Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Hamileliğimi öğrendiğimden beri 2-3 farklı isim gördük rüyamızda ama bambaşka bir isim seçtik. Gördüğümüz isimlerden birini kulağına okutacağız ama ilk gördüğümüz ismimi koymak daha doğru olur bilemiyorum 🥺
Ben ilk defa gördüm rüyamda canım bilemiyorum ki. Hatta acaba bişeyin etkisinde mi kaldım diyorum. Bebeği bir kez daha görmüştüm sanki bu ikinci oldu ama ilk defa ismi vardı bunda. Her iki isim de zikredildi rüyada neyse ki. Sadece Ömer Asaf denmedi Arda da kullanıldı. Ama dediğim gibi ilmi bilgisine güvendiğim birilerine sormak niyetindeyim.

Kulagına okutabilirsiniz aslında Allah katında konmuş olur işte☺️ ya ben de bir sey duymuştum cocukların kimsenin bilmediği bir göbek adı gibi bir adı olsun olur da büyü müyü yapılırsa adına başka bir ismi daha oldugu için turmasın diye. Yani bilmiyorum sacma hurafe gibi de gelebilir de denemekten zarar cıkmaz diye düşünüyorum☺️ Ömer Asafı dillendirmediyseniz kulagına okuyup kimseye söylemeyin☺️
Canım aynısını ben de okumuştum. Ömer Asaf’ı rüyamda görmesem bile bir ikinci isim kulağına okutma niyetindeydim onu düşünüyorduk hatta ne olsa diye. Bir anda bu rüya işi çıktı ortaya bugün. Ben eşime biraz daha baskı yapayım bakalım bu konuda. Sizden başka kimseyle paylaşmadım. Herkes Arda bilsin biz önüne bir de Ömer koyalım kulağına ikisini de oku kimliğe Arda yazdıralım diyeceğim 🥹

kızlar geldim hastaneden . Kızımın damar yolunu falan da çıkarmışlar . 2 kere emzirdim bugün . İlk defa kucağıma aldım 😻 mükemmel bir şey tarif edemem asla . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . ❤️ tez vakitte evimize de getiririz inşallah 🙏. Doktor hala gün vermedi az kaldı diyip duruyor . Güzel emdi ama iki emiyor uyuyakalıyor 😂 o emdikten sonra sütüm daha çok gelmeye başladı . Her gün gidip emzirecekmişim 🥳 yarın 10 da gene kızımla randevum var ❤️❤️🙏🙏

Hayır aslında güzel isimler ama biz hiç o isimleri düşünmemiştik. Rüyamda kayınvalidem elisa olsun ismi diyordu ben de hayır doğa olacak diyordum 😄 aradan kısa bir zaman geçti bu sefer de eşim Gökçen ismini gördü. Şimdi de hangisini koymak lazım bilemiyorum 😄😄 birini 2. İsim olarak kulağına okuyacağız. Sizce doğru olan hangisini koymak olur kızlar bana bi akıl verin 🥺
Doga guzel anlami da guzel. Elisa ismi yurtdisinda yasarsa kolaylik saglar ona. Gokcen ise tam tersi

kızlar geldim hastaneden . Kızımın damar yolunu falan da çıkarmışlar . 2 kere emzirdim bugün . İlk defa kucağıma aldım 😻 mükemmel bir şey tarif edemem asla . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . ❤️ tez vakitte evimize de getiririz inşallah 🙏. Doktor hala gün vermedi az kaldı diyip duruyor . Güzel emdi ama iki emiyor uyuyakalıyor 😂 o emdikten sonra sütüm daha çok gelmeye başladı . Her gün gidip emzirecekmişim 🥳 yarın 10 da gene kızımla randevum var ❤️❤️🙏🙏
Ne güzel haberler maşallah 😍😍🧿🧿🧿 Eve gelmesi de yakındır 🙏🏻🤍 Daha eve gelsin, sen biraz daha rahatla, sürekli emsin sütler ne oluyor o zaman görürsün 🙏🏻🥰 bundan sonrası yokuş aşağı inşallah 🙏🏻❤️

36 haftalık tam 2.700 gram +/- işte başı döndü her an gelebilir açılma sabit nts de sancı yok ama kasılma gözle görülür hemşire doktor hepsi gördü ntsyi gören bebem gram tepki vermiyor lastiği açtığımız an toplanıyor şaka gibi 😂

benden baska nstye girmeyen kalmadi beni niye cagirmiyorlar anlamadim. dogururken mi bakacaklar acaba. iki hafta sonraki randevum belli o da nst degil, ondan sonra da dogururum herhalde
hala soruyorlar yok sezaryen mi vajinal mi ya once bir bak catima uygun mu soyle nstye sok ne bileyim bana soruyorlar ben ne diyeyim mudahale etmemenin de bokunu cikarmislar

Bence de bu hareket sayma olayı strese sokuyor dediğiniz gibi. Benim doktorum günde 10 hareket yeterli diyor, genel olarak hareket varsa hiç saymıyorum ben. Bazı günler daha sakin oluyor bu arada, benim bebo öğlen 3e kadar falan çok az hareket ediyor sonra başlıyor, dün hep dışardaydım hıçkırık dışında hareket hissetmedim. Gece yatağa girince hareketlendi. Doktorum 2-3 saat hareket yoksa tatlı yiyip sol tarafına yat, öyle de olmazsa yüksek sesle müzik aç demişti.
Çok teşekkürler. Benimki de durdu durdu yeni hareketlendi. Yine hareket olmazsa burda okuduklarımın hepsini yaparım ☺️☺️

Kedo anaları bir sorum olacak bebetolar doğmadan tüy kısaltması vs yaptırdınız mı kedolarınıza benim tüyleri çokkk dökülüyor bir çare bulmam gerek 🙄 tüylerini kısaltmak bir çözüm değilse kısaltmak istemiyorum tribe giriyor yavruşum çünkü
benim 3 miniğim var. tam da tüt dökme zamanları
hep götürdüğüm yer kapandı. eşime dedim sen bi bakar ol bu konuya, bir kereliğine yaptıralım doğum öncesi diye. çünkü bebeğin yanına gitmek istediklerinde durdurmak istemiyorum

Oyle tabi canım onu kabullendim artık da işte son günler olunca bir duygu seli yasanıyor☺ 🥹 kilosu 3200 boyu 51 gözüküyor o da ideal.
o diil de kızımın dogumgününden sonra bari dogsaydı öne gecti sıpa o takıldı aklıma simdi de 😅
Sağlıkla kucağına al inşallah 🤍 istedikleri zaman istedikleri şekilde geliyorlar hiç bişi yapamıyoruz :) kızın da iyi ki doğmuş . Sağlıklı yaşları olsun ailesiylee kardeşiylee 🤍

benim 3 miniğim var. tam da tüt dökme zamanları
hep götürdüğüm yer kapandı. eşime dedim sen bi bakar ol bu konuya, bir kereliğine yaptıralım doğum öncesi diye. çünkü bebeğin yanına gitmek istediklerinde durdurmak istemiyorum
Kuzum naçizane eğer kısaltacaksanız da çok beklemeden yaptırın, hem bebek hem tüy stresi peş peşe gelmesin araya biraz zaman girse daha iyi 🥹

Kızlar şimdi aile hekimliğindeki eğitimden çıktım. Yalancı sancı kasıkta ve düzensiz olurmuş, gerçek sancı belde ve düzenli olurmuş. Kasığı ağrıyanlara duyurulur. Şimdi de kendi doktoruma geldim. İlk nts'me gireceğim 🥰 heyecan dorukta
Benim de bazen kaşığıma ağrı giriyor ondan mı acaba 😄ayy çok heyecanlı bıze de haber bende yarın gıdıcem doktoruma 🥰

ben emzik vericem valla alirsa, ilkine de verdim buyuk rahatlik. ne emmesini engelledi ne agiz yapisini bozdu ne de birakmasi zor oldu, zamani gelince birakiliyor. simdiki emzikler kaucuk ortodontik agiz yapisina da uygun. ben 10 ay emzirdim emzik engel olmadi, ne engel oldu dersen emzirmeye, ek gidaya gecmesiyle birlikte yemeklerin tadina varmasi ve yavas yavas memeden uzaklasmasi. emzik kullandirmayan arkadaslarim memelerini emzik yerine kullandirdilar cocuklar beslenmiyordu memeden ama bos emiyordu emzik niyetine, bu da anneyi cok yoruyor ne gerek var
hayırlısı olsun canım her şey su gibi çok sağlıklı bir şekilde gerçekleşir umarım 🙏🏻☺️♥️

Kızlar bizde iki isim arasında gidip geliyoruz. Bulut mu yoksa Alp mi olsa diye kararsız kalıyoruz soyadı Gürkar olacak. Alp i istememin sebebi bizim için isviçrenin başka bir anlamı var. Alplerde dilek dilemiştik oğlumuz olsun diye, ama bulut ismi de yağmura bana uyuyor. Sizce hangisi olsun? İki isim istemiyoruz. Görüşlerinizi merak ediyorum yastık diktircem isme karar verirsem 😃
Bulut Gürakar mı? Alp Gürakar mı?

Kızlar bizde iki isim arasında gidip geliyoruz. Bulut mu yoksa Alp mi olsa diye kararsız kalıyoruz soyadı Gürkar olacak. Alp i istememin sebebi bizim için isviçrenin başka bir anlamı var. Alplerde dilek dilemiştik oğlumuz olsun diye, ama bulut ismi de yağmura bana uyuyor. Sizce hangisi olsun? İki isim istemiyoruz. Görüşlerinizi merak ediyorum yastık diktircem isme karar verirsem 😃
Alp Gürakar diyorum 🤭

Alp'in anısı olduğu için çok tatlı geldi bana 🥹

X