2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Sen anlattım ben yoruldum Allah kolaylık versin canım yaa

Onuda denedim en fazla bi gogusten 60 cikiyo bitiyo o kdrla doyomudur ki bebek bence daha fazla cekiyo dun sagip verdm biberonla icmedi kasikla zar zor icirdm ziyan oldu sut

Hay Allah yaa. Doymasa durmaz ama. Aklıma başka bisey gelmedi benimde. Ama dediğin doğru bebekler daha kuvvetli çekiyor. Parmağını koy bak açken nasi çekiyor. Bizimkinin bikere ağzından çıktı meme bidaha bi yapıştı hızla ucuna degilde kenar tarafına nasıl çektiyse bağırdım acısına dusun

Ah bazen aglamiyo aciktiginda oncesnde bi prmak emmesi geliyo uzun kollu gydiyse elini kapiyo kisa kollu varsa kolunu kapiyo cukcuk yiyo :)

Ana kucagn varmi slalanan emzigi tika agzina salla

Off biktim ben bu sut olayindan keske ise baslamak zorunda kalmasaydm simdi hic biriyle ugrasmicaktim gece tas gibi oluyo gogsum daha ilk emzirmede bombos kaliyo
Evet aynen doydumu doymadimi çelişkisi insani uzuyo. Şöyle rahat bi anne olmadim. Kimisi hic ugrasmio emzirmeyle biz oyle degiliz iste

Sagmayi denedim glmedi
Isin kotu kismi bn bu kiz bi ogunde kc cc iccek blmiyorum
emzirdikten sonra pompayla sağmak vücuda 'süt yetmiyor, süt gönder' mesajı verirmiş. süt çıkmasa bile uyarım yapmak için, bu da zamanla sütü artırırmış . internette okumuştum. ama uygulayamadım. emzirmenin hemen arkasından yapılması gerekirmiş ama bir sonraki emzirme için sütün biriksin diye. çocuğa bakacak biri lazım bunu yapabilmek için, ben yapamadım. belki faydasını görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…