2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar bebeklerinizin gunduz uyanik kalma sureleri ne kadar?? Ornegin 13:00 uyandi di
ger uykuya kacta daliyor?
3 4 gibi tekrar 1 saat falan uyuyor canim gundüz ortalama 3 defa uyutuyorum. Sabah 11de 3te ve 6da. 6da cok yorulursa uyuyor uyumazsa 7 8 gibi uyuyor 9 10 gibi uyanıp gece 1 e kadar oturuyor. O yuzden aksam 6 gibi 1 saat yarim saat uyutuyorum zaten hemen uyaniyor gecede 10la 11 arasinda yatiriyorum.

Canım bende senin gibi sac dokulmemden yorgunluktan sikayetciydim d vitamini eksikligi falan cikti bir doktora gitsen iyi olur

Canım bende senin gibi sac dokulmemden yorgunluktan sikayetciydim d vitamini eksikligi falan cikti bir doktora gitsen iyi olur

Gittim. Gitmez olur muyum. Hiçbir sorun yok. Kanda bakılabilecek ne varsa bakıldı.
Ama yok yani. Şikayetlerim geçmiyor geçmiyor...

Kizlar bebeklerinizin gunduz uyanik kalma sureleri ne kadar?? Ornegin 13:00 uyandi di
Benim kızım gündüzleri yarımşar saat 2 defa uyuyor. Gece de 10-11bazen 1-2 gibi uyur, gece sık uyanır ve 9-10'a kadar uyur ama çoğu zaman benim yanımda. Uykuyu sevmiyor ben kabullendim artık...

3-3.5 saat canım. Fakat gece uykusundan önce daha fazla, 3.5 - 4 saat uyanık kalabiliyor. Benimki artık günde 2 uyku yapıyor. 11 -12 arası ve 3.5 -4.5 arası uyuyor, akşam 8 buçukta gece uykusu. Fakat gündüz uykularından erken uyanmışsa o zaman 6 gibi 3. Uykuyu da uyuyor.

Kızlar kilo konusu çoğumuzun ortak derdi saç dökülmeside aynı şekilde. Doğumdan sonra dökülmeler normalmiş. Bebeklerini emziren anneler beslenme çok önemli çünkü depoları boşaltıyorlar. Dişlerdeki sallanmalar ve tırnak zayıflaması bu yüzden. Ben artık diyete başlıyorum çünkü sütüm tamamen kesildi iki üç gündür mama ve ek gıdaya kaldık sadece.
Uyku düzenine gelince saati çok nadir şaşar gün içinde 2 kere toplamda üç saat uyuyor yoruluyor çünkü çok. Gece on gibi en geç uyur ama en az iki kere uyanır. Acıkıyor çünkü. Gece beslenmesini kesmeye daha var bence o yüzden sorun değil uyanması doyuruyorum bazen pışpışlayıp bazende sallayarak uyutuyorum devam ediyor

Hipotiroidi hastasıyım zaten canım. Onun etkisi çok tabii

Kızlar benim Kilo ile pek bir sıkıntım yok 45 le hamile kalıp 65 ile doğum yaptım şuan 54 kiloyum fazlalık gibi görünmüyor fakat vücut 45-48lere alışık olduğu için doğum sonrası belimden aşağısı bacaklarım felan sürekli bir ağrı var adet öncesi ağrıları gibi saç dökülmesi baş dönmeside cabasi tahlillerim yapıldı tiroid iltihabı d vitamini eksikliği b12 eksikliği kansızlık hepsi var

Kilo konusunda sanılmasın canım sevindim ama vitamin eksiklikleri umarım biran önce düzelir vücutta sıkıntı yapar geçmiş olsun

Zor süreçler yaşadık. Yeni bir hayat düzenine geçmeye çalışıyoruz; çalışıyoruz çünkü bebeklerimiz büyüdükçe düzen tekrar değişiyor . Hele bir de ilk çocuk ise bu süreç daha da zor olabilir, alışmak için. Tüm bunlarla başka sorunlar da varsa tabii ki kendini yorgun hissetmen ve vücudunun bu tepkileri vermesi çok normal. Cnm istersen yardım al. Uzman ile gorusmek sana iyi geçecektir. Benimki sadece öneri :)

Sütünün kesilmesine üzüldüm ama sen sanki bu durumu bekliyordun yani ongormussun gibi geldi halı ile duygusal olarak yipratmaz inşallah. İlk 6 ay önemli, bundan sonra bebekler yiyor vs.olur gider. Ama gene de pes etme derim, geri gelme ihtimali yüksek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…