2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen hic fırsat vermiyor. Gazını al uyutmaya calis sustur bulasik ev vs vs pompaya vakit kalmiyor

@falling_water kızlar Sağolun , valla strese girdim 3 gündür , bugun doğum günüm sabah Arkadaşlarım kahvaltıya çağırdı hemşireye onu bahane ettim , bu saate kadar sabah 6 dan Öğlen 3 e kadar 2 kere 60 Cc veriyordum şimdi 50 Cc tek sefere düşürdük , birde mene ucumu uyarıp süt çıkardıktan sonra emziriyorum o zaman hemen alıyor menemi bu taktiği dün kendiliğimizden bulduk ,bu emzirme kampını ilk günden yapmak Lazım ama tecrübesizlik , hemşirelerin ilgisşZlipi , annemin bir türlü ne denek istediğimi anlamaması eşimin o dönem çok yoğun olması , kızımın Çene yapısının dar olması , bizi çok etkiledi , hamilelik Döneminde hemen bebeğim mememi tutup emecek sanmıştım :)))
Artık olduğu kadar :)))

Komsusuzluktan kırılıyorum resmen :)
Burasi nasil bir yer anlamadim bir Allah in kuluda hayirli olsuna gelmedi.karsi komsum bekar biliodu hamile oldugumu dogum yapali kac ay oldu kapimi calmadi.ust komsu bir kere kapisini caldim kapinin arkasindan konustu benle.caprazima kurban eti goturdum saol dedi ne gelen var ne giden. Apt hayati boylemi yaaa.benim annemin apt birgun ona kesme yaparlar bigun buna. Bebekten once calisiodum tum ark larim iste calisiolar .yeni tasindik buraya .burdada insana hasret kaldim yaaa

Her bunye ne farkli sut uretiyo ya arkadaslarm anlatiyo bi goguste bi sgaisla 250 cc sut cikiyo diyolar ama kilo alimi yavas bebesinin
Ay canı öyle anlatanlara kanma, geçen hafta bi arkadaşıma bebek görmeye gittim tam 3 aylık , benim bebe 1.-2. Ayında telde konuşmuştuk, hiç mana vermiyorum , hep emziriyorum Demişti ilk ay , 2. Ayda geceleri sadece 1 öğün veriyorum çok uykum oluyor bir kaç kez uyuyacaksın Demişti , benim gittiğimde 3 saat kaldım , ilk vardığımda bi 100 Cc verdi , gitmeye yakınken bi 100 Cc daha mama verdi , gaz sorunu çok olunca doktor Demiş , bende saf saf acınıyordum, birde bazı Arkadaşlarımın bebekleri 1-1.5 Yaşında , geçen yıl 3. Ayında emmeyi Bıraktı diye üzülen arkadaşım , bana ziyarete geldiğinde 6. Ayına kadar emzirdim ek gıdaya geçince emmek istemedi falan demeler :))) boşver Kafayı takma canım , ÇOĞU yalan :)))

Aynen hic fırsat vermiyor. Gazını al uyutmaya calis sustur bulasik ev vs vs pompaya vakit kalmiyor
Kizlar bunlari yapabilmek icin evde bizden haric iki yardimci daha olmasi lazim. Biri yemek temizlik isine bakacak biri de biz sadece bebekle ilgilenecegimizden emzirirken alt degistirirken yikarken falan ihtiyaclarimiza kosacak getir gotur sunu uzat bunu ver vs.. Koca derseniz o kenarda facebookta twitterda takilacak.

Çok doğru Can'ım aynen öyle artıyor

Valla öyle

Katılıyorum

Cok dogru soyliosun. Resmen bazen enerjimin cekildigini hissediyorum. Sadece bebekle ugrasmak bile yoruyo insani kaldiki temizlik yemek vs.. Bosuna cennet annenin ayaklari altinda demiolar. Simdi anladim neden oldugunu :))

Bn hala mamada kararsizim sma mi alsam evolvia mi

Kızlar doktordan geldik. Günde 27 gram almış. 2. ayında günde 32 almıştı. Ama doktor git gide kilo alımı yavaşlayacak dedi ve normal olduğunu söyledi. 2. ayında 25-30 gram, 3. ayında 20-25 gram, 4. ayında 15-20 gram alacak dedi. Ben yinede biraz üzüldüm.

81 günlük, 5610 kg, 60.5 cm minik bir kızım var :)

"Ağlamayan bebeğe meme yok" dedi. Ben sürekli veriyordum. Açlık hissini öğrenemez dedi. Bugün deneyeceğim bakalım nasıl olacak. Sizin doktorunuz emzirme konusunda ne diyor?

Mümkün olduğunda fazla uyaran olsun çevresinde. Konuşun. Anneanne babaanne daha iyi konuşur ve zeka gelişimi için faydalı olur dedi. Annem gidince KV'yi çağırmak farz oldu :) Neyse kızım için yaparım. Gerçekten de onlarla çok konuşuyor ve gülüyor. Mahrum kalsın istemiyorum.

Evde yüzü dışarı dönük gezidirin.

Gece uyandırmayın.

Dışarı çıkması şart değil. Zaten 7 aylık olunca kendi isteyecek. Önce çevresini öğrensin.

Bu aylarda elini ağzına götürür, çekmeyin.

Bol bol salyası akar, normaldir.

Kucağa alışmak diye bir şey yok, kucaktan indirmeyin. Ağlamasın.

3. yada bir şeyleri tutar, 4. ayda ağzına götürür.
Bizimki şu an tuttuklarını ağzına götürüyor ama her zaman denk getiremiyor :)

Beni yabancıladı bu erken dedi. 4. ayda yabancılar dedi.

Kalça ultrasonu çektirmedim. Çıkıklık yok ama öneririm dedi.

Maşallah kızına gayet iyi boşver hep diyorum obez olmak zorunda değil. Yazdıklarını evdekilere okudum dikkatle dinlediler teşekkür ederiz

bu kocalar bi çocuğu yaparken işe yaramış anlaşılan. gerçi ben veriyorum çocuğu sürekli eline bişeyleri bahane ederek alışsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…