2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
gunaydin anneler nasilsiniz? biz sabah erken uyanmaya devam.. :)
Gunaydinnn canim dun gece acile gittik bel agrisindan duramadim baktilar bebisimz iyiydi ama hemoroidten olur dedi bi eskiden kuyruk sokumum catlamisti legen kemigi genisliyo oda agrir dedi parol ic dedi ama icmedim geldik bu haftalarda oluyomus zaten bel agrisi

Gunaydinnn canim dun gece acile gittik bel agrisindan duramadim baktilar bebisimz iyiydi ama hemoroidten olur dedi bi eskiden kuyruk sokumum catlamisti legen kemigi genisliyo oda agrir dedi parol ic dedi ama icmedim geldik bu haftalarda oluyomus zaten bel agrisi
aa gecmis olsun dikkat et :KK43:( normal mi dediler.. bu haftalarda bende parol icmemeye calistim ne olur ne olmaz..

Canım çok sevindim gelmiş geçmiş olsun hiç o doktor u düşünüp de moralini bozma bol bol yat ve dinlen Hamileliğinin tadını çıkar.
çok sağol.öyle yapcam ama hala beynimiz darmaduman. dr n aldır demesine rağmen tutundu inşaallah bebeğim. kabus gibi 10 gündü. inş cumagünü kalb atışı hızlanır düşük tehlikesiyokolur. herşey normalolur .sizde dikkat edin :)

Günaydın benimde dün belim kasiklarim ağrıdı hafifte lekelenme var bugunbiraz daha sariya dönüyor rengi gaz ve kabizliga bagli olduğu cok belli yoksa bende yine gidecektim doktora ama sonra beklemeye karar verdim bulantı ve göğüs ağrıları artarak devam ediyor tek sıkıntım öğme oluyo o da karın kaslarıni zorluyo dünkü lekelenme den önce de kuvvetli bi öğme ve öksürük olmuştu simdi hafif bi bulantim olsa gidip yatıyorum korkumdan :) Allaha emanet artık kuzucuklar

bu surecte ailevi sorunlar yasayan varmi anneler? ben acikcasi baya bi ailevi sorunlar yasiyorum ve cok huzursuzum tadini bile cikaramiyorum..

Kızlar günaydın. Nasılsınız? Biz iyiyiz çok şükür. Haftaya kalp atışı duyarız umuduyla günlerimiz geçiyor. Bir de bu hafta ev taşıyacağız, bakalım nasıl yapacağız.
Bulantım yok. Sizler nasılsını?

bu surecte ailevi sorunlar yasayan varmi anneler? ben acikcasi baya bi ailevi sorunlar yasiyorum ve cok huzursuzum tadini bile cikaramiyorum..

Allah yardımcın olsun canım. İçini dök istersen.

Günaydın benimde dün belim kasiklarim ağrıdı hafifte lekelenme var bugunbiraz daha sariya dönüyor rengi gaz ve kabizliga bagli olduğu cok belli yoksa bende yine gidecektim doktora ama sonra beklemeye karar verdim bulantı ve göğüs ağrıları artarak devam ediyor tek sıkıntım öğme oluyo o da karın kaslarıni zorluyo dünkü lekelenme den önce de kuvvetli bi öğme ve öksürük olmuştu simdi hafif bi bulantim olsa gidip yatıyorum korkumdan :) Allaha emanet artık kuzucuklar
Bende aniden oksurmemek icin su iciorum hemen biz sakindgmz icin hersyi hissedioruz millet ayakta dogruyo 9ayda poset tasir gbi ozensiz ama bizm sinavizmda boylemis ben eminim hepimiz cok iyi annelerden olucaz

cok rahatladim cnm sanki erken gibi geldi ama normalmis dunde olan arkadaslar söyledi.. tek degilom:)) sanada mutlu haftasonlari umarim iyisindir
kesinlikle rahat ol tatlım :KK15:
idare ediyorum işte kusmalar ara ara devam ediyor ama her yediğimi çıkarmıyorum artık ona seviniyorum.kabızlık,şişkinlik devam ediyor 3. ayı atlatsak rahat edicez de bakalım:KK51:

çok çok geçmş olsun canım yat dinlen bolca belini yastıkla destekle.vücudumuz bu değişime hazırlanıyor çok normal bu ağrılar :anneadayı:

Bende aniden oksurmemek icin su iciorum hemen biz sakindgmz icin hersyi hissedioruz millet ayakta dogruyo 9ayda poset tasir gbi ozensiz ama bizm sinavizmda boylemis ben eminim hepimiz cok iyi annelerden olucaz
bende kendi kendime kızıyorum millet tarlada doğum yapıyormuş sana noluyor diye ama işte aslında bu düşük olacaksa bunu engelleyemeyecegimi biliyorum ama dikkatsizligim sebebiyle bebeğe biaey olursa korkusu taşıyorum zaten iştahsızlık bi yandan vuruyor bulanti yapiyo diye biaey yiyesim gelmiyo ama doktora falan da gitmicem şimdiden sayısız doktora gittim gerek yok hersey olacağına varacak :)

bende kendi kendime kızıyorum millet tarlada doğum yapıyormuş sana noluyor diye ama işte aslında bu düşük olacaksa bunu engelleyemeyecegimi biliyorum ama dikkatsizligim sebebiyle bebeğe biaey olursa korkusu taşıyorum zaten iştahsızlık bi yandan vuruyor bulanti yapiyo diye biaey yiyesim gelmiyo ama doktora falan da gitmicem şimdiden sayısız doktora gittim gerek yok hersey olacağına varacak :)
Aynen oyle icimizi. Ferah tutucaz beklicez ins bizde mutlu sona kavusucaz hayirlisiyla

Dr o sekilde bir ayrim yapmadi , o kadar kucukler ki olcum hatasi bile olabilir .vajinal mi bakildi senin ?

Bel fitigi cekme yapar , ben ameliyat olmustum bu cekme yuzunden

Preklemsi gebelik zehirlenmesi , ogrenmek istemeyecegin kadar kotu bisey canim . Sizin bebekler kucukken kaybediyorsunuz , biz erken dogum yaptirilarak . Allah yasatmasin kimseye
Amin cnm rabbim yasatmasin bebek karninda oluyor da senimi zehirliyor .hastalikmi bebegi zehirliyor tam anlamadim kac aylikken oluyor cnm

Aynen oyle icimizi. Ferah tutucaz beklicez ins bizde mutlu sona kavusucaz hayirlisiyla
amin canım inşallah dua ederken direk sizlerde geliyosunuz aklıma insan tanimasa da bi bağ kuruyor demek ki Hepimiz sag selamet tamamlariz bu süreci vw cennet kokulu yavrularimizi basariz bagrimiza inşallah bi an cok duygulandim :KK61:

X