- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #50.981
Onu hiç bilmiyorum canım yağlı yemekle alakası olsa dicem pek yağlı yemiyorum :/ bol su içiyorum. Genetik mi acaba. Ablamın da öyleydi çünkü.Nasıl yağlandıracaz sütü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu hiç bilmiyorum canım yağlı yemekle alakası olsa dicem pek yağlı yemiyorum :/ bol su içiyorum. Genetik mi acaba. Ablamın da öyleydi çünkü.Nasıl yağlandıracaz sütü
Benimkide öyle emiyor, hatta gündüz her saat emiyor, sagmaya ne vakit ne de biriken süt varBiz gecede 2 saatte bi emiyiruz![]()
Al bnm gbi biri isteBenimkide öyle emiyor, hatta gündüz her saat emiyor, sagmaya ne vakit ne de biriken süt var
Her bunye ne farkli sut uretiyo ya arkadaslarm anlatiyo bi goguste bi sgaisla 250 cc sut cikiyo diyolar ama kilo alimi yavas bebesinin60 cc den çok fazla çekiyordur bebeğin doymaz zaten o kadarla. Benim sütüm yağsız demek ki
Kac kilo canm bebeginEvdeki fark 7300 ckiyo bn anlamadm bu hesaptan sen yazarmisin
Ben ocakta düşünüyorum, ücretsiz izin aldım canımAl bnm gbi biri istesnde caliscakmisin. Sut varsa vardr yoksa yok onu anladm ilk zaman bazi syler sut yapiyodu artk oda olmadi
O yüzden bir dahakinde ona gitmem büyük ihtimal. Bir de prof o kadar para verdik :):):)
Hadi onlar karışma ev işine dedi
O niye dinliyo ki
Benim anlamadığım o
Işte böyle böyle başlıyo canım
Şimdi oyuncaklara tahammül edemiyor
Evde oyuncak görmek istemiyor
Dağınık görünüyor diye
İnşallah seninki ilerlemez
Benimki annemden tiksindigi için
Annem gibi olurum diye korkuyor
O konuda biraz hak veriyorum.
Ama annemle fazla özdeşleştirmesi beni rahatsız ediyor
Annenin neyi var dersen, sinir hastalığını kullanır temizlik yapmaz. Yapmasından gectim. Bi de inadına batırır. Obez.
Haberli gittiğimiz halde, hatta davet ettiginde bile ev berbat kokar halde ve genelde bulaşık yığılmış olur.
Şekerini ölçer ya ölçtügu minik aletler yerlerdedir. İnsülin iğnesinin kapakları yerlerdedir.
Hiç hijyenik değil.
Terliksiz gezemem o evde.
Eşim hiç girmek istemiyor.
Ben zor giriyorum ki.
Önce evi temizliyorum sonra çocukları içeri alıyorum. Yerleri silemediysem çocukları ayakkabılarınin altını silip ayakkabıyla sokuyorum. O kadar yani..
Onuda denedim en fazla bi gogusten 60 cikiyo bitiyo o kdrla doyomudur ki bebek bence daha fazla cekiyo dun sagip verdm biberonla icmedi kasikla zar zor icirdm ziyan oldu sut
Ah bazen aglamiyo aciktiginda oncesnde bi prmak emmesi geliyo uzun kollu gydiyse elini kapiyo kisa kollu varsa kolunu kapiyo cukcuk yiyo :)Hay Allah yaa. Doymasa durmaz ama. Aklıma başka bisey gelmedi benimde. Ama dediğin doğru bebekler daha kuvvetli çekiyor. Parmağını koy bak açken nasi çekiyor. Bizimkinin bikere ağzından çıktı meme bidaha bi yapıştı hızla ucuna degilde kenar tarafına nasıl çektiyse bağırdım acısına dusun
Ana kucagn varmi slalanan emzigi tika agzina sallaBebegim bugun cildirdi sabah 8.30 dan beri surekli emiyor ikimiz de terden sirilsiklam olduk artik. Surekli bi uyuma istegi var ama emerek.. Yerine yatirdigim anda 10 dk icinde ciglik atarak uyaniyo.
Hastalandigim icin sutum azalmisti. Bence bebegim bu sekilde sutunu artirmaya calisiyo. Akilli oglum benim :)
Sagol canim :) cokmus yandim ben o kdr sut ckmiyozeyzey3428 canim bi ogunde 90- 110 arasi icer. 3 saatlik dilimlerle verdigini dusunursek.
Ayy cok sanslisin ek gidada birakcaksn aksamalri emzirrsinBen ocakta düşünüyorum, ücretsiz izin aldım canım
Ben de bebekken çok zayıfmışım genetik faktörler etkiliOnu hiç bilmiyorum canım yağlı yemekle alakası olsa dicem pek yağlı yemiyorum :/ bol su içiyorum. Genetik mi acaba. Ablamın da öyleydi çünkü.
Evet aynen doydumu doymadimi çelişkisi insani uzuyo. Şöyle rahat bi anne olmadim. Kimisi hic ugrasmio emzirmeyle biz oyle degiliz isteOff biktim ben bu sut olayindan keske ise baslamak zorunda kalmasaydm simdi hic biriyle ugrasmicaktim gece tas gibi oluyo gogsum daha ilk emzirmede bombos kaliyo![]()
Iyiko oyle degiliz mama vermek dnyanin en zor isoymisEvet aynen doydumu doymadimi çelişkisi insani uzuyo. Şöyle rahat bi anne olmadim. Kimisi hic ugrasmio emzirmeyle biz oyle degiliz iste
emzirdikten sonra pompayla sağmak vücuda 'süt yetmiyor, süt gönder' mesajı verirmiş. süt çıkmasa bile uyarım yapmak için, bu da zamanla sütü artırırmış . internette okumuştum. ama uygulayamadım. emzirmenin hemen arkasından yapılması gerekirmiş ama bir sonraki emzirme için sütün biriksin diye. çocuğa bakacak biri lazım bunu yapabilmek için, ben yapamadım. belki faydasını görürsün.Sagmayi denedim glmedi
Isin kotu kismi bn bu kiz bi ogunde kc cc iccek blmiyorum
Bu ne hesabı oluyor.? Benim kizim 5 kiloCanim kg×100-120/8 bi ogün boyle hesaplanıyor. Asagi yukari bu kadar icer