- 2 Ekim 2015
- 425
- 680
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.241
Zor süreçler yaşadık. Yeni bir hayat düzenine geçmeye çalışıyoruz; çalışıyoruz çünkü bebeklerimiz büyüdükçe düzen tekrar değişiyor . Hele bir de ilk çocuk ise bu süreç daha da zor olabilir, alışmak için. Tüm bunlarla başka sorunlar da varsa tabii ki kendini yorgun hissetmen ve vücudunun bu tepkileri vermesi çok normal. Cnm istersen yardım al. Uzman ile gorusmek sana iyi geçecektir. Benimki sadece öneri :)
Ne zaman adet olacağız hakkaten merak ediyorum
Aynen canım oğluşum sağolsun 2. Aydan beri etmiyordu sağarak verdim hep gitgide azaldı ve tükendi. Yani zaten emmediği için hiç eksikliğini hissetmiyor yaramaz :)Sütünün kesilmesine üzüldüm ama sen sanki bu durumu bekliyordun yani ongormussun gibi geldi halı ile duygusal olarak yipratmaz inşallah. İlk 6 ay önemli, bundan sonra bebekler yiyor vs.olur gider. Ama gene de pes etme derim, geri gelme ihtimali yüksek...
Doğumdan önce bel ağrın olur mu idi özel günlerdeDört kere oldum ben
Hiç çekilmiyor bel ağrısı
Doğumdan önce bel ağrın olur mu idi özel günlerde
Bende de tam tersi oldu biliyor musun, inanılmaz ağrılı geçerdi. Olmaya başladığımdan beri hiç bir ağrı sızım yok.Olurdu ama sanki bu kadar çok olmazdı
Bende de tam tersi oldu biliyor musun, inanılmaz ağrılı geçerdi. Olmaya başladığımdan beri hiç bir ağrı sızım yok.
Aynen canim normal dogum yaptimoh ne güzel cnm normal doğum yaptıysan ondandır
bende eski pompaya dönünce sağım azaldı yeni içi bi ton para verdim tamir ettidim ama eskisi kadar sağmıyorum canım uğraşsam artar gibi de.. belki biter.. neden böyle olduysa :S sn kaç kere sağıyosnAynen canım oğluşum sağolsun 2. Aydan beri etmiyordu sağarak verdim hep gitgide azaldı ve tükendi. Yani zaten emmediği için hiç eksikliğini hissetmiyor yaramaz :)
Ilk baslarda her beslrnmede sagiyordum canim tek gogus emdi zaten biri cabuk gitti o yuzden teke dusunce yetmedi sut mama destekli gitmeye basladik. iki ay oncesine kadar gunde 500 ml kadardi sonra 300 sonrada 100 e dustu simdide 20 ml zor cikiyor malesef . Tabiki pompa olmasa emmedigi icin anne autunden mahrum kalacakti ama pompada bebegin yerini tutmuyor iste yada zaten bitecekti pompa bahane. Umarim artirabilirsin sutunu beslenmeye dikkat et her ml cok degerli cok onemli. Misal azda olsa anne sutu alirken kabizlik yoktu en fazla bir gun yapmazdi bir haftadir iki yada uc gunde yapiyor. Zeytinyagi hic eksik olmuyor beslenmemizde ama dedigim gibi anne sutu sindirimi kolaylastirdigi icin eksikligi hemen fark ettibende eski pompaya dönünce sağım azaldı yeni içi bi ton para verdim tamir ettidim ama eskisi kadar sağmıyorum canım uğraşsam artar gibi de.. belki biter.. neden böyle olduysa :S sn kaç kere sağıyosn
Canım evde yaptığımız tuzsuz peynirler çok nazik hemen bozulmaya meyilli. Ben 8-9 parçaya ayırıp, dondurucuya serdiğim buzdolabı poşetinin üzerine dizdim. Her akşam yatmadan bir parça peyniri dolabın alt bölümüne alıyorum. Peynir altı suyu için kullan bence ama yıkama at, protein sonuçta, çok hızlı birşeyler üreyebilir. Onu da minik karton bardaklarda yarım yarım donduruyorlarmış, her çorbaya yarım bardak gibiKızlar süt saklama poşetleri var ya, onlar tek kullanımlık mi? Kızım o sekilde süt içmedi ama yaptığım peyniri ve peynir altı suyunu 3 gün yiyeceği kadar parcalara ayırıp o poşetlerde muhafaza ediyorum. Sonrasında da yıkayıp kullanmak istiyorum.
Canim ilk aylar sancı olmuyor da maalesef sonra yine başlıyor sancılar. Benim de seni n gibi olmuştu. Sancum yok artik diye seviniyordun.Çevremde de bildikleri m var öyle.Aynen canim normal dogum yaptim
Biz bizz:)Pazartesi bebeğim 8 aylık oluyor inşaAllah ve henüz hiç diş çıkarmadı hiç öyle kabarma fln da yok
Bizim gibi olan var mı?
İlk dişini tam 12. Ay çıkaran ahpabımız var canım, takılma buna hiçPazartesi bebeğim 8 aylık oluyor inşaAllah ve henüz hiç diş çıkarmadı hiç öyle kabarma fln da yok
Bizim gibi olan var mı?
Evde Nasıl yapıyorsun uz?anne sütü ile mi?Canım evde yaptığımız tuzsuz peynirler çok nazik hemen bozulmaya meyilli. Ben 8-9 parçaya ayırıp, dondurucuya serdiğim buzdolabı poşetinin üzerine dizdim. Her akşam yatmadan bir parça peyniri dolabın alt bölümüne alıyorum. Peynir altı suyu için kullan bence ama yıkama at, protein sonuçta, çok hızlı birşeyler üreyebilir. Onu da minik karton bardaklarda yarım yarım donduruyorlarmış, her çorbaya yarım bardak gibi
Ya evet. Komşu musun bebeği de aynen öyle bir yaşını geçti yeni çıktı dışı. Ama herşey i yiyor hatta baya kiloluİlk dişini tam 12. Ay çıkaran ahpabımız var canım, takılma buna hiç
Deme ya :)) zaten tam duzene de girmedim demek bunye normale donunce agrilar da gelecek.Canim ilk aylar sancı olmuyor da maalesef sonra yine başlıyor sancılar. Benim de seni n gibi olmuştu. Sancum yok artik diye seviniyordun.Çevremde de bildikleri m var öyle.