- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 36
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.801
ayy bende zar zor tutuyorum kendimi :)) bi ay sonra ins bende soylicem.. amin cnm aminyani yazdim artik esim keep calm be dad fln yazmisti bende koyiyim dedim oyle sis suratimla:) aynen ya annem gelince kendime geldim Allah eeksik etmesin kimseyi
Ne riski varmis cnm bebege zarari yok bizde kullaniyoruzRabbim bu yavrunu saglikla kucaklatsin sana canim clexan türü igne kullaniyor musun drumla muaynede bu konuyu konustuk biraz tek kaybin var biz ikide oneriyoruz ama sen riskleri kabul edersen ben yazarim dedi cok kararsiz kaldim vuma günü keseyi gormeye gidicez inşallah o vakte kadar dusun ona gore baslayalim dedi fikir alabilecegim baska adamakilli dr yok bi yanim kullan diyor bi yanim riskleri var diyor sastim kaldim keske bekledgim surecte bi sekilde genetik test yaptirsaydim ama herseyde bi hayir vardir elim surekli karnimda icimden gelen tum dualari okuyorum hergun yavrumla konusuyorum ya mubdi cekiyorum Rabbim ol derse olmayacak sey yok
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinBerbat halsizlik grip gbiym limonlu suyla gozumu actm aman dikkat edin 2kati agir geciyo kapi calsa acicak halim yok
Üstü kapali gecti canim her ilacta azda olsa risk vardir bunu kabul ediyorsan ben yazarim ilk 3 ay kullanirsin dedi 1 kayip olduğu için bu tepkiyi verdi heralde bende şunu anlamiyorum madem böyle bi onlem varsa niye iki,üç kayip bekleniyor illa annelerin her defasinda uzulmesimi gerekiyor kizlar cuma yazdiracam tedbir almak bizden meleklerimizi korumak Rabbim den inşallah saglikla buyurlerNe riski varmis cnm bebege zarari yok bizde kullaniyoruz
Canim acile bi git ihmal etmeyin küçük haftalarda lekelenme yerlesme olabilir plesanta kanamasi olabilir ama gidip icini ferahlatirsan daha iyi olur hem progestan başlar ihmal etme proluton ignede yaparlar kanama filan görürse icini ferah tutKızlar iyi pazarlar bu sabah kahverengi lekelenmem olmuş eşime doktora gidelim acile diyorum birşey yapmazlar diyor birşey olur mu acabaçok korktum
iğne veriri ilaç verir canım neden birşey yapmasınlar ki..Kızlar iyi pazarlar bu sabah kahverengi lekelenmem olmuş eşime doktora gidelim acile diyorum birşey yapmazlar diyor birşey olur mu acabaçok korktum
Bende öyle diyorum çokta korktum zaten hala az az geliyor kahveni gibi akıntımiğne veriri ilaç verir canım neden birşey yapmasınlar ki..
Bende öyle diyorum ama ikna edemiyorum 5. Haftaya daha yeni girdim daha keseyi bile görmedim zaten çarşamba gidecektim Doktora keseyi görmek icin bugün böyle oldu nasıl yapıcam bilemedim ga nasıl endişeliyim şuan anlatamamCanim acile bi git ihmal etmeyin küçük haftalarda lekelenme yerlesme olabilir plesanta kanamasi olabilir ama gidip icini ferahlatirsan daha iyi olur hem progestan başlar ihmal etme proluton ignede yaparlar kanama filan görürse icini ferah tut
Cnmgit. Arkadasimin dedigi gbi progestan verir ve igne yapar faydasi olurr inanBende öyle diyorum ama ikna edemiyorum 5. Haftaya daha yeni girdim daha keseyi bile görmedim zaten çarşamba gidecektim Doktora keseyi görmek icin bugün böyle oldu nasıl yapıcam bilemedim ga nasıl endişeliyim şuan anlatamam
Ben o konuda rahatim...kesene bakildi mi..kac mm cikti...benimki 3.6 mm ciktibulantım var canım sabah aksam gun içinde pek yok yemek yiyemiyorum bulantım olunca bende goğüs hassasiyeti yok bulantımda olmasa hiç hamile demiycem kendime
Önce sakinliģini koru arkadaşım..bol bol su iç ayaklarinun altina yastik koy uzan...ağrin sancin var mı...Bende öyle diyorum ama ikna edemiyorum 5. Haftaya daha yeni girdim daha keseyi bile görmedim zaten çarşamba gidecektim Doktora keseyi görmek icin bugün böyle oldu nasıl yapıcam bilemedim ga nasıl endişeliyim şuan anlatamam
kaçıncı bebeğin canım? eşin neden bu kadar gamsız davranıyor?Bende öyle diyorum çokta korktum zaten hala az az geliyor kahveni gibi akıntım
valla daha keseme falan bakılmadı benim gebelik testimin 2, çizgisi çok silik çıktığı için gebeliğin var olup olmadıgına bakıldı 2 gun gecikince kan testi yapıldı hcg 71.33 cıktı gecen hafa ultrasonda bakınca doktor belli belirsiz bişey var dedi haftaya bi daha gidicemBen o konuda rahatim...kesene bakildi mi..kac mm cikti...benimki 3.6 mm cikti
daha ilk gebeliğim zaten çok endişeleniyorum ona da diyorum anlamıyor deli olucam en son yarın gidersin sabah kendin doktora diyor dinleniyorum bende uzandım şimdikaçıncı bebeğin canım? eşin neden bu kadar gamsız davranıyor?
canım allah kolaylık versin, ilk bebeğimi düşürdüm ben, ikincisinde eşim çok korkuyordu çok bir de hep lekelenmem kanamam oluyordu.. eşim hop oturup hop kalkıyordu, ama şimdi hamileyim umrunda değil , sürekli hamile olduğumu hatırlatıp yardım bekliyorum ama .. boşa ...daha ilk gebeliğim zaten çok endişeleniyorum ona da diyorum anlamıyor deli olucam en son yarın gidersin sabah kendin doktora diyor dinleniyorum bende uzandım şimdi
Cik kendin git acile gebeym lekelenmem var de gecmesse onun sandgi gbi olmuyo bu isler biz neler cekiyoruz tutmak icin feminist gbi konustm ama dayanmiorm:)daha ilk gebeliğim zaten çok endişeleniyorum ona da diyorum anlamıyor deli olucam en son yarın gidersin sabah kendin doktora diyor dinleniyorum bende uzandım şimdi
Hafif hafif agrım oluyor ama dediğin gibi su içtim bol bol uzandım şimdi valla iyi ki bu sayfadakiler varÖnce sakinliģini koru arkadaşım..bol bol su iç ayaklarinun altina yastik koy uzan...ağrin sancin var mı...