2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim pompa urettigin miktari gostermez. Sut kanallarindaki miktari gosterir. Ben genelde tek göğsümü veriyorun bi ogunde oburunu sagiyorum. Yada sabah cok emmiyor bazen ikisini birden sagiyorum.
Sabah bir saat emdi göğüsler de boş gibiydi ama ben kahvaltı esnasında yine sağayım dedim 100cc çıktı. Nasıl oluyor ben anlamıyorum ya sabah keyfi yapıyor çocuk

Ben dee :) salata gibi küçük küçük doğramalı işleri Adama yaptırıyorum beni sinir basıyor :)

nrcnmer PembeLokum falling_water

:) Kızlar benim eşim de titizlik takıntı halinde.
Bana diyor ki elimde sürekli yaş temizlik bezi olacakmış. Tozları daha sık almaliymisim. Islak mendille koltuk ya da yer silinir miymis? Her an bez yıka sil uğraşacak halim kalmıyor. Oğlumun eli ağzı değse koltuğu, meyve suyu damlatsa yeri ıslak mendille aliveriyorum napayım.

bekarken haftada bir cam silermis. Ev arkadaşı söylemişti. Her pazar cam silmekten kurtuldum yenge demişti:)
Hatta benim komşularım bile temizliğin detaylarini benim kocamdan öğrendiklerini söylerdi. Benim anlattıklarımdan

Eşimle ilk beş sene temizliği beraber yapardık. Camları siler evi süpürurdu. Pazar günleri kahvaltı hazırlardı.

4 senedir ev işlerine yardımı kesti.
Bu sefer de dırdır başladı. Yapmıyor inadından dayanamıyor. 4 sene once kv kaynim ve bir arkadaşı karışma ev işine dedi. Bu da işe yardımı kesti ama dır dır etmeye başladı.

Kv ve kaynina gicik oldum ne karisiarsa baskasinin düzenine

Selam hatirliyorum seni bende eski uyeyim adimi degistirdim. Bebegin nasil simdi erken dogmustu hatirliyorum. Verdigin bilgiler icin tesekkur ederim
İyi Can'ım reflü oldu yeni yeni atlatıyoruz ve çok iştahsız şükür başka sıkıntı yok siz Nasılsınız bebeğin iyiymi?

Benim kızım da 3 saatte bir uyanıyor ama ben sağıyorum yine de yatırınca
Iste beb saginca gelmiyo diger memeyi saginca kizim ac kaliyo sut hemen inmiyo
Canim kg×100-120/8 bi ogün boyle hesaplanıyor. Asagi yukari bu kadar icer
Teskekr ederm cnm hespalicam smdi

Can'ım mamanın arkasında yazıyor kilosuna göre kaç cc içecek
Anne sutu yzmayi unutmusum :)

Benimkide oyle ama ilk uykusu 3 4 saat sürüyor. Sonra 2 saate 1 yada saat basi kalkıyor. Gece hemen uyuyakaldigi icin tam doymadan uyuyor galiba ondan sık uyaniyorlar
Kendi atiyo memeyi oyle yatiyorum aslnda ana dedgn gbi tam doymuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…