2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Zor süreçler yaşadık. Yeni bir hayat düzenine geçmeye çalışıyoruz; çalışıyoruz çünkü bebeklerimiz büyüdükçe düzen tekrar değişiyor . Hele bir de ilk çocuk ise bu süreç daha da zor olabilir, alışmak için. Tüm bunlarla başka sorunlar da varsa tabii ki kendini yorgun hissetmen ve vücudunun bu tepkileri vermesi çok normal. Cnm istersen yardım al. Uzman ile gorusmek sana iyi geçecektir. Benimki sadece öneri :)

Teşekkür ederim. Uzman yardımı almam gerektiği kesin ama ısrarla 1 yaşına girmesini bekliyorum emzirdiğim için.
İlaçsız zor geçer gibi görünüyor.
Fakat bu kafayla da yaşına kadar zor beklerim gibi görünüyor...

Sütünün kesilmesine üzüldüm ama sen sanki bu durumu bekliyordun yani ongormussun gibi geldi halı ile duygusal olarak yipratmaz inşallah. İlk 6 ay önemli, bundan sonra bebekler yiyor vs.olur gider. Ama gene de pes etme derim, geri gelme ihtimali yüksek...
Aynen canım oğluşum sağolsun 2. Aydan beri etmiyordu sağarak verdim hep gitgide azaldı ve tükendi. Yani zaten emmediği için hiç eksikliğini hissetmiyor yaramaz :)

Benim kız da emmek istemiyor gündüz ek gıda veriyorum çok az besleniyor kabul etmiyor mide ne yapacaksam bilmiyorum ben, 7,5 aylık sabah 8.00 de 60 cc mama 10.30 dan sonra 60 cc mama Elmalı şeklinde zor zat yatırıp kaşıkla veriyoruz ağzına biberon tutmuyor, saat 14.00 e yarım çay bardağı çorba saat 17.00 de çok az pirinç, bu saat aralığında bir şey versem kusuyor 60 yerine 65 cc mama versem kusuyor midesi niye almıyor ki anlamadım

Aynen canım oğluşum sağolsun 2. Aydan beri etmiyordu sağarak verdim hep gitgide azaldı ve tükendi. Yani zaten emmediği için hiç eksikliğini hissetmiyor yaramaz :)
bende eski pompaya dönünce sağım azaldı yeni içi bi ton para verdim tamir ettidim ama eskisi kadar sağmıyorum canım uğraşsam artar gibi de.. belki biter.. neden böyle olduysa :S sn kaç kere sağıyosn

bende eski pompaya dönünce sağım azaldı yeni içi bi ton para verdim tamir ettidim ama eskisi kadar sağmıyorum canım uğraşsam artar gibi de.. belki biter.. neden böyle olduysa :S sn kaç kere sağıyosn
Ilk baslarda her beslrnmede sagiyordum canim tek gogus emdi zaten biri cabuk gitti o yuzden teke dusunce yetmedi sut mama destekli gitmeye basladik. iki ay oncesine kadar gunde 500 ml kadardi sonra 300 sonrada 100 e dustu simdide 20 ml zor cikiyor malesef . Tabiki pompa olmasa emmedigi icin anne autunden mahrum kalacakti ama pompada bebegin yerini tutmuyor iste yada zaten bitecekti pompa bahane. Umarim artirabilirsin sutunu beslenmeye dikkat et her ml cok degerli cok onemli. Misal azda olsa anne sutu alirken kabizlik yoktu en fazla bir gun yapmazdi bir haftadir iki yada uc gunde yapiyor. Zeytinyagi hic eksik olmuyor beslenmemizde ama dedigim gibi anne sutu sindirimi kolaylastirdigi icin eksikligi hemen fark etti

Kızlar süt saklama poşetleri var ya, onlar tek kullanımlık mi? Kızım o sekilde süt içmedi ama yaptığım peyniri ve peynir altı suyunu 3 gün yiyeceği kadar parcalara ayırıp o poşetlerde muhafaza ediyorum. Sonrasında da yıkayıp kullanmak istiyorum.

Kızlar süt saklama poşetleri var ya, onlar tek kullanımlık mi? Kızım o sekilde süt içmedi ama yaptığım peyniri ve peynir altı suyunu 3 gün yiyeceği kadar parcalara ayırıp o poşetlerde muhafaza ediyorum. Sonrasında da yıkayıp kullanmak istiyorum.
Canım evde yaptığımız tuzsuz peynirler çok nazik hemen bozulmaya meyilli. Ben 8-9 parçaya ayırıp, dondurucuya serdiğim buzdolabı poşetinin üzerine dizdim. Her akşam yatmadan bir parça peyniri dolabın alt bölümüne alıyorum. Peynir altı suyu için kullan bence ama yıkama at, protein sonuçta, çok hızlı birşeyler üreyebilir. Onu da minik karton bardaklarda yarım yarım donduruyorlarmış, her çorbaya yarım bardak gibi

Pazartesi bebeğim 8 aylık oluyor inşaAllah ve henüz hiç diş çıkarmadı hiç öyle kabarma fln da yok

Bizim gibi olan var mı?
Biz bizz:)
Benim kizimla Seninki nin arasında bir hafta var. Seninki bir hafta büyük:)) henüz dış yok ama bütün belirtileri var.
Büyük kizimi n 6.ayda iki dışı aynı gün çıkmıştı .

Canım evde yaptığımız tuzsuz peynirler çok nazik hemen bozulmaya meyilli. Ben 8-9 parçaya ayırıp, dondurucuya serdiğim buzdolabı poşetinin üzerine dizdim. Her akşam yatmadan bir parça peyniri dolabın alt bölümüne alıyorum. Peynir altı suyu için kullan bence ama yıkama at, protein sonuçta, çok hızlı birşeyler üreyebilir. Onu da minik karton bardaklarda yarım yarım donduruyorlarmış, her çorbaya yarım bardak gibi
Evde Nasıl yapıyorsun uz?anne sütü ile mi?

X