. Öyle öyle öğrenir belki öyle yemeyi sever belli olmaz

Kizlar dun aksam 9da uyudu oglum. 11de emmek icin kalkti. Sonra sabah 6ya kadar uyanmadan uyudu!! Saskinim, soktayim.. acaba artik duzene mi giriyor uykusu??
Bazen oluyor canım ben dün gece çocuğu aramıza almışım ama uyandıda mı aldım yoksa mama vermek için kurduğum alarmmı çaldı bilmiyorum ama mama vermedim ve saat 21.00 de içtiği mama ile 6.45 de hala uyuyordu. Uyurken verdim mama 8.30 da uyandı. Sanırım dediğin gibi alışıyorlar artık

Kizlar dun aksam 9da uyudu oglum. 11de emmek icin kalkti. Sonra sabah 6ya kadar uyanmadan uyudu!! Saskinim, soktayim.. acaba artik duzene mi giriyor uykusu??
Ayy maşallah diyelim de aramızdan biri bari uykusuz anne olmasın. Ben öyle bir şey hiç görmedim resmen 10 aydır uykuya hasretim...benim kız 2 saatte bir uyanıyor!

Evet canim ya sık uyaniyor tamam dikkat edeyim. Herşeyé yoğurt karıştıyormusm sayenizde fark ettim . Senin beben de kilosu çok değilmiş.

Evet canim ya sık uyaniyor tamam dikkat edeyim. Herşeyé yoğurt karıştıyormusm sayenizde fark ettim . Senin beben de kilosu çok değilmiş.
Değil canım ama sağlık problemi oluşturmuyorsa sorun yok dedi doktorumuz. Kilo alsın diye değil sağlıklı beslenin diye uğraşıyorum sende öyle yap. Büyükleri boşver benimkilerde söyleyip duruyor ama midesi o kadar alıyor çocuğun abartımca inan uyku bile uyumuyor rahatsız oluyor çocuk. Ben takmıyorum kimseyi

Çok Haklsın etkileniyorz milletten. Yoğurdu az verdim yedi de kuzum islayip verdim yicekleri hep yogurtla yumuastiodum

merhaba canim facebookta alerji ile yasam platformuna danisir misin senin gibi bu konuda ugras veriyorlar bebekler hep mutlu olsun allah sifasini versin

ben 3 bucukta evdeyim kuzum ara ogun yiyor geliyorum hemen sariliyor normalde kucak sevmez gelmedik daha oyle bir donem varsa ama beni ozluyormus dediklerine gore

Ayy maşallah diyelim de aramızdan biri bari uykusuz anne olmasın. Ben öyle bir şey hiç görmedim resmen 10 aydır uykuya hasretim...benim kız 2 saatte bir uyanıyor!
Biz de oyleydik, 2-3 saatte bir uyanir emer geri uyurdu. Dun o yuzden saskin ve mutluydum :) bu gece o kadar uzun olmasa da yine uyudu cok sukur.. insallah duzene giriyordur, gecici degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…