- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.141
Erken olduğunu düşünüyorum yanlış değil, ben Allah korusun bu tarz şeyler yaşamamak adına en azından alt üst 2şer dişi çıkmalı diye düşünoyrum. bebeklerden bazen çok fazla şey bekliyoruz ama herşeyin sırası var. işte blwnin erken olduğunu düşündüğüm gibi, sen de zeytine erken diyosun. katı gıdalar erken. ben de zeytini sıcak suda haşlayıp yumuşatıp küçük noktalar gibi koparıp önüne koyup verirdim. doktor verme daha ne kdr midesi var muhakkak çatalla ezmen gerekir ya da en azından az da olsa ince ince ezip vermelisin. direkt kendi yediğin gibi bebek ısırıp çiğneyemez. çünkü dişleri yok. ve çiğnemeyi henüz bilmiyorlar 1 yaşına kadar dedi. istem dışı çiğniyor gibi gözükür bebekler 12. aya kadar dedi. ama çiğneme güdüleri yok henüz.
ısırır direk yutar çiğneme olmaz ve mide öğütmez. mideden direkt bağırsağa iner tıkanıklık olur ve zamanla düğümlenmeye kadar gider dedi cnm
zeytini 3 günde 1 veriyorum aynı şekilde haşlayıp kabuğunu soyuyorum içini yediriyorum.
yukarıda hatırlamıyorum biri her doktora inanılmaz vs. demişti. Bu kesinlikle tartışılacak bir konu değil. gittiğin doktora güvenmelisin doktor sana bu bu sebepten olmuştur. uyguladığın metodu derhal bırakmalısın dediğinde (vicdan azabı çekmemek adına) doktoruna güvenmelisin. bu sonuca varmak için de doktor bir sürü kontrol yapar yani. Kuzenime uyguladığın BLW yöntiminden dolayı tıkanıklık olmuş zamanla ve 3 tane düğüm gözüküyor bağırsakta demiş. röntgen çekilemediği için bebeklere ultrasonla bakılmış. sürekli kusuyodu bebeği şelale gibi durmadan. sonuç bu cnm. herkes bildiği gibi baksın bebeğine. ne diyim her yazdığım dediğim şeye herkes sert bi tepki veriyo. İnşallah bu sistemi uygulayanlar böyle bir problem yaşamaz. Allah korusun. Ben uygulayanların bazen nelere sebep olduğunu öğrenmesi için bilgileri olsun diye, hazır konu açılmışken bahsetmek istedim. olmaz diye birşey yoktur. oluyo işte maalesef.
Her yazdığıma herkes sert tepki veriyor diyorsun ya buna sen sebep oluyorsun bir de bu açıdan bak tavsiye verir gibi değil de çok eleştirel yaklaşıyorsun herkese
Biri bir şey dedi mi hemen öyle olur mu hiç öyle olmaz ki şöyle böyle diye uzun uzun sürekli olumsuz yazıyorsun
Bence biraz daha ılımlı ol
Son düzenleme: