- 18 Temmuz 2016
- 992
- 805
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.081
Haklısın canım bazen gerçekten tuvalete bile gidemiyorum bütün gün beraberiz ama yapışık dolaşıyoruz resmen uyanıkken. Hadi ayrı olsak gün içinde özlüyor diyeceğim. Yürüteçten düşende çok oluyormuş canım bilgin olsun ben yemek yaparken mama sandalyesine koyuyorum o oyuncaklarını atıyor ben topluyorum sonra tekrar atıyor öyle geçinip gidiyoruz ilk arabamı da 9. Aydan sonra öneriyorlar henüz almadım ama daha sağlam birşey araştırmak lazım dediğin gibiyse.ilk adım arabaları da çok tehlikeli. adı ilk adım ama hiç alakası yok :) arabadan tutununca kayıyo çocuğun elinden. onu ancak çok iyi yürümeyi öğrenince teslim edebilirsin bebeğe. şimdilik üstüne oturup direksiyonu tutuyoruz okdr. ama arkasını açıp yürütmeye çalışınca araba öne gidiyo çok hızlı :) tavsiye etmiyorum. Yürüteç de çok zararlı ben de almadım. ama inanki kurtuluş olabiliyor(yemek yaparken 15 20 dakik oyalamak için komşu böyle dedi.) 8.ayda alıcam ben de kayınvalidem yemek yaparken kullanır veya tuvalete vs. giderken içine koyuverir. 5 dakika. 40tlye bulmuştum biyerde. kalırsa alcam kalmazsa da pahalı bişey almam zaten. bizi mama sandalyesi 1 saat oyalıyor şimdilik bakalım :)