2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Niye tarama testlerini istemiyordunuz? Sakıncası mı var ki. Ben bilmiyorum da. Hepsini yaptırırım diye düşünüyorum.

ben kolandaki mehmet beyden cok memnunum bilmiyorum daha önce gittin mi ama genel olarak hastanede calisanlar bana cok gicik geliyor.. sanirim devam ederim mehmet beyle ama her an fikrimi degisip tekrar onur beyede gidebilirim:) kolanda ikili tarama yapiyolar 12/13 haftada medicanada yapmiyorlarsa kolana gel istersen doktor gercekten cok acikliyo konusuyo icini rahatlatiyp.. onur bey kadar hopidihop degil ama :)
Aradm cnm yapiomus onur beye ona giderm bide esim onu cok sevio alisigizya ona kabullenmio kimseyi:) bakalm nasi gecicek cok mrk ediormm

Kizlar bebek boyuna ilk haftalarda takilmayin 1haftada cok degisebliyo bebisleriniz gayet iyidir iciniz rahatolsun dr bana ole dedi normali diye sordugumda o haftalarda

Ben jugu

Gittim 6+1 dwdi boyu 4.5 mm çok mu az
Canım benim de başta kesem çok küçüktü. Zaten o kadar minik bir şeyi ölçmek bile zor olabilir. Az değil bence zaten birden çok büyüyüp arayı kapatıyorlar. Bunlar çok normal. Ben de 6+1 çıktığında aslında 7 haftalıktım. Küçüktü yani benimki de. Sorun yok

Ben claxane oluyorum otomatik ignelerden kendini kapatiyo bitince 0.4luk her aksam 10a dogru olurum normal siringa degil yani claxene
Newmoon bende vuruluyorum da.biz otomatik attirmiyoruz.attirmsk mi lazimmis.prospektusu okuyunca sanki attirmamak gerek gibi anladim ben.bi de iki gundur canimi cok yakiyo igne yerlerim.oncrden acimiyodu.bi de yavad yavas enjekte ediyoruz. Dogru mudur?

Hanımlar merhabalar. Ben haziran annesi diilim. Nisan anneleri gurubundaydım fakat bebeğimi kaybettim. Geçen yılda kimyasal gebelik yaşamıştım, kısacası iki kaybım var. Aranızda bana yardım olabilecek birileri vardır umuduyla buraya yazmak istedim. TEKİRDAĞ merkezdenim. Tekirdağ'dan olanlar da vardır belki ? Tekrardan hamile kalmak istiyorum fakat doktor kontrolünde olsun istiyorum bu sefer. Neden düşük yapıyorum bu araştırılsın ona göre önlemimi alayım diyorum. Bunun için nereye gitmeliyim ? Bildiğiniz hastane, doktor var mı bu konularda bana yardımcı olabilecek? Hepinizin hamileliği hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşaallah... Yardımcı olursanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürlerr
Oncelikle gecmis olsun.benimde 3 kaybim var.kan pihtilasmasindan kaynakli.onu bi arastirabilirsin.umarim saglikla kucagina almak nasip olur

Ben sadece ikili tarama testini yaptıracağım onu bile istemiyorum ama yaptırırim herhalde. Birde 20. Haftada ayrıntlı ultrasonla bakıyorlar onu yaptıracagm organlara bakıyorlar. Zeka geriliği ya da bunun gibi durumlarda bebeği almayı öneriyorlar sadece. Ama 20. Haftada olan ayrıntılı ultrason organlara bakılmasını sağliyor etken müdahale en azından doğum anındaki müdahalede yardımcı oluyor.
yok onu bende yaptirirm heralde ikimizin hayatini riske edecek bi durum varsa yabiko bilmek iyi olur

bebek boyu kişiden ve ultrasona bakistan bile degisebiliyo benim bi an 11 mm gordu doktorum dedim iki gun once o kadardi eksi 2 farketmez cok dedi ama yine bakalim diye biraz daha buyutunce 13 mm cikti gecen hafta bence de bunlara cok takilmayin 9. hafta olacak nerdeyse hala karından zor görülüyor benim minigim ne hikmetse

Newmoon bende vuruluyorum da.biz otomatik attirmiyoruz.attirmsk mi lazimmis.prospektusu okuyunca sanki attirmamak gerek gibi anladim ben.bi de iki gundur canimi cok yakiyo igne yerlerim.oncrden acimiyodu.bi de yavad yavas enjekte ediyoruz. Dogru mudur?
Canim iyice icine kadar ilaci verdikten sonra arkaya basinca tik diye bi ses cikiyo ve igne kendini cikariyo kendiliginden normal sekilde ver ilaci orta hizda bigun sagdan bigun soldan iki elinle arasina al gobisi yap o acilar geciyo yaptikca

Kizlar bisey sorcam benim suanda 7+1 ama gecen hafta dr kese icinde bebegi gorememisti 6 gun geriden tarih verdi bana.... eee ben doktorun soyledigine goremi takip edeyim sat a goremi

Canim iyice icine kadar ilaci verdikten sonra arkaya basinca tik diye bi ses cikiyo ve igne kendini cikariyo kendiliginden normal sekilde ver ilaci orta hizda bigun sagdan bigun soldan iki elinle arasina al gobisi yap o acilar geciyo yaptikca
Ben kendim yapamiyorum zaten.sabah hemsire yapiyo aksam esim yapiyo.esime de soyleyim lyle denesin bakalim.bi de.haftasonu yaptigi yerler egilip kalkarken falan çok acıyor. Önceki yaptiklarinda bi sıkıntı yoktu.bunlarda ne yanlis olduysa artik.

X