- 28 Ağustos 2015
- 283
- 279
- 44
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #5.041
Canım sakin ol hiç sinirlerini bozma bebeğini düşün. Sen iyi ol ki bebişte iyi olsun.kafayi yemek uzereyim ya sinirden sirtima kasiklarima resmen agri girdi.. allah huzurumuzu bozanlri uzak tutar ins
valla aynen katılıyorum sinirden her yerime agrılar girdi.ama bebişimi düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sende öyle yap canım sakin olC
Canım sakin ol hiç sinirlerini bozma bebeğini düşün. Sen iyi ol ki bebişte iyi olsun.
Bnde onu duşümüyorum. Insallah kotu birsey yokturKizlar lekelenmeyle doktra giden benimhalaumudumvar dan haber yokins bebegine bisey olmamistir Allahim heppimizzi korusun
Cnm bu 3 lu test kacinci hafta yapiliyordu 2li ye gerekektek varmiBanada 10gun sonra 2li test dedi cnm bakicam guzel biyer sen medilife mi gttin onur beyemi.bugun
3lu test 16ve 18.haftalarda yapiliyo canim ben detayli goruruz diye yaptircam sadece hastalik falan merak etmiorum amac bebisi gormek:)Cnm bu 3 lu test kacinci hafta yapiliyordu 2li ye gerekektek varmi
Ben 2li yi yaptirmayacam haftaya carsamba randevum car dr bize ne diyecek bakalim insaallah guzel haberler aliriz3lu test 16ve 18.haftalarda yapiliyo canim ben detayli goruruz diye yaptircam sadece hastalik falan merak etmiorum amac bebisi gormek:)
Evet canım bilirim çok zor gerçektenAynen turlu turlu insanla ugras..embie ile meslektasiz...sende yapmissin bilirsin..insanla ugrasmak zor..
Pembe lekelenmem basladi kizlar..acile gidiyorum dua edin bana
Bende senin gibiyim apar topar hastaneye gidisim geldi aklıma. Iyidir insaallah @benimhalaumudumvar17Bende onu merak ederek ara ara kontrol ediyorum kendimde yasayinca aynı korkuyu haliyle kalbimde hep ona gidiyor inşallah hersey yolundadir okumsuz ornek olumsuz söyle böyle diyen arkadaslar bu korku boyle birsey iste baskasinda bile duysan kendinmis gibi meraklanip uzuluyorsun bi an hassaslastim galiba
biliyor musun kabus gebelikte görülüyor bence hormonlar ile alakalı bende doktora gitmeden once korkuyorum rüyama giriyo hatta birini doktora anlattım kadin baya bi güldü hamilelikte okur boyle rüyalar diye sıkma canını rabbim rüyalarımizi hayra çıkarsın herşey yolunda merak etmeGünaydın kızlar
Bugün doktor randevum var
Kalp atışını duymana gitcem.
Ama bu gece çok kötü bi rüya gördüm
Rüya değil kabustu sanki.
Allahım kimseye yaşatmasın.
Korka korka doktora gitcem
Allahım rüyam çıkmasın
Rabbim inşallah herşey yolundadır
Kalp atışını duyarım inşallah.
Ne güzel randevu gününü bekliyordum bu rüya doktor korkusu oluşturdu bende bugün..
Allah'im hepimizin mucizelerini korusun inşallah amin amin