evet bizde de alerji var. tepki bağırsakta. aylarca günde 5 kere kaka yaptı kustu hep normal dediler. sonra kakada kan görmeye başladık araştırma hastanesine gittik gastroya sevk ettiler. istanbuldayız gastroentrolojiye gidiyoruz. 3 aydır süt ve süt ürünleri,domates,susam, et,yumurta,domates diyeti yapıyorum. çok şükür bir aydır kan yok kakada.mukus bazen oluyor ama dr çok olmadıkça önemsemeyin dedi. kandan alerji testi de yapıldı negatif çıktı ama dr cocukta alerji olmadığı anlamına gelmez dedi. ayrıca mevsim dışı sebze meyve de tüketmiyorum. bir aydır ek gıdaya başladık. kendi yediklerimi liste yaptım dr o listeden yiyecekleri işaretledi onları 3 gün kuralıyla deniyoruz. bir de kuzu etini dene dokunmazsa ye dedi. onu yiyorum. haftaya kontrole gideceğiz sanırım yumurta ye diyecek bana. yavaş ama emin gidiyor doktorumuz memnunum durumdan.mesela ilk gittiğimizde 1 aydır diyet yapıyordum bir ay daha devam et öyle gel dedi gerçekten de bir ay daha devam edince kakalar da düzelmeye başladı. offf ne çok yazmışım :)) daha da yazacaktım ama gevezeliğe girmesin