2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizzlar kivi veriyormusunuz bebeklerinize ?

Meyve olarak ne vericegimi sasirdim
elma ayva muz mandalina veriom ama baska ne verebilirim ki??
yok canim benim doktor kivi çilek iCin 1 yasindan once verme demisti. Benimki meyve yemiyor hazir pure yiyor nedense herseyi denedim. Bugun armut suyu karistirdim kasik mamasina onda bile ayirdi yemedi bir kasik aldiktan sonra. Cok ilginc geliyor ama nasil ayiriyorsa ayiriyor yaramaz

Off canım Allah korumuş, al al odasına

BLW yapan Kızlaaaaar, ben de niyetliyim. Nasıl başlayayım, hangi besin ne kadar kesilecek ne kadar haşlanacak falan, bir el atın bana :)

BLW yapan Kızlaaaaar, ben de niyetliyim. Nasıl başlayayım, hangi besin ne kadar kesilecek ne kadar haşlanacak falan, bir el atın bana :)
Hoşgeldin canım :) blw terk bir anne olarak ben sana özetleyeyim kıvam konusunda biz ne dersek diyelim zamanla kendin kesfedeceksin. Çünkü ocağın alevinden tencereye, sebze çeşidinden kalınlığa kadar pek çok faktör etki ediyor.
Havuç veya balkabagi ile başlayabilirsin renkli oluşu ilgisini ceker. Patates olmasın mesela.
1.5 cm kalınlıkta 5-6 cm uzunlukta doğarsan güzel tutar. Yumurtayı da omlet yapıp şerit şerit kes. Veya rulo yapıp ver. Elmayı armutu ortasını oyup çıkarıp halka halka doğrayıp firinda yumusatabilirsin. Muzu direkt yer. Elinden kayarsa kabuğuyla ver.
Mücver yapıp verebilirsin sebzeleri. Nasıl olsa tadimlari yapmıştır artık karistirilabilir.
Aklıma gelenler bunlar. Bu arada blw terk dedim ama hala azimle devam ediyoruz bir öyle bir böyle olsak da :) başarılar dilerim.

Bakicimiz genelde kendi besliyor oglumu ama ben besledigim zaman muhakkak onun da kendi yemesini destekliyorum :) bu haftasonu krep gibi birsey yapmak niyetindeyim ilk kez. Peynir, yumurta sarisi biraz tam bugday unu. Karistirip tavada yapacagim. Bakalim yiyecek mi :)

Bir de bizimki fincandan birsey icmeye bayiliyor :) buyuk adam gibi bir kupa rezene cayi iciyor sasiriyorum.

Bugun odasindaki ilk gecesi.. oglum fosur fosur uyuyor bense gozumu kameradan alamiyorum

Havucu boydan ikiye ayırsam yeterli olur mu, yumuşak ama tutulacak kadar diri olmalı di mi. Bi de löp diye koparmıyorlar mı merak ediyorum

Ay ewt o fincan olayına çok gülüyorum, bi de dişler çıt çıt çarpmıyor mu ne komik cüceler bunlar

Havucu boydan ikiye ayırsam yeterli olur mu, yumuşak ama tutulacak kadar diri olmalı di mi. Bi de löp diye koparmıyorlar mı merak ediyorum
Havuç çok çok uzun değilse ikiye bölmek yeterli oluyor evet. Sen biraz diri tutsan bile o ilk eline aldığında deneme amaçlı sıkacak parçalayacak ama zamanla daha narin şekilde ağzına götürecek. Löp diye kopardığı oluyor evet ama yumuşak olduğu için ağzında ezebilir fazla gelirse de çıkarır merak etme. Ben şimdiye kadar hiç müdahale etmedim. Sadece bi kere kayısıyi komple ağzına sokmuştu emiyodu onu aldım elimle. Çünkü o parçalanmiyor tehlikeli.

Bizi taklit etmek istiyorlar canım. Benimki de suyu hep bardakla içiyor başka türlü içmez. Oksuruyor tıkanıyor ama yine de ille bardaktan içecek sıpa.
Rezenenin uykuya bi faydasını gördün mü? Ben bi ara verdim güzel uyudu ama iki günden sonra yine bozdu. Şimdi papatya deneyeceğim.

Canım açıkçası rezenenin direkt etkisi gözlemleyemedim çünkü kahvaltıdan sonra 1 saate yakın keyif uykusu olur oğlumun sabahları. Önceden 9 gibi emdikten sonra en geç 10a kadar uyumuş olurdu. Yine aynı şekilde devam ediyor, o yüzden net bir şey söyleyemeyeceğim.

Ama gaz çıkarmasına gerçekten faydası var. Kahvaltıdan sonra oyun halısında ya da zıpzıpta oynarken pancar motoru gibi gidiyor çocuğum :))

Maşallah küçük pancar motoruna

neff1316 canim mrb seni mayis annelerinden hatirliyorum,aklıma geldin biran akıllı oglusun ali kaanin ve minik defnen vardı.merak ettim denfne nasil iyimi sagligi.çok dua ediyordum mayis annelerine yazdiklarina.insallah minik defne hala gucunden birsey kaybetmemis tatli saglikli bir kiz olmustur

İyi geceler kızlar saat biz biraz yoguniz bu aralar bulunduğum yerde pek çevrem yok babizda sınavlardan dolayı akşam gelir 1 saat kadar yemek yer derse gider o yüzden kızımla yalnız ilgileniyorum annem var iki haftadır biraz rahatlattı beni Allah razı olsun yoksa uyku düzeninin değişti sürekli gezmek yürümek istiyor sabah 8.00 9.00 gibi kalkıyor 11-12 arası yarım saat uyuyor 2 gibi yarım saat 6-7 arası yarım saat sonrası 23'e kadar kıpır kıpır gece iki üç kere uyanıyor emip uyuyor diş hala yok emekleme dönme bı haber oturt yürüt

Benim bebem de aynı senin ki gibj ama. Çılgın gibi döner vurur ısırır tekmeler sinirlenir ağlar. Hep miz miz. Ve çok yorucu yıpratıcı. Canı sagolsun tabi

Benim bebem de aynı senin ki gibj ama. Çılgın gibi döner vurur ısırır tekmeler sinirlenir ağlar. Hep miz miz. Ve çok yorucu yıpratıcı. Canı sagolsun tabi
Çok şükür ısırma yok bizde vurmada pek olmaz yatır tekmeler durur ama bı gülüşü bı bakışı ne yorgunluk bırakıyor nede başka bişey sağlıkları yerinde olsun

Çok şükür ısırma yok bizde vurmada pek olmaz yatır tekmeler durur ama bı gülüşü bı bakışı ne yorgunluk bırakıyor nede başka bişey sağlıkları yerinde olsun
Benim ki neden öyle acaba. Evde k.p k validé var. Onlara birakiom günlük saat ondan mı ki yaaa. Altını degismeme izin vermez kaçar. . Bişi elinden al.basar cigligi . BÖyle değildi neyapmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…