2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizimda idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik baslicaz şurup kullanamaz ise iğne yazilicak ve malesefki yapışıklığı giderilmesi gerekiyormuş

Kizimda idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik baslicaz şurup kullanamaz ise iğne yazilicak ve malesefki yapışıklığı giderilmesi gerekiyormuş
Geçmiş olsun cnm. Minicik yavrucuk halsiz de bırakır enfeksiyon. Cnm bol su içmeli. Evet ilaçsız geçmez malesef. Allah yardımcın olsun. Yapışıklık nasıl gideriliyormus?

Geçmiş olsun cnm. Minicik yavrucuk halsiz de bırakır enfeksiyon. Cnm bol su içmeli. Evet ilaçsız geçmez malesef. Allah yardımcın olsun. Yapışıklık nasıl gideriliyormus?
Teşekkür ederim canım umarım bian önce geçer küçük bir operasyonla giderilecek çocuk cerrahisine gideceğiz ne önerecek ne yapacağız şuan bir fikrim yok ama Dr kolay korkacahin bir durum değil 15_20 saniyelik bir işlem dedi

Teşekkür ederim canım umarım bian önce geçer küçük bir operasyonla giderilecek çocuk cerrahisine gideceğiz ne önerecek ne yapacağız şuan bir fikrim yok ama Dr kolay korkacahin bir durum değil 15_20 saniyelik bir işlem dedi
Himm o zaman bir an önce yaptırmak gerek, enfeksiyon önemli. Allah korusun yukarıya çıkarsa çok zor olur. Yani ne kadar ilaç kullansan da sorunun kaynağı devam ettiği için enfeksiyon kurumaz. Cook geçmiş olsun tekrar.

OMRUMMMM OMRUMMMM Çok geçmiş olsun cnm
Benim bebeğimde çok huzursuz 4 aydır dr hiç girmiyoruz kış geldi eşin hastaneye gitme taraftarı değil sağlık ocağında 7.600 idi kilosu sizin bebişlermaşaAllah çok tombiştir
Benim bebeğim sabah 06.00-13.00 kadar 90 cc içiyor mamayı kaşıkla zorla veriyoruz zaten kusuyor tadını beğenmiyor elma ile mama vermeye çalışıyoruz aynı şekilde sevmediği için zorla verince kusuyor beni de az emiyor pek iştahlı bebe değil

Uyku duzeni diye birsey kalmadi. 8 aydir kendi odasinda yatağinda uyuyan çocuk gitti memeye yapisan ve koynumda uyumak isteyen cocuk geldi. Iyi hos guzel hosuma gidiyo ama evde duzen falan alt ust oldu. Adama salona yatak aciyom orda yatiyor garibim. Cocugum sallanarak uyuyo kendi yatagina koyuyom tam yatiom baslio mirildanmaya .hadi diyom hemen gitmiyim dalar belki diyorum.bu sefer aglamaya basliyoki ne aglamak sonra uykusu aciliyor.odasina degilde yanima koyunca mirildaniyor hemen elini tutup pis pis yapiom o zaman dalio tekrar ama kendi basina yapamiyor ne olcak boyle bilemiyorum.yatak odamda da besigi koyacak yer yok zaten bir yatak bide dolap var okadar kucuk yatak odasi .

Uyku duzeni diye birsey kalmadi. 8 aydir kendi odasinda yatağinda uyuyan çocuk gitti memeye yapisan ve koynumda uyumak isteyen cocuk geldi. Iyi hos guzel hosuma gidiyo ama evde duzen falan alt ust oldu. Adama salona yatak aciyom orda yatiyor garibim. Cocugum sallanarak uyuyo kendi yatagina koyuyom tam yatiom baslio mirildanmaya .hadi diyom hemen gitmiyim dalar belki diyorum.bu sefer aglamaya basliyoki ne aglamak sonra uykusu aciliyor.odasina degilde yanima koyunca mirildaniyor hemen elini tutup pis pis yapiom o zaman dalio tekrar ama kendi basina yapamiyor ne olcak boyle bilemiyorum.yatak odamda da besigi koyacak yer yok zaten bir yatak bide dolap var okadar kucuk yatak odasi .

Bizim de 8. ayı doldurduğumuz bugünlerde uyku düzenimiz tamamen bozuldu, gündüz az uyuyor gece çok uykusu olduğu halde dalamıyor, sabah çok saçma saatlerde uyanıyor, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :KK43:

Birgün bende görecekmiyim kendi yediğini
MaşaAllah bebeğine

beni
kendi kendine büyük çocuk gibi yemeleri için çok erken cnm. çok düşünme onu. 7-8 ay arasında bebeklerimiz. önüne küçük parçalar lokmalar koyabilirsin. kendi kendine yemeye alışması adına ama dediğim gibi daha çok küçükler, çok fazla şey beklememek lazım onlardan. ben çocuk gelişimi kitabı okuyorum. orada da yazıyor. uygulanabilecek bir yöntem, fakat çok fazla riskleri de mevcut. tek başına yemek yemesi konusu. Almanyadaki kuzenim blw uygulayanlardan 5. aydan beri. bebeği 9.ayında. dün konuştuk bebeğin bağırsağında tamı tamına 3 tane düğüm oluşmuş. kendi kendine brokoliyi ısırıyo. ekmek ısırıyıo. bardaktan su çorba, çay ayran vs. içiyo. ama gel gelelim sonuç ortada. derhal bırakıyorsun bu metodu demiş doktor. çok üzgündü sesi. ben de arada önüne küçük nokta kadar ekmek içi bırakıyorum, eliyle vuruyo onlara itiyo. arada ağzına sokup çıkarıyo ağzından bakıp tekrar ağzına sokuyo.

Kızlar merhaba öncelikle sağlıkla büyütün bebislerinizi inşallah.. Ben haziran 2017 annelerinden geliyorum. Ve siz tecrübeli haziran annelerine birşeyler sormak istiyorum.
Ilk 3 ay giyimi olarak neler kullanışlı. Uzun kollu mu giydiydiniz kısa kollu mu uyurken ne giydiydiniz. Özellikle uzun kollu patikli tulumlar ilk 3 ay için kullanışlı mi yoksa fazla mi gelir. Bilgi verirseniz sevinirim.

Kızlar merhaba öncelikle sağlıkla büyütün bebislerinizi inşallah.. Ben haziran 2017 annelerinden geliyorum. Ve siz tecrübeli haziran annelerine birşeyler sormak istiyorum.
Ilk 3 ay giyimi olarak neler kullanışlı. Uzun kollu mu giydiydiniz kısa kollu mu uyurken ne giydiydiniz. Özellikle uzun kollu patikli tulumlar ilk 3 ay için kullanışlı mi yoksa fazla mi gelir. Bilgi verirseniz sevinirim.

Beziyle durdu genel olarak onun dışında ince çıtçutlu atletler giydirdim çok nadir patikli alt kollu üatler ya da tulumlar gitdirdim o da gece filan üşür diye

Tabi yaşadığınuz şehirde önemli ben milastayım ve geçen yıl en yüksek sıcaklık haziran ayında milasta ölçülmüştü kavrulmuştuk anne oğul

Ben ilk ay içine zıbın üstüne patikli tulum giydirdim üşür diye ama ilk zamanlar çok sık bez değiştirmeniz gerektiği için tulum çok kullanışlı olmuyor. Bunun yerine uzun kollu çıtçıtlı badi, üstüne penye bir hırka; altına da çorap ve patikli alt giydirirseniz daha iyi olur. Bir de eldiven tabi, elleri üşür çünkü :) İkinci, üçüncü ayda yarım kollu çıtçıtlı badiler giydi. Sabah saatlerinde yine patikli alt giydiriyordum ama akşamüstü ev çok sıcak oluyordu o zaman sadece badi ile duruyordu bebeğim.

Ya nasıl da tatlı olur güzel kokar yeni doğan :) hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla alın kucağınıza inşallah :)

X