- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #5.061
bende yok hep normal cikiyo.. basin falan mi dönuyor? gecmis llsunKizlar benim tansiyon dusuyo sizlerin nasi tansiyonu yuksek olmasindan iyidir ama zorluyo cok
Hangi tahlilki o ac karnina cnm rutin olanlarmi tabi dustgu an bayginlik hissi geliyo 9a6dan yukari cikmiyo neyse. Yuksek tansiyon olmasinda dusuk bi sekilde hallaloluyobende yok hep normal cikiyo.. basin falan mi dönuyor? gecmis llsun
benimde düşük genelde canımGunaydin kizlar. Benim tansiyonum da dusuk genelde 9 en yuksek 10. Bu arada gece ruya gordum esim bana bi cok seyi yememi yasakladi ruyamda israrla midye Istiyorum hayir yiyemezsin diyor o anda saat caldi uyandim yuz ifadem ruyanin etkisiyle kizgindi hala :)))) lekelenme yasayan arkadasimizdan hala hbr yok mu insallah bebegi de kendisi de cok iyidir.
Bende sewerim ama bi arkadasim en zararlisi o demisti elma suyu ozellikle diye ogunden beri pek almam babasi ozaman kanser hastasydi doktor solemisti onada yinede su icmemekten iyidir ama kuru kalmak daha kotu arkadasmArkadaşlar ben su içemefiğim için onun yerine elma suyu falan içiyorum ama market elma sularından. Çok zararlı mıdur acaba?
bana yaradı ama sen bilirsin vitamin hapı zatenGünaydınlar herkese yine gittik doktora bugün pıt pıt 13-14 mm olmuş premesis diye ilacı sordum bir işe yaramaz istiyosan al dedi bizim telaşlarımız insanlara ne garip geliyo.
O zaman içmiyim bi dahaBende sewerim ama bi arkadasim en zararlisi o demisti elma suyu ozellikle diye ogunden beri pek almam babasi ozaman kanser hastasydi doktor solemisti onada yinede su icmemekten iyidir ama kuru kalmak daha kotu arkadasm
aa gecmis olsun yaHangi tahlilki o ac karnina cnm rutin olanlarmi tabi dustgu an bayginlik hissi geliyo 9a6dan yukari cikmiyo neyse. Yuksek tansiyon olmasinda dusuk bi sekilde hallaloluyo
Yok her şey bitkisel olsun diyen insanlara veriyomuşlar falan sen psikolojik tahatlatacaksa iç dedi ben yemek yiyemiyorum bulantıdann bakalım canımbana yaradı ama sen bilirsin vitamin hapı zaten
Bol bol ceviz ye findik ye ilaca baslayana kdar depolarin bosalmasin iyiceaa gecmis olsun yadikkat et.. evet rutin birde ferritin falan ek olarak.. demir ve kan ilaclrina simdiden baslicaz degerlerim hep dusuk oldugu icin.. simdi bakip ilaca baslicaz haftaya.
masallah bizimkide solucan gibiydi:)))Eki Görüntüle 1669404 kizlar benim bebis top gibi neresi basi belli degil:)))
Bizmkide oyleydi ama hizla buyudu sali gunu 9mm di dun19mm cikti:)masallah bizimkide solucan gibiydi:)))
masallah bizimkide dun 10 mm di demekki haftaya bizimkide böyle buyur ins.. ilk kalbi onur beyde duydugumuzda göruntusu tektas gibiydi onun icin tektas diyip durduk bebege simdi solucana gecis yapti :))))Bizmkide oyleydi ama hizla buyudu sali gunu 9mm di dun19mm cikti:)
Bizimkide resat oluyo bu durumda:) ben sabirsizlikla ikili taramayi bekliyorm bide esimin dogum gunune denk geliyo bakalm ins hayirlisyla hepiimiz yaptirrizmasallah bizimkide dun 10 mm di demekki haftaya bizimkide böyle buyur ins.. ilk kalbi onur beyde duydugumuzda göruntusu tektas gibiydi onun icin tektas diyip durduk bebege simdi solucana gecis yapti :))))
ya inssss.. ben 28 kasim civari yaptiracam.. belki cinsiyet belli olur.. erkek daha erken belli oluyomus.. hayirlisi artikk:)Bizimkide resat oluyo bu durumda:) ben sabirsizlikla ikili taramayi bekliyorm bide esimin dogum gunune denk geliyo bakalm ins hayirlisyla hepiimiz yaptirriz