2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yaa çok güzel ama mis gibi kucak kucağa :) valla ben yatağımı veremedim eşime, oğlanın odası onun oldu:)
Biz kundağı yazlık dönüşü 3-4 ay arası bıraktık. İlk günler yüzünü falan çizdi sonra alıştı. Seninki de hemen alışır, bırak çocuğu özgür artık yahuu :)
deniyorum geceleri en fazla saat 4e kdr dayanıyo. hareketlerinden belli oluyo kundak aradığı. doktor psikolojik olarak bebek üzüntüye girer en az 1 yaşına kadar artık beklemelisin demişti geçen hafta. bebeklerin belli aylarda geçiş dönemleri oluyoya, 3,6,9. ay gibi. 12. ayı yani 1 yaşı bekle kundağa devam et dedi. uyurken kollarını kendi kurtarıyo kundaktan, işte dediğim gibi en fazla 5 6 saat dayanıyo uykuya öyle.

Aynen canım. Hala ona güveniyorum oda ayrı ama ben hap vb kullanmaya karşıyım spiral falanda cesaret edemedim tedbiri elden bırakmamaya çalışıyoruz işte
ben öyle şeyler hiç taktırmadım. eşim de dışardan bir ürün ile korunmuyo, ben de :) biz sadece geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz o kadar. eşiniz olmaz bişey diyosa olmaz korkmayın bence :) geri çekilme yöntemi en kolayı bence. bittiğinde her seferinde bişey olmadı dimi diyorum o da hayır diyo. biz eymen de de oldu mu demiştim oldu dedi :)

ben öyle şeyler hiç taktırmadım. eşim de dışardan bir ürün ile korunmuyo, ben de :) biz sadece geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz o kadar. eşiniz olmaz bişey diyosa olmaz korkmayın bence :) geri çekilme yöntemi en kolayı bence. bittiğinde her seferinde bişey olmadı dimi diyorum o da hayır diyo. biz eymen de de oldu mu demiştim oldu dedi :)
Bu çok tehlikeli geliyor bana

Bizde de böyle durum:KK23:

kızlar diş buğdayı yapanınız oldu mu hiç. ben heves ettim. iki aile arasında büyüklerle beraber yapmaya karar verdik. :) süslerimizi aldım internetten. ne ikram etsem diye düşünüyorum. Özelliği buğday yapmak ya içine tatlı şeyler giriyo (kuru kayısı, incir fındık, fıstık, nar vs.) , kayın validem kimse yemez onu öyle ben onun yerine keşkek yapayım diyip duruyo olur mu sizce :)

kızlar diş buğdayı yapanınız oldu mu hiç. ben heves ettim. iki aile arasında büyüklerle beraber yapmaya karar verdik. :) süslerimizi aldım internetten. ne ikram etsem diye düşünüyorum. Özelliği buğday yapmak ya içine tatlı şeyler giriyo (kuru kayısı, incir fındık, fıstık, nar vs.) , kayın validem kimse yemez onu öyle ben onun yerine keşkek yapayım diyip duruyo olur mu sizce :)

Haha kayınvalidenizin canı keşkek çekti heralde :) ben yapmak istiyordum ama annemin rahatsızlanması bir hevesimi daha kursağımda bıraktı neyseki annem şuanda daha iyi. İnternetteki bloglarda birkaç tarif gördüm çok da hoş sunumları vardı bir araştırın isterseniz

Haha kayınvalidenizin canı keşkek çekti heralde :) ben yapmak istiyordum ama annemin rahatsızlanması bir hevesimi daha kursağımda bıraktı neyseki annem şuanda daha iyi. İnternetteki bloglarda birkaç tarif gördüm çok da hoş sunumları vardı bir araştırın isterseniz
ben de baktım tariflere var, var da yemez kimse diyip duruyo. akşam annem de geldi. ona da söyledim. kayınvalidemin yanında. annem de sinir etti. gösterdim ona böyle böyle tarifler var. süsleriz diye. hatta özel buğday kaseleri bile aldım :) annem içine keşkek koyarız kimse anlamaz dedi. ikisi de aynı kafada. az bişey de olsa yapcam valla. sen yersin tek başına dediler bana :) bu arada çok geçmiş olsun.

bana gene en güvenli şekil geliyo. :) eşim haber veriyo hissettiği zaman hemen ve kalkıyorum ben de. çok daha rahat. nasılsa o emin hiç birşey olmayacağından, kendimi hiç sıkıntıya sokmuyorum bu yüzden. diğer yolları hiç denemedik.
Başta gelen sıvıda da sperm olma ihtimali varmış ya bi de bi anlık dikkatsizlik var hissetmeyebilir filan ne biliyim:)

Niye yemesinler aşure gibi ne güzel yenir. Biz de önümüzdeki ay hem mevlüt hem diş buğdayını planlıyoruz. Diş buğdayını bizde bebeğin önüne mesleklerde ilgili objeler falan konuyor, ilk hangisini alırsa aaa doktor olacak, yazar olacak falan :) ayrıca poğaçalardan birinin içine hani imitasyon altın para var ya ondan koyuluyor, kime gelirse bebeği baştan aşağı donatıyor o kişi :) yakında bir Eminönü tahtakale yolu gözüktü bize

Niye yemesinler aşure gibi ne güzel yenir. Biz de önümüzdeki ay hem mevlüt hem diş buğdayını planlıyoruz. Diş buğdayını bizde bebeğin önüne mesleklerde ilgili objeler falan konuyor, ilk hangisini alırsa aaa doktor olacak, yazar olacak falan :) ayrıca poğaçalardan birinin içine hani imitasyon altın para var ya ondan koyuluyor, kime gelirse bebeği baştan aşağı donatıyor o kişi :) yakında bir Eminönü tahtakale yolu gözüktü bize
Ay ne güzelmiş

Kızlar mrb,oglusum 31mayis doğumlu ve okadar ugrasmama rağmen bay bay ,gel babası demeyi vb..basit şeyleri yapmıyor.anneee ba ba deddeee mama memme diyor canı isterse,desteksiz oturuyor,emekleme yok ama yuvarlanarak istedigi herşeye ulaşmayı başarabiliyor.ayrıca laminantin üstünde gobusunun üzerinde fır fır donuyor.birde deli gibi zipliyor,adım artırmaya çalışıyorum birkaç adım atiyor,sonra hopp ziplamaya başlıyor.arada yurutece koyuyorum onu bile zıplaya ziplaya hareket ettiriyorhenüz disimizde yok.sizin bebisler nasıl ve ne yaparlar bakalim

1 temmuz doğumlu benim kızım. Baba, gel, ver,mam diyor. Anne demesini dört gözle bekliyoruz. Desteksiz oturuyor ama kesinlikle emekleme ile ilgisi yok. Hatta yüzüstü bırakmami hiç istemiyor ve şuana kadar dönmedi de. cekyattan tutunarak dikiliyor ama tam sıralama değil yaptığı. 2 tane dişi var. Çoğunluk gibi bizde de uyku sorun!

pcfl pcfl uyku sorununa girmek bile istemiyorum,benim uyku akıyor gözümden beyefendi karşımda fal taşı gibi gözlerle hala siritiyor.en basit örnek
Benimki de yanında ben olmadan uyumuyor. Hayatım nasıl tahmin edebilirsin. İşe başliyacagim ve uykusuz bir ben... gerçekten annelik ciddi fedakarlıkmis!

Kızlar mrb,oglusum 31mayis doğumlu ve okadar ugrasmama rağmen bay bay ,gel babası demeyi vb..basit şeyleri yapmıyor.anneee ba ba deddeee mama memme diyor canı isterse,desteksiz oturuyor,emekleme yok ama yuvarlanarak istedigi herşeye ulaşmayı başarabiliyor.ayrıca laminantin üstünde gobusunun üzerinde fır fır donuyor.birde deli gibi zipliyor,adım artırmaya çalışıyorum birkaç adım atiyor,sonra hopp ziplamaya başlıyor.arada yurutece koyuyorum onu bile zıplaya ziplaya hareket ettiriyorhenüz disimizde yok.sizin bebisler nasıl ve ne yaparlar bakalim
Mrb maşallah bebişinize. Her bebek aynı olmuyor farklı seyrediyor gelişimi bazı bebekler emeklemeden yürür belkide öyle yapacaktır sizin yaramaz:KK66: benim oğlum 6 haziran doğumlu anne baba vava bubu mammm gibi sesler cıkartıyor emekliyor ve tutunacak bir yer bulduğunda kalkıyor. Bizdede zıplama yok mesela dediğim gibi hepsi farklı birşey öğretiyor bize yavaş yavaş yapar hepsini. Gel var ama baybay bizdede yok öyle elimize bakıyor ne yapıyor bunlar der gibi:KK66: Yürüteç demişsiniz ama bi araştırın isterseniz yürüteç yerine yürüme yardımcısı yada ilk arabam gibi birşey daha doğru gelişimi için diye biliyorum oda 8. Ay bitince. Tabi sizin tercihiniz ama denge ve basma bozukluğu yapabiliyor yürüteç

X