2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Canım emekledikten sonrada başka şeyler öğrenmek istiyorlar.benim oğlum emekliyor ama son 1 haftadır heryere tutunup kalkıyor duvara bile tutunup kalkmak istiyor.dengeyi kuramıyor haliyle hopp kafa arkaya düşüyor
Anlicanbende devamlı pesindeyim.kendilerine zarar vereceklerini bilmiyorlar daha.yeni öğrendikleri bir şeyi devamlı yapmak istiyorlar.uykusunda bile uyanıp yatağında dikiliyor uyku sersemi :) sonra tekrar yatıriyorum uykuya devam. Rüyasında mi görüyor nedir.

Walla çok yoruluyorum artık bende eşime dedim benden artık yemek falan bekleme ne bulursak onu yicez hep pesindeyim görüyor oda

aynen canm benimki uyurkende her sesi duyuyor cok tikirti yapamiyorum. Tutunup kalkma icin en iyisi oyun parki canim. Imkanin varsa al mutlaka at yumusak bir yatak dussede birsey olmuyor benimki onda pratik yapa yapa simdi koltuktan fln tutunup yuruyor dengede durmasini kolaylastiriyor bilgin olsun

Savcı hüseyin ayyayla canım eşiyle birlikte mahkemeyi kazandılar

Kızlar yavrum hasta burnu akio gözleri kızarik. Hastaneye goturmedm. Ateş ı fazla değil ara ara çıkıo .. aglayaark uyanio ememio bazen . Burnu su gibi akıo . Napabilirm fikri olan var mı. Zaten bugün park yataktan sarkmış düşmüş yere nasıl agladi kuzum

Bebeği emekleyen anneler, benim kızım geri geri gidiyor. Sizce ne zaman normal olarak emeklemeye başlar?

Aynı durumdayız canım bizde pert olduk

Bizimde bir haftadır öyle. Ben peditus.başladım rahatladı yavrum doktoruna danış istersen .burun akıntısı hapşırma bazen öksürük ve halsizlik vardı. Ark bebeğide ayniymis salgın galiba geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım bu ay hava güzel ama rüzgarlı. Ondan oluşturmak dışarıya çıkarmamak lazım. Ateş az bile olsa götür canım doktora yada ara bogazlara inip hasta etmesin iyicebebişi. Burun için bizim doktor rinfaund diyedir sprey vermişti canım. En fazla 5 gün kullan sonra at demişti tekrar kullanılmıyor. Bi araştırdım istersen. Bizimki o zaman 4 aylıkfalandı

Geçmiş olsun canım. Bu ay tam hastalık ayıdır zaten kalabalık ve kapalı yerlerden uzak durmak lazım. Havada rüzgarlı açık havada tehlikeli bu ay ev hapsi yapacak birşey yok

Geçmiş olsun canım. Bu ay tam hastalık ayıdır zaten kalabalık ve kapalı yerlerden uzak durmak lazım. Havada rüzgarlı açık havada tehlikeli bu ay ev hapsi yapacak birşey yok

Teşekkür ederim canım rhinfant spreyi benim doktorum da verdi max 5 gün kullanmak şartı ile . Diğer günler de sinomarin deniz suyu kullanıyorum sprey şeklinde çok kullanışlı oda.

Soran anneler benim kizim 2 aydır aktif emekliyor her şeye tutunup kalkıyor yürüme arkadaşı ile yürüyor ama yorgunluk hakkaten oyuncaklarda sıkılıyor odanın dışına gidiyor korkup ilerlemeyi geri dönüyor dün babasının mutfağa kadar gidip geldiler :) birisi olunca gidiyor yani . hala tedirgin im yeni yeni bırakmaya başladım hep bir alan yaratiyordum simdi oyun çiti aldık onlara tutunup kalkıyor sıkılıp del del del diyor :) üst dişler bambaşka yaptı çocuğu zaten ya birde hep sehpaları gidiyor kucak zaten durmaz hiç istemez.

Maşallah canım bebeğine. Aynı durumdayız ama benimki firar ediyor baktı gelen yok hızlı hızlı kaçıyor resmen. Ben oyun alanını kaldırdım duvar köşelerine kırlent koydum. Chico nun yürüme yardımcısını herkes beğeniyor sanırım bebek tutunca devrilmiyormuş.ama gidip yerinde bakmadan almaya cesaret edemedim. Hangi modeli sendeki

Sizin minnoşlar yürüyerek işe başlayacak anlaşılan kızlar. Birde o zaman görün siz düşmesin diye peşinden ayrılmayacağız:)
Canm valla iki gün süründü benm kızm şimdi emekliyo artık tutunup kalkıyoda kanepelerden sonuna kadar gidiyo sonra pat düşüyo babası bugün alnına noldu dedi ben hiç farketmedim bile kim bilir nereye çarptı az kaldı yürüyecek ama çok dikkart etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…