Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    97
Bilmiyorum canım bana onu yazmıştı geçen sefer ama bilmiyorum. Beni yanlış anlama ben bazen havalandırıyordum 😀 pamuklu bir pijama giyip yatıyorum böyle havalandırıyorum işte doktor demişti iyi gelmişti 😀 izah etmesi de zor be 😑progestan ben de kullanıyorum canım allah şifa versin 🙏
cok dogru soyluyorsun; nemli ortam da zarar veriyor. bizler bazen aman usutmeyelim diye sicagin ayarini kacirip terleyebiliyoruz. mumkunse sadece gecelik giyip dolasmak iyi geliyor. illa ki ic camasiri kullanilacaksa pamuklu, mumkunse boyasiz, ic camasiri kullansak da surekli degistirmek lazim.

ya işte anafikir havalandırmak :) bide ben iç çamasırını degistiyodum günde 3-4 kere işyerinde falan da degistiriyodum cunku günlük ped pişik mantar falan yapıyo aksama kadar da o ortam havasız ve akıntılı kalıyo tekrarlıyo
Bana doktorum günlük ped kullanma demişti

cok dogru soyluyorsun; nemli ortam da zarar veriyor. bizler bazen aman usutmeyelim diye sicagin ayarini kacirip terleyebiliyoruz. mumkunse sadece gecelik giyip dolasmak iyi geliyor. illa ki ic camasiri kullanilacaksa pamuklu, mumkunse boyasiz, ic camasiri kullansak da surekli degistirmek lazim.
Ben o kadar vajinal krem progestan bilmem ne kullanıyorum ki şu beş gün daha o krem devam edecek, progestana sanırım Doğurana kadar devam ama o krem bitene kadar öyle gezemiyorum malesef. Haftaya pazartesi gidip gelicem doktora inşallah sorun olmadan gelirim de eskisi gibi akşamları en azından serin serin havalandırırım 😀😀

evet saglıksız, böyle kokulu akıntı enfeksiyon mantar durumlarında baya don yedekli geziyodum don degistiriyodum bide köpegimin kaka posetlerinde onları baglıyodum eve getiriyodum napim çaresizlik
Hahaaha öyle geziyoruz gerçekten çantada duruyo, hamileyken bile çanta boyutum büyüdü doğurunca valizle gezincez herhalde 😀

Kızlar ben nöroloji doktorumla görüştüm. Tetanoz ve boğmaca bizim nörolojik problemlerimizle, inmenle alakalı değil güvenle olmak istersen olabilirsin dedi. Vajinal doğum yapabilirsin bebek eğer o şekilde gelmek isterse ama şahsi görüşüm sana çok tavsiye etmiyorum dedi. Bunu doktorunla karar ver olası bir durumda zaten nörolojiyi de doğuma çağırırlar dedi. En önemli sorunumun cevabını da aldım seni muhakkak perinatolog görmesi gerekiyor dedi. Hem düşük öykün hem ciddi bir kan pıhtılaşman hem de inme geçirdin, beynine pıhtı attı şuan da da 2 tane damarın tıkalı dedi. Yani perinatolojiye gideceğim artık.

Kızlar ben nöroloji doktorumla görüştüm. Tetanoz ve boğmaca bizim nörolojik problemlerimizle, inmenle alakalı değil güvenle olmak istersen olabilirsin dedi. Vajinal doğum yapabilirsin bebek eğer o şekilde gelmek isterse ama şahsi görüşüm sana çok tavsiye etmiyorum dedi. Bunu doktorunla karar ver olası bir durumda zaten nörolojiyi de doğuma çağırırlar dedi. En önemli sorunumun cevabını da aldım seni muhakkak perinatolog görmesi gerekiyor dedi. Hem düşük öykün hem ciddi bir kan pıhtılaşman hem de inme geçirdin, beynine pıhtı attı şuan da da 2 tane damarın tıkalı dedi. Yani perinatolojiye gideceğim artık.
Olsun canım bak aklında soru da kalmamış, perinatolojiye gidenler kervanımıza hoşgeldin 🤝😀 buu süreci hepimiz çooook kolay atlatalım inşallah ❤️

perinatologlular kulubüne hoşgeldinnn. inşallah saglıklı şeyler duyarsın sorunsuzcaa ilerler

Bilmiyorum canım bana onu yazmıştı geçen sefer ama bilmiyorum. Beni yanlış anlama ben bazen havalandırıyordum 😀 pamuklu bir pijama giyip yatıyorum böyle havalandırıyorum işte doktor demişti iyi gelmişti 😀 izah etmesi de zor be 😑progestan ben de kullanıyorum canım allah şifa versin 🙏
Anladım canım teşekkür ederim tavsiye için biraz deneyeyim öyle bide bugün tekrar travozolu sorucam doktoruma bakalım 🙂

Kızlarrr çok şükür nipt sonucu temiz ♥️ ( cinsiyet içinde zarfta aldım sonucu kardeşime verdim zamanımız olunca ⚽️ patlatacağız inşallah) taşınma stresi girdi şuan araya 🤣
Valla şu topu bi patlatsaydık rahatlayacağız he 😀❤️ maşallah sağlıklı olmasına sevindim

Kızlarrr çok şükür nipt sonucu temiz ♥️ ( cinsiyet içinde zarfta aldım sonucu kardeşime verdim zamanımız olunca ⚽️ patlatacağız inşallah) taşınma stresi girdi şuan araya 🤣
Yaaaaaa çok şükür çok sevindim kuşum hayırlı uğurlu olsun için de rahatladı artık 😍😍😍😍 cinsiyeti de merak ediyoruz

Back
X