2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Annemler geliyo esim iste haber vermedim ona cok korkuyorum..ben bebegimi kaybetmek istemiyorum kizlar..Allahim sen yardim et bana

Merhaba kızlar ben progestan 3 kullanıyorum günde açıkcası 8 saate bir sabahları geç kalktığım için aksadı dünde 1 tane içtim bitti bugün annem 200 mg almış eczaneden ben de öyle sanıyodum içtim bi tane çok emin olamama rağmen.. Bişicik olmaz herlade ya ??? Bu stresli entrikalı günlerde endişe duydum ne bilimm

Anldm cnm medicanda 2li test yapiolarmi ogrenmem lazm eger yapilmiosa bakicam bu civarlarda sanada haber verrim banada 10gun sonra dedi
ben kolandaki mehmet beyden cok memnunum bilmiyorum daha önce gittin mi ama genel olarak hastanede calisanlar bana cok gicik geliyor.. sanirim devam ederim mehmet beyle ama her an fikrimi degisip tekrar onur beyede gidebilirim:) kolanda ikili tarama yapiyolar 12/13 haftada medicanada yapmiyorlarsa kolana gel istersen doktor gercekten cok acikliyo konusuyo icini rahatlatiyp.. onur bey kadar hopidihop degil ama :)

Zeka testleri canim (down sendromu )usg ile ense olcumu yapilip kan aliniyor 1 haftaya sonuc cikiyor risk cikarsa amniyosentez oneriyolar
amniyosentez riski ortadan mi kaldiriyor tedavi gbi bisey mi ben bunları engellemiyorsa yani önlemek icin yapilabikecek biswy yokaa falan yaptırmak istemiyorum sonuna kadar kafama takılır diye korkuyorum ama hic araştırmadim bu konuyu

Yok canim tedavi değil kesin teşhis koyma yontemi çünkü hicbir (ikili.üçlü.dörtlü tarama testi) test kesin %100 var bu boyle olacak diyemiyor eger risk cok yuksekse amniyosentez yapiliyor (tabiki annenn istegine bagli) yani anliycan tedavisi yok bende cok kararsizim bu konuda çünkü Rabbimin bize verdigi melek her turlu kabulumuz

o zaman gereksiz ya aldirmayacak olduktan sonra etrafimda cok gördüm supheyle aylarca ağlayıp sagsalim bebegine neredeyse kiymayi dusunenleri doktorum daha biseu demedi ama beklesin bakalım sağolasın

Tam 6 haftalıkken 0,65 mm civarı olur diye biliyorum. Çünkü benimkini ölçerken doktor önce öyle ölçtü haftası o boya göre 6+1 çıkmıştı.

Ben sadece ikili tarama testini yaptıracağım onu bile istemiyorum ama yaptırırim herhalde. Birde 20. Haftada ayrıntlı ultrasonla bakıyorlar onu yaptıracagm organlara bakıyorlar. Zeka geriliği ya da bunun gibi durumlarda bebeği almayı öneriyorlar sadece. Ama 20. Haftada olan ayrıntılı ultrason organlara bakılmasını sağliyor etken müdahale en azından doğum anındaki müdahalede yardımcı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…