2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gunaydin kizlar. Benim tansiyonum da dusuk genelde 9 en yuksek 10. Bu arada gece ruya gordum esim bana bi cok seyi yememi yasakladi ruyamda israrla midye Istiyorum hayir yiyemezsin diyor o anda saat caldi uyandim yuz ifadem ruyanin etkisiyle kizgindi hala :)))) lekelenme yasayan arkadasimizdan hala hbr yok mu insallah bebegi de kendisi de cok iyidir.

gunaydin anneler nasilsini? ben tahlil icin ac karnina gidecektim ama uyaninca unuttum dun gece ac uyudugum icin hemen agzima biseler attim.. yarin giderim artik..

Günaydınlar herkese yine gittik doktora bugün pıt pıt 13-14 mm olmuş premesis diye ilacı sordum bir işe yaramaz istiyosan al dedi bizim telaşlarımız insanlara ne garip geliyo.

Arkadaşlar ben su içemefiğim için onun yerine elma suyu falan içiyorum ama market elma sularından. Çok zararlı mıdur acaba?

benimde düşük genelde canım

Arkadaşlar ben su içemefiğim için onun yerine elma suyu falan içiyorum ama market elma sularından. Çok zararlı mıdur acaba?
Bende sewerim ama bi arkadasim en zararlisi o demisti elma suyu ozellikle diye ogunden beri pek almam babasi ozaman kanser hastasydi doktor solemisti onada yinede su icmemekten iyidir ama kuru kalmak daha kotu arkadasm

Hangi tahlilki o ac karnina cnm rutin olanlarmi tabi dustgu an bayginlik hissi geliyo 9a6dan yukari cikmiyo neyse. Yuksek tansiyon olmasinda dusuk bi sekilde hallaloluyo
aa gecmis olsun ya dikkat et.. evet rutin birde ferritin falan ek olarak.. demir ve kan ilaclrina simdiden baslicaz degerlerim hep dusuk oldugu icin.. simdi bakip ilaca baslicaz haftaya.

tanınmış bi firmaya elma toplamış biri olarak söylüyorum hazır elma suyu icmeyin bence sadece ankon yani curukluler toplanıyor ama yine de siz bilirsiniz ben tek firma üstünden konuşuyorum dikkatli olani tenzih ederim tabi

masallah bizimkide dun 10 mm di demekki haftaya bizimkide böyle buyur ins.. ilk kalbi onur beyde duydugumuzda göruntusu tektas gibiydi onun icin tektas diyip durduk bebege simdi solucana gecis yapti :))))
Bizimkide resat oluyo bu durumda:) ben sabirsizlikla ikili taramayi bekliyorm bide esimin dogum gunune denk geliyo bakalm ins hayirlisyla hepiimiz yaptirriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…